fredag 2 december 2011

Dagboksnotering

                                                                                      Från dagboken 01 december 2011. Hård blåst och svårt att hålla i hatten. Lika svårt är det att kunna hitta något av händelser i vardagen allt är stillestånd. Det som råder mest är sängen och det som rör sig däromkring. Ha det bra där ni är och ta till vara lugnet. Carpe diem                                                   Klockan är 00.10

3 kommentarer:

  1. Hej Gösta !
    Här är regnar och blåser det också.Men ska försöka ta mig en tur med bilen och göra en del inköp det bli mest mat.längtar efter lutfisk så det får bli lördagens middag. Synd bara att den är så dyr.
    Annars har inte den riktiga inspirationen för julstöket in funnits sig.Kanske är det lite snö på marken som fattas eller åtminstone lite kallare.Även om man njuter av adventsljusen och saffransbullen är det lite segt att får upp rätt stämning.
    Nu önskar jag en fortsatt trevlig dag tillsammans
    med Sonja. Med en saffransbulle och en kopp kaffe
    i decembermörkret.
    Kramar och hälsningar till er två samt övriga i dagboksgänget.Från Doris

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Här vilar lugnet med ett och annat litet avbrott för mat och fika och lite korsord. Någon av de närmaste dagarna ska jag börja lite försiktigt med lite mat till jul att stoppa i frysen och några små julklappar ska väl inhandlas, men märk väl "några".Vi köper inte mängder med julklappar, utan sprider ut presenter under året när det känns rätt och riktigt och inte bara för att det är jul.
    Hoppas det har rört sig lite runt sängen idag,kanske har du varit uppe lite och fått dig en god matbit och fika.
    Önskar dig en skön kväll och natt och varma kramar till både dig och Sonja.
    Även en varm hälsning till alla övriga här i dagboken från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, Sonja och alla andra här!
    Förstår att dagen går sin gilla gång, du har hård vind, kanske skönt att vara inne. Jag föreställer mig den hemtrevnad som råder därhemma, med Sonja pysslande, handarbetande och kaffestunder med hembakt bröd. Kanske litet musik på radion.

    Wi har haft det blåsigt men idag tittade solen faktiskt fram, men det är bara +3gr nu.
    Jag har inte gjort speciellt mycket idag, plockat fram litet julsaker, hjälpt min grannfru sätta upp gardiner - hon är 85 år och skall inte klättra omkring. Tittat litet på skidskyttet också, blir nog mera sport från Canada ikväll. Som ni ser är jag sportfreak....
    Jag hoppas att ni alla har haft en skaplig dag, mår bättre och jag slutar mina rader med ett leende samt kram och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera