torsdag 15 december 2011

Dagboksnotering

                                                                                   Dagboksnotering 14 december 2011. En dag med bra flyt på alla sätt. Ny kontakt med Sven via skype väldigt bra. Håller med om att det skulle vara roligt med fler uppkopplade. Det är ju gratis och så kan man se varandra precis som vid köksbordet. Snart är julen här. Det går så fort. Hoppas att vi får ha det bra allihop- Carpe diem  Klockan är 00.23

5 kommentarer:

  1. Idag torsdag ska vi komma ihåg att det är SKIDSKYTTE kl 14.15 i TV4. Synd att skidskyttet flyttat dit för det är så många reklamavbrott..
    Oj vad det går fort mot julen nu ....allt medan snön flyter bort i Mora. Snälla skicka tillbaka lite av all den snö jag skickade till er. Till jul vill jag att det ska vara vitt. Jag tycker inte om regniga jular. Jag fick ett så underbart jul och nyårskort....ett datakort från Christina...Det kom här i natten och jag är djupt rörd. Tack så innerligt mycket för de fina orden och den vackra musiken. Stämningsfullt
    Jag sitter och lurar på om jag ska ta och titta på Svinalängorna på Viaplay...
    Det kan väl vara något att vaka till fram emot 03.00 inatt
    Sov gott
    Carpe Diem

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta.
    Jag håller med om att det skulle vara trevligt att vara uppkopplad,så man fick en bild av oss som skriver i dagboken.
    Men jag kan inte så mycket om Skype men jag har två bra läromästare i dig och Sven.
    I dag är det provtagning och besök hos läkaren som opererade mig.Det ska bli spännande att höra vad han har för förklaring.Han visade sig inte när jag låg inne.Ändå han dagligen gick förbi min sal,men tittade aldrig in.
    Men dålig stil av en överläkare.
    Nu är det över och krafterna har återvänt så sakteliga, även om det varit och är jobbigt fortfarande.
    Jag är mycket tacksam att jag klarade av det hela med god hjälp.
    Gott att du har Sonja tillbaka hos dig, måste kännas tryggt.
    Nu är snart julen här,även dom dagarna försvinner fort.Men då får vi glädjas åt ljusare tider.Tiden bara rusar i väg och vi med den, där är det inget stopp.Man får leva och njuta så gott det går. Ta till var varje stund på ett bra sätt.
    Har nu det så gott tillsammans med Sonja denna dag.Även övriga här njut av dagen var rädda om er.Kramar och hälsningar Doris
    .

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, Sonja och alla andra vänner här!
    Tack Sven för tipset om skidskyttet, det hade jag missat annars! Gillar inte reklamavbrotten heller, det stör verkligen!

    Lilla doris, du blev så förbisedd av läkaren, sådant ska inte få hända. Jag håller tummarna för dig idag och att du blir starkare och starkare.
    Ja, jag vet flera som har Skype, för mig låter det knepigt. Jag har ingen kamera till datorn (tur för er kanske), vet inte jag laddar ner Skype, det "kolliderar" med den it-telefoni jag har med Tele2? Har båda telefonerna och bredbandet hos samma.

    Här ser det ut att bli klart väder idag, +2 gr bara, så det finns isbeläggningar som inte syns.
    Ja tiden går så fort mot julen nu, jag är snart klar med julklappsinköpen, har några kvar att göra.

    Här i stán har de i år en alldeles ny julbelysning över gatorna i centrum. Vi har ju uppvärmda gator där så det blir aldrig någon snö där, men när man kommer ut ur det området, då lyser gräsmattor och rabatter gröna. Verkliga differenser!
    Idag hoppas jag att ni alla får en bra dag, glad Gösta att du har Sonja hos dig och ni kan ta hand om varandra.
    Varma kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Kul att gårdagen hade bra flyt, det gläder mig. Betr Skype och kameror så man både kan se och prata har jag aldrig förstått mig på, men hört om det tidigare och framför allt hört om det via dig Gösta och Sven.
    Idag blir det inte ljust på hela dagen konstaterar jag nu, det regnar och blåser och är ett riktigt trist väder på utsidan.
    Nu åker kaffepannan på och så tar jag lussebulle och några pepparkakor tillsammans med tända ljus, det blir mysigt.
    Hoppas även den här dagen flyter på bra och att ni också myser med fika och tända ljus.
    Varma kramar skickar jag till Gösta, Sonja och alla och så läses vi i morgon igen. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta Sonja och ni andra
    Jag hoppas också vi alla får en fin jul. Har varit i lilla staden idag och handlat julklappar till de små....Men det var absolut ingen julstämning, regnet stod som spö i backen. Men än kan snön komma, så misströsta inte.
    Ja, får väl fundera på det där med webkamera o skype.Otroligt bra för dem som har delar av familjen utomlands och kunna följa som om man sitter i samma rum. Svinalängorna är absolut sevärd, har både läst boken och sett filmen
    Önskar en trevlig kväll till allesammans
    Kram Kram
    Maggis

    SvaraRadera