torsdag 19 januari 2012

Dagboken

                                 Dagboken 19 januari 2012. Med all den uppbackning som ges blir det svårt att skriva något alls. Det har blivit för mycket överflöd. Carpe diem                       Klockan är 23.01

7 kommentarer:

  1. Gösta du ska veta att du finns i mina tankar
    Carpe diem från/ Gulli

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Hoppas hälsan är någorlunda! Jag har klarat av att läsa Din dagbok men inte kunnat skicka någon kommentar samt inte kunnat läsa alla andras, men idag verkar det som det fungerar igen som väl är.
    Nu får jag se om jag får iväg denna lilla hälsning.
    Här i söder visar sig solen lite till o från och
    vi har fått lite blötsnö som smält så fort den nått marken.
    Ha det så bra och hälsa Sonja o Marianne
    Kram Elisabeth en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, Sonja och alla andra kära vänner här!
    Hoppas Gösta att natten varit bra för dig och att du kan möta dagen mera utvilad. Jag är så tacksam över att dina dina rader varje morgon.

    Idag var det riktigt kallt -10 gr, när jag gick för att få mina ben omlagda. Det går sakta, kanske måste jag göra ytterligare en antibiotika-kur, inte roligt, men vad göra?

    Jag har nyss kommit hem efter en skön promenad, nu är det strålande sol, jag och min dotter gick nere vid Mälaren och där såg jsg för första gången i år en domherre! En så vacker fågel, den satt på en gren nära vattnet, önskar jag hade haft en kamera. Så många mammor var ute med sina små drog dem på pulka, snön gläder många, andra hatar den.

    Undrar hur det går för Ingalill med Nemo? Tänkte på henne när grannens katt var utanför här, den satt i lä i solen, verkade njuta iaf.

    Nu blir det att ta en stor kopp Gevalia, några mandelkubb och njuta av dagen.

    Önskar er alla allt gott, glöm inte det lilla leendet, det betyder så mycket.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Av besparingsskäl skriver jag inget idag
    carpe diem
    Sven

    SvaraRadera
  5. Gösta, käre vän....Idag känner jag mig lite kluven till vad du skriver. Kan tolkas på 2 sätt. Antingen känner du dig glad och rörd över våra lovord till dig eller så tycker du helt enkelt att det blir för mycket. Vill gärna förstå...Du får gärna maila till mig, du har min mailadress, jag skrev några mail till dig när Sonja inte var hos dig....

    Köpte tulpaner förra lördagen, så vackra, aprikosröda nertill och gula upptill. Än idag står de lika fina. För er som tycker om tulpaner(fast ni kanske redan vet)så ställer jag med i lite ljummet vatten någon timme med plasten om. Sedan skär jag ett snitt nedtill och sätter dem i nytt vatten, inte så mycket (med lite stärkelse i, gör att de inte sloknar, majsenamjöl eller potatismjöl) Ställer dem svalt på natten, byter nytt vatten varje dag samt skär nya snitt, de växer så fort. Så lyckas jag med dessa fina vårblommor.
    Ha alla en bra dag. Sven, hoppas du skriver dina inspirerande inlägg snart igen och inte tar för lång paus
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Tack för dagens ord i dagboken. Är dock inte helt klar över vad du känner, men hoppas och tror att du uppskattar den värme och vi mer än gärna förmedlar till dig och också till Sonja.
    Hoppas ni har det så bra ni kan, att vintern inte är alltför besvärlig uppe hos er. Här är bara grått och rått och just idag ganska ogästvänligt på utsidan. Nu ska jag sätta på kaffepannan och njuta en stund.
    Skickar en hälsning till alla dagboksvänner och också självklart många varma tankar och kramar till dig Gösta, till Sonja och Marianne från Iris

    SvaraRadera
  7. Hejsan Gösta, Sonja och alla andra rara...
    Ja, man kan tolka ditt inlägg som om det blir lite för mycket av det goda, men vi alla här i bloggfamiljen är så måna om dig, och vill dig så väl. Det är ju tack vare Dig Gösta som vi blivit en "familj", som jag tycker mycket om! Alla är så rara, goa och kloka. Det är en ynnest att få vara en del i den.
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera