onsdag 28 december 2011

Dagboksnotis

                                                                    Dagboksnotis 27 december 2011. Denna dag har varit full av oro för vad som händer. Det gäller vad som egentligen sker runt ikring oss. Det är bara att se olika reaktioner på hur sjukdom och elände behandlas. Kan inte ge mig in i den disskussionen det blir för jobbigt. Carpe diem till er alla.                                   Klockan är 23.59

14 kommentarer:

  1. Hoppas Sonja mår bättre så ni kan vara tillsammans hemma o ha eran vardag.Tänker på er.Från Rufsan i bräcke

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta
    Det är inte meningen att du ska behöva kommentera vad som skrivs. Bara hoppa över de kommentarena som är obehagliga och du vet att vi är så många som står bakom er. Det finns alltid avvikande åsikter i världen, annars skulle det nog inte finnas krig. Så bry dig inte om dessa kommentarer från oförstående människor. De vet inte bättre....
    ..Regnet det bara över ner... ösregnar här idag. I lokaltidningen idag bild på blommande blåsippor. Utanför fönstret här i "vildvårrabatten" så har blad av olika slag kommit upp...gullvivor, blåsippor, vitsippor, pärlhyacint mm (bara blad alltså) Undrar och hoppas att det kommer blommor till våren ändå. Önskar er alla en bra dag och Gösta, fundera inte över detta..Hoppas Sonja mår bättre och snart är hos dig igen
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hejsan Gösta,
    jag hoppas verkligen att denna dag blir bättre, och att Sonja får komma hem. Det gör ont i mig att du har det så jobbigt, mina tankar är hos dig.och Sonja.
    Varma kramar till er bägge från Ingalill

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta försök att lägga de dumma orden åt sidan ,hon måste må dåligt som måste lägga sig i det hon inte vet något om,Er kärleksaga har ju haft en lång paus, så det är helt klart att ni vill och ska vara tillsammans den tid som finns.Kan tänka mig att ni ligger och oroas på var sin plats,Tänk om ja kunde lindra oron men den förmågan har ja ju inte ,Du/Ni ska vet att vi är många som undrar o tänker på er .Kvinnan som skrev det tråkiga inlägget är det synd om
    "Strindberg skrev ju en gång det är synd om människan" Gösta känn nu att du får en stor KRAM från Gulli kram till alla blogg vänner

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Jag har inte skrivit till dig förr. Men jag "tittar till dig/er" här på bloggen varje dag sen några år tillbaka.
    Jag har också hört dig på Karlavagnen några gånger.
    Vill bara berätta detta och sända många många varma kramar till dig o Sonja.

    Margareta

    SvaraRadera
  6. Hej! jag har heller aldrig varit in här och srivit trots att jag följer er varje dag och hoppas varje dag på att ett mirakel ska ske. Jag är så glad att du och Sonja har varandra och ger varandra stöd. Hoppas hon kommer hem till dig snart. Varma kramar till er båda. Jag- en härjedaling

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta !
    Det är tråkigt med människor som är så bittra att dom måste föra över sin bitterhet på andra som har det svårt i sin sjukdom.
    Hur kan man bara skriva ett sådant inlägg. Vi är många som under en lång tid följt dig Gösta och hur du kämpat.Vilken glädje jag kände och många med mig när du fått kontakt med din dotter Marianne och när Sonja kom in i bilden.
    Det var en underbar glädje att veta att du inte var ensam längre.Allt ordnade sig till det bästa även om du har din sjukdom att kämpa med.
    hoppas att denna Lottie ska finna glädje i livet så hon inte förpestar tillvaron för dig och för oss som gläds med dig,Marianne och Sonja.Glöm sådana inlägg är inte värda att lägga energi på.
    Kramar i mängder till er båda och övriga här.
    Hälsningar Doris

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta!
    Förlåt, att jag skriver senare idag, har varit litet problem med att komma in på Internet, de har fixat det nu, ovädret ställer till det..
    Jag kan förstå hur du känner det när du skriver i ditt inlägg. Du är inne i en tid nu när så mycket händer omkring dig, dels Sonjas problem, att hon inte finns hos dig hemma, din egen sjukdom samt det förskräckliga inlägg som Lottie skrev. Det inlägget skall du bara glömma Gösta! Inte värt att offra energi på.
    Jag håller fullkomligt med vad de övriga skriver härovan och du skall veta hur många vi är som finns med dig och håller dig och Sonja så högt.
    Jag vet ju inte om Sonja är tillbaka hemma, om du hört från lasarettet, men det kanske du skriver om på nästa blad i dagboken. Mina tankar har varit hos er hela dagen, det ska du veta, jag vill så gärna hjälpa, men kan ju inte det.
    Här har det varit stormvindar, ösregn och ruggigt väder, så ljusen jag har tända får lysa upp min tillvaro samt att läsa i dagboken.
    Jag önskar Gösta att dagen fortsätter bättre för dig, att du fått hjälp från hemtjänsten och inte minst: att du får hjälp med plåstren!
    Önskar alla här allt gott och många kramar!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  9. Många kramar till dig från mig i Lillhärdal //Hjördis

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta o alla goa vänner här
    Ett sista inlägg ang. Lotties o Jennys kommentarer igår: Om det är kritik mot kommuner ni vill framhäva så är Göstas blogg fel forum att använda.Då är det en politisk fråga. Besök en politisk blogg eller gå med i något politiskt parti där ni kan påverka istället. Här på denna bloggen uppfattades det som ett personligt angrepp och kränkning. Minns något i samband med Nobelfesten när Gösta och vi nämnde slöseriet...då tolkades det som avundsjuka....varför då ? Vad var meningen att uppnå med detta, att platta till eller trycka ner någon ?? Tror ingen av oss skulle vilja vara där och sitta stilla 4-5 timmar. Nog om detta nu.
    Inga-Lill:Har du prövat stödstrumpor för dina "trötta" ben...Om ej, gör det, de kan göra underverk. Hoppas Gösta att det är lite bättre idag och vi undrar hur det är med Sonja.
    Hälsningar till er alla
    Varm Kram/Maggis

    SvaraRadera
  11. Hej Gösta!
    Har tänkt på dig och på Sonja hela dagen, undrar hur ni har det? Jag hoppas verkligen du får den hjälp du behöver och att inte stormvädret ställt och ställer till det för mycket när det gäller elförsörjning osv. Hoppas också att Sonja mår bättre och att hon snart får komma hem igen till dig! Jag hoppas du släppt tankarna på de tråkiga kommentarerna från igår och du vet ju hur vi alla i din ”familj” här på bloggen verkligen känner för och med er och stöttar er till 100% och gläds med er att ni funnit varandra på nytt Sonja och du.
    Jag skickar mina allra varmaste kramar och tankar till både dig, Sonja och Marianne! Och till alla vänner här på bloggen naturligtvis. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  12. Hej Gösta! Hoppas att du fått något positivt besked ang Sonja.Så att hon snart är hemma hos dig igen,tack för att ni finns..Vi är många som ser fram emot att läsa dagboken imorgon igen.(Och hoppas hon kommit hem då.)STYRKEKRAMAR till er båda från / Ulrika

    SvaraRadera
  13. Hejsan på er alla goa vänner i "bloggfamiljen"
    Tack Maggis för rådet, jag har ej prövat stödstrumpor, och ska köpa mig ett par imorgon dag, är så jobbigt med dessa trötta "stockar"..
    Det är så skönt och härligt med Göstas blogg, att vi blivit som en familj som är måna och rädda om varandra, härligt. Allt detta tack vare "vår" Gösta..som förhoppningsvis sitter och myser med sin Sonja nu.
    Jag har haft en mycket lat dag, det har blåst och regnat, så korsorden har hållit mig sysselsatt idag. Nu blir det till att lyssna på Karlavagnen en stund.
    Önskar er alla en riktigt god natts sömn
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera
  14. Hej Gösta!
    Hoppas hälsan är någorlunda och att Sonja är kommen hem eller kanske snart kommer!
    Här nere i söder har det varit ett underbart väder i dag. Solen har varit uppe och en 4-5 grader varmt. Märkligt väder denna vinter!
    Jag önskar Dej Gösta o Sonja samt Marianne och alla andra ett gott slut på det gamla året samt Ett Gott Nytt År!
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera