fredag 30 december 2011

Dagboken

                                                                     Dagboksnotering 29 december 2011. Dagen har gått sin gilla gång och inga besked om Sonja. Denna väntan är så tråkig och oviss. Hoppas på besked under dagen. Carpe diem                                                   Klockan är 00.02

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta !
    Hoppas att du får besked om Sonja i dag.Förstår din oro och det är alltid svårt för den som är hemma och väntar på svar om hur det är.
    Du får och också vi i dagboksfamiljen hoppas på det bästa och att det bli ett glädjande besked under dagen och att Sonja snart är tillbaka hos dig så att ni kan möta det nya året tillsammans.
    Jag känner mig jättesnuvig men det är ingen förkylning på gång utan kom på att det är hyacinter som orsakat det hela.Får ställa ut gruppen på altanen nattetid,så får jag njuta av blommorna en stund på dagen.
    Har nu en så bra dag som möjligt och hopp om ett positivt svar när det gäller Sonja.
    Varma hälsningar till dig och Sonja och kram på er. Doris
    PS även till övriga här ha en bra dag.Kram.DS

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta...
    Hoppas du fått något positivt besked nu om Sonja...Finns inget värre än att vänta på besked, oroligt.
    Idag har det varit strålande väder. Blå himmel och soligt här och frisk klar luft. Tog en långpromenad, skönt att känna solens strålar värma en frusen vinterblek kind. Kunde t.o.m. stå vid husväggen en stund.
    I mellandagarna har det varit sättainkortialbumdagar,de som inte hanns med innan jul. Gillar att fotografera så det blir en del kort...Albumen blir som en dagbok över tiden som varit, roligt att titta tillbaka på o minnas. Inte samma känsla att se dem i datorn. Ska börja förbereda lite inför morgondagen, vi blir inte så många här, men ändå lite festligt med 3-rätters och klä upp sig lite inför det nya året. Vid midnatt ensamma och skåla in nya året med Janne Malmsjö o lite skumpa....
    Hoppas på det bästa för dig Gösta nu...
    Stor Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Förstår hur jobbigt det är för dig att gå och vänta på besked om Sonja, men kanske kanske så har hon redan blivit så pigg att hon fått komma hem under dagen idag. Det är ju vad vi alla hoppas på och då inte minst du och Sonja.
    Jag tänker på er och önskar det allra bästa för er.
    Skickar en liten försmak av nyårshälsning och många varma kramar och hoppas du får all hjälp du/ni behöver både till dig och Sonja.
    Varma hälsningar och kramar även till övriga här i ”familjen” och så läses vi alla i morgon igen. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Jag förstår att det känns jobbigt för dig att inte veta något hur det är med Sonja. Man tycker någon kunde ha ringt till dig med en rapport om hon inte kunde ringa själv. Förhoppningvis har du hört något nu, ännu bättre, Sonja kanske är hemma hos dig igen.

    Hoppas att du har fått besök av hemtjänsten och hjälp med plåster. Jag tjatar om detta, men jag minns hur svårt du hade det förut när inga plåster fanns.

    Idag har det varit soligt här, runt 0-grader och gröna, fina gräsmattor. Har bara pysslat ltet hemma här och tittat litet på Tour de Ski.

    Jag önskar dig Gösta, Sonja, Marianne, ja alla er andra, ingen nämnd och ingen glömd en god fortsättning på dagen.
    Kan tala om, att jag fått tillbaka ett mail jag sänt till Gert. Han har inte hörts av här, så jag hoppas allt är bra med honom.
    Många kramar och carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta och alla omtänksamma människor i dagboksfamiljen!

    Har varit söderut, närmare bestämt i Östergötland, och där blommar det i detta uppochnervända väder. Så jag sänder en ros till alla goa medmänniskor, och önskar samtidigt en så god hälsa för alla som är möjligt. Skickar även med dikten Lyckospridare som jag gjorde för ett år sen när jag blev väldigt ledsen, och hoppas att dikten kan komma till glädje.


    Lyckospridare

    Missmod ger rejäla magplask,
    och borde låsas in i bur
    för att undvika förpestning
    av glädjen,
    som ska vårdas
    omsorgsfullt!
    Då sprids
    lycka likt
    ringar

    vattnet.

    Sänder med en extra nyårsros till Gösta och Sonja från Christina i Mora.

    SvaraRadera