söndag 29 januari 2012

Dagboksflarn

                                     Dagboken 29 januari 2012. Det lossnar mer och mer i hjärnkontoret och tur är väl det. Det som legat på pränt får nu lite lättnad på gränsen och sedan om det blir något av värde återstår att se. För övrigt har Sonja åkt hem för mer diabeteskoll. Hon blir borta en vecka men det är inte samma sak som sjukhusinläggning det blir inte samma oro det blir lite lättare. Önskar alla en god natt och Carpe diem.                             Klockan är 23.48

10 kommentarer:

  1. Sänder en morgonhälsning. Vaknade tidigt i dag så nu bli det lång dag.Ska i väg och ta prov på morgonen och skönt att vara där när vårdcentralen öppnar så kommer jag snabbt hem igen.
    Jag vet att det bli bra du är en hyvens man det vet vi alla här i dagboksgänget.
    Hyvens kanske bara används här i Småland.men jag tror att du och övriga förstår vad jag menar.
    Hoppas att diabeteskontrollen går bra för Sonja och att hon snart är tillbaka hos dig.
    Jag ska på kontroll i mars och jag tror inte det skall bli något större problem.Värre är det med proven av varanen det vill inte stabiliserar sig antingen är det för lågt eller förhögt har varit så efter operationen och följderna av den.
    Nu önskar jag dig och övriga här en god morgon när ni vaknar upp och en fortsatt god dag.Kramar och hälsningar från Doris.

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta, Sonja och alla andra här som är vakna!
    Önskar dig Doris lycka till på vårdcentralen och bra svar på proverna.

    Gösta, vad jag känner när jag läser dina rader idag, svårt att beskriva! Du har alltid haft en kämparanda och nu har du verkligen fått "blodad tand". Du har så mycket att berätta, att delge andra och framförallt din stora empati, så jag önskar dig verkligen lycka till!

    Hoppas att Sonja´s diabeteskontroll går bra så att hon snart är tillbaka hos dig igen!

    Idag är det kallt här -10 gr, brrrr, skall besöka några goda vänner under eftermiddagen - vi brukar lösa korsord tillsammans, bra för hjärnkontoret.
    Ha en bra dag alla, ta hand om er och nu ett carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta...Det kommer att bli så bra så, det vet jag. Och Lycka till alla ni med era undersökningar, Sonja och Doris och övriga....

    I Fågelträdet....Förra veckan lyckades jag identifiera en fågel, såg den i tidningen, det var en PILFINK (aldrig hört talas om), lik gråsparv men med svarta "tofsar" runt ögonen och under näbben. Och igår tillkom två andra: STJÄRTMES, vit med lång svart-vit stjärt och svagt rosa under, väldigt söt samt NÖTVÄCKA.

    Enl ex fågelexpert på radion så är det bästa att spika fast ett paket kokosfett på trädet(skall man verkligen spika i träd?) för fåglarna behöver fett....Ja, det var lite om fåglar

    Önskar er alla vänner en skön måndag
    Stor Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej! Nu finns en ny artikel om Gösta på ltz.se
    Mvh. Sandra på LT

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Hoppas din dag varit bra så här långt, trots att Sonja inte är hemma hos dig den här veckan. Men det är ju viktigt att hon får sina kontroller gjorda också och en vecka går ju så himla fort.
    Har nu läst Sandras artikel iLT och som vanligt är hennes beskrivning av din och Sonjas tillvaro så levande för oss runt omkring dig här i dagbokenn. Tack till både dig Gösta, Sonja och Sandra.
    Sen önskar jag dig lycka till med sammanställningen av din bok, ser verkligen fram mot den.
    Hoppas också det gick bra för dig Doris på vårdcentralen.
    Till Gösta, Sonja, Marianne - ja till alla här skickar jag ett varmt leende och varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej igen Gösta!
    Jag har nyss läst reportaget som Sandra skrivit, hon är så duktig och reportaget andades verkligen den värme och hemtrevnad man känner när man läser det.

    Jag hoppas att dagen har varit bra, att du kunnat fundera litet över den kommande boken Gösta.
    Ha en fortsatt bra dag alla nu, så hörs vi i morgon igen!
    Kram!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  7. Gokväll Gösta...jag har läst artikeln och måste säja att den var väldigt fin. Tycker mig förstå att det känns hoppfullare nu än tidigare. Det gläder mig, och du har mycket gott att se fram emot, boken och att det snart är vår. Ditt skrattande ansikte tycker jag också mycket om.

    Det går snart tills Sonja är hemma igen, en vecka går ju så rysligt fort, tills dess får du fundera och tänka ut...VIPS, så öppnas dörren och där står hon igen. Trygghet under tiden har du ju i Hemtjänsten....

    Och till mina kära "kaffeälskande" vänner så har jag köpt Zoega Mezzo idag, och skall prova.

    Kram till er alla,
    Maggis

    SvaraRadera
  8. Kaffemostrar!!!!!!
    Gösta se till att få ett %-avtal med Zoega för försäljningen har ökat med 37% i de berörda distrikten sedan Inga Lill började propagera för Mezzo. Min granne i porten breve´längst ner dricker Mezzo. JAG har dock kontaterat att JAG tycker att Zoegas Blue Java ä'r snäppet extra. Det ger en speciell men ack så härlig efterkick uppe i gommen. Jag kan inte beskriva det bättre än så men det är väldiget speciellt och jag har inte hittat det hos något annat kaffe. Det kommer bak upptill i gommen när man sväljer. det gör en smått salig och man får en känsla av att man verkligen druckit ett gott kaffe. Det var en högst subjektiv besrkivning av hur jag uppfattar det. Nu ska jag hämta en kopp härlig MAXWELL HOUSE(är inne på sista paketet nu och vete gudaran var jag ska hitta det sedan när ICA i Mora inte säljer det längre)
    Kanske jag får be någon av er som bor i storstad får LANGA det till mej...hi hi

    Härlig artikel i Länstidningen och jag hoppas ni känner värmen där i Göstas härliga leende.

    Ha det gott

    Carpe Diem

    Sven i Mora

    PS/ Jag är en av alla de som tycket att Kejll Peder borde ringa Gösta i Karla i morgon "En människa jag aldrig glömmer" eller något sådant är rubriken på Karla. Om vi mailar till Karla..Kejll Peder så kanske han förstår att det är många som skulle vilja få höra Gösta berätta lite om tiden som varit med alla händelser ohc puffa lite för boken...

    SvaraRadera
  9. Jättebra ide´, Sven...Kolla med Gösta om han är med på det, så kan du väl maila till Kejll Peder
    /Maggis

    SvaraRadera
  10. Go´kväll Gösta och alla andra rara...
    Vilken fin artikel i ltz, Du och Sonja är så goa..Det är så härligt att få följa Din blogg, och att vara en del av den. Boken kommer att bli lika underbar..
    Sven - ja, jag anser mig vara pr-konsult för Zoega MEzzo, och borde således få tillskansa mig en del av vinsten....åtminstone erhålla några paket i veckan...Men nu har du gjort mig nyfiken på Blue Java, du beskriver så att man blir ännu mer kaffesugen så här på kvällskvisten..Maxwell House är också fint, idag köpte jag dock Blå Mocca, x-pris, och vet att som kokkaffe är det himla gott. I o för sig anser jag kokkaffe godare än bryggt, men jag började brygga för ett par år sedan och har fortsatt av bara farten. Man är ju uppfödd på kaffe kokt på björkved....
    Bra förslag Sven att kontakta K-P i morgon kväll, man kan ju skriva på deras hemsida.
    Nu önskar jag alla en god natts sömn så hörs vi imorgon.
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera