torsdag 8 december 2011

Sömntid

                                                                           Dagboksnotering 07 december 2011. Den fortsatta dagen blev en enda fortsättning på sömnen. Förhoppningsvis återvänder jag till normal tidsperiod. God natt och Carpe diem.

6 kommentarer:

  1. Hej Gösta och alla andra!

    Vad skönt, Gösta se att du skriver här igen. Det var många som var oroliga i går när du inte hade skrivit något. Hoppas att du blir piggare och inte så sömning. Hur går det med smärtplåstret? Har du fått något? I kväll har man lovat snö här i Tidaholm och och i morgon ska det bli 10 mm regn och tre plusgrader. Hans

    SvaraRadera
  2. Ojojoj då, stackars Gösta. Och alldeles extra nu när Sonja var tvungen att åka hem. Vissa är energigivare och vissa är bara tar.
    Hälsningar från ett grått Skåne, Lisbeth.

    SvaraRadera
  3. Godmiddag Gösta
    Jag tror kanske att du blev extra trött nu med morfinplåstren efter att ha varit utan någon dag. Din Sonja kanske snart är på väg tillbaka igen. Idag är det ganska klart o vackert väder, solen skymtar fram ibland bakom molnen och det är vitt på marken. Har just ätit lunch, fläskpannkaka och rårivna morötter o äpplen blev det idag och ovanpå det kaffe o lussekatt. Sven...Ska försöka se programmet om läkare idag som du rekommenderade. Hoppas på en dag med lite guldkant på till er alla...
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Jag är säker på att du återgår till normaltid bara plåstren får verka klart till den nivå de är tänkta. Men kroppen behöver få lite tid att ta till sig deras effekt nu igen.
    Hoppas din dag idag varit lite bättre och att du kunnat vara lite mer vaken och kanske sett lite på TV och lyssnat på radion.
    Jag önskar dig allt gott och hoppas att du snart har Sonja tillbaka igen efter att hennes undersökningar är klara. Sänder ett varmt leende till alla och envar och också varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta och alla andra här!
    Ja, jag håller med de ovanstående, tror att det tar något dygn innan Gösta kommer i balans med sömn och allt.
    Hoppas, att dagen idag blir litet bättre Gösta, att du kanske hör något från Sonja.
    Nyss hörde jag på nyheterna, att en klass 2 varning är utfärdad för mellan Sverige. För Västmanland väntas hårda vindar, några dm snö, vi får väl se om det stämmer.

    Sitter med en kopp kaffe nu, en - nej två lussekatter och skriver till dig Gösta.
    Jag önskar er alla en bra dag, kankse något positivt händer som ger en guldkant.
    Skickar med ett smile och ett carpe diem till er alla!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Jag blev så glad när jag fick läsa Dina rader igen. Tror mig förstå att dygnsrytmen kan bli störd när man använder smärtlindring. Men ack så skönt att det finns och att Du fått Dina plåster igen!
    Hoppas att tryggheten och Sonja snart är hos Dej igen.
    Här nere i Skåne friskar vinden i och regnet slår mot rutan.
    Hoppas natten blir lugn. Ser fram att få läsa Dina rader igen i morgon.
    Hälsar även till Sonja, Marianne och hela dag-
    boksfamiljen.
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera