söndag 25 december 2011

Juldagboksnotis

                                                                                   Juldagens dagboksnotis 25 december 2011. Denna dag har varit totalt slut på kraft och ork allt har bara ramlat av en. Har gett total isolering från omvärlden. Ser fram emot en bättre dag imorgon. Carpe diem                  Klockan är 23.50

9 kommentarer:

  1. Gösta min vän...måtte du få en bättre dag nu annandagen....det är ju just en annan dag så
    Är din dag för djä.....så kan jag de dej min dag.....Ack om det ändå gick att göra så
    Att man kunde ge någon som har det svårt en av sina egna dagar....
    Jag ska stilla bedja om detta..
    Gösta du är i mina tankar hela tiden. sov nu så kommer det en bättre dag...

    Bra dagar tillönskas er alla

    Carpe Diem

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  2. Gösta nu blir jag ledsen,gått o inbillat mig att du var piggare nu, Önsketäkande förstås,
    tror att dessa kraftiga lågtryck bidrar till mycket,Vi ber om att få lite sol så piggar det upp Kram från Gulli

    SvaraRadera
  3. Gösta kära vän, håller med Sven, om jag kunde ge dig min dag, men, men, men det går inte. Kanske har det varit mycket kring jul, känslomässigt, mycket god mat och annat så krafterna tagit slut.
    Hoppas att dagen idag, Annandagen, blir en dag med litet nya krafter för dig.
    Förstår, att det blåser ordentligt uppe hos dig, här har det varit hårda vindar, mycket nedfallna träd och trafikhinder.
    Önskar er alla här en god fortsättning och hopp om litet sol, det behöver vi alla.
    Kramar och carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Käre Gösta...vad säjer man...alla julens förväntningar, känslor o tankar som kommer, de stjäl energi. Det är så bra att du kan uttrycka vad du känner, även om vi blir så glada de dagar du säger har varit en bra dag. Alla dagar är inte bra och känner man så måste man få uttrycka det, det blir så mycket bättre då, det måste få komma ut. Det kommer fler bra dagar..Även vi andra har dåliga dagar även om vi är relativt friska.
    Hörde att det är ordentligt blåsigt i Jämtland o Härjedalsfjällen, vädret påverkar mer än vad kan tro. Även här blåser det, tomten har blåst omkull inatt så nu är han inne. Men just nu skiner solen. Hoppas din dag idag blir lite bättre o önskar alla en bra dag....
    Kram till alla o envar
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Jag känner så för och med dig när orken och kraften bara försvinner. Men du är fantastisk som ändå orkar och vågar berätta det för oss! Bara att få förmedla att man mår dåligt är en ventil inifrån sig själv och kan kännas bra att få förmedla till sina medmänniskor. Alla dagar är inte bra dagar och alla har vi våra dåliga dagar på ena eller andra sättet. Jag hoppas verkligen att denna dagen har inneburit lite mer ork och kraft för dig, så att ni kunnat kura i stugvärmen och få lite gott till livs.
    Om jag kunnat ge dig av min dag idag, så hade jag gett dig min förmiddag då vi hade strålande solsken och riktigt vackert men tyvärr utan snö.
    Tänker på dig och på Sonja och skänker mina allra varmaste kramar till er! Kramar även till alla här i"familjen"!
    Hälsningar från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej igen...
    Julläsning: Läser just nu Peter Robinsons senaste bok, Skuggor på vattnet. Skrattar högt för mig själv när jag läser(bara i början av första kapitlet om någon tänker läsa, inget avslöjande)
    Alan Banks är på besök hos sina föräldrar som ska fira guldbröllop o ska sova över några nätter. Han vaknar vid nio-tiden o stiger upp-Jaha, har du bestämt dig för att stiga upp nu, (han är nu i 45-50 årsåldern)säger hans mor. Precis samma som när han var tonåring.Han letar efter te o frågar var det finns - Där det alltid brukar finnas, säger hans mor. Inte till stor hjälp eftersom han inte minns efter c:a 35 år. -Skall du inte ha frukost? Vi har köpt kalaspuffar som du älskar..Ja, när jag jag var 12, tänker Banks.
    Och sist...Han ska ut med en väninna och äta på kvällen. -och jag som skulle laga korvpannkaka,din älsklingsrätt. Sant tänker Banks, när jag var 14...Lite rörande, Är det så det är, att vi behandlar våra barn, andras barn eller om vi själva är barn som icke vuxna. Kanske bevara något som varit, låta tiden stå stilla eller är det vår egen rädsla för att åldras, en tanke, bara.
    Blev bjudna på pastalunch med stark sås o kyckling idag, gott i motsats till julmaten som man nu börjat tröttna på...
    Ha de gott och hoppas att din dag varit lite bättre idag, Gösta
    Kram/Maggis

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Äntligen en stund över för att läsa dina daboksanteckningar. Tråkigt att du inte mått så bra,men hoppas på att kommande dagar ska bli bättre för dig.Trots att jag inte skrivit dom här dagarna,har du inte varit glömd.Tänkt på dig och Sonja och hur ni haft det i jul.
    Om det fungerat skulle jag gärna ge dig en hel vecka,där du sluppit mått dåligt,bara kunnat njuta och känna att du haft ork.
    Jag önskar dig och Sonja en god natt och att du ska får en bättre dag i morgon.Kramar och hälsningar till er båda,samt övriga här.Från Doris

    SvaraRadera
  8. Från Maggan i Halmstad kommer friska vindar kålfisar och lite förhoppningar om en roligare vecka denna sista på året.

    SvaraRadera
  9. Go¨kväll Gösta,
    Tänker på dig, och hoppas du snart piggnar till. Jag har också känt mig helt utpumpad idag, har sovit i omgångar i stort sett hela dan..knäna och fingerlederna har värkt och jag har inte haft lust med nåt, inte ens läsa. Men, imorgon är en ny dag, och då kanske orken kommit tillbaka.
    F ö har min jul varit lugn, jag firade med min bäste vän, vi gick och åt julbord på servicehuset där jag bor, sen gick vi hem och vilade oss, såg sen Kalle Anka, och efter det gick bi till kyrkan här i byn på Julbön. Jättemysigt! Efter det blev det kaffe med juligt fika. Igår gick blev det lutfisk, och ånyo en dag med vila, men med värk, jag tror att vädret-blåsten bidrar till det.
    Nu ska jag i alla fall lägga mig och lyssna på min bok med Peter James, mkt bra författare.
    Hoppas Gösta att du får en god natts sömn, och även ni andra med. Stormen viner utanför så det blir väl den som får vagga oss till sömns..
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera