torsdag 26 januari 2012

Dagboken

          Dagboken 26 januari 2012. En liten notis om att vi är hemma.Carpe diem              Klockan är 23.08

8 kommentarer:

  1. Hej Gösta o Sonja !
    Gott att läsa hälsningen från er,det är inte alltid man har så mycket att skriva om och då räcker det med några rader.
    I dag skall jag ta det lugnt det har varit ganska mycket på gång dagarna som gått.Det bli bara dom vanliga rutinerna i dag och äta måste man göra. I dag ska det bli hemkokta bruna bönor och fläsk.Det är bra att det finns frys så man kan förbereda det underlättar alltid.

    Lite snö har vi fortfarande kvar till glädje för barnen,det är full aktivitet i pulkbacken och det är trevligt att barnen är ute och inte bara data och tvspel som gäller.

    Nu är det dags att äta frukost har varit uppe en stund och känner nu att tiden är inne för lite mat och insulinspruta och lite medicin.
    Jag önskar en fortsatt bra dag och så får vi se var dagen har för överraskningar att bjuda på.
    Kram och hälsningar till dig och Sonja samt övriga här.
    Från Doris

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta och Sonja och alla andra kära vänner här!
    Känns så gott att läsa dina rader Gösta och att ni är hemma. En tanke slog mig: bara att läsa, att ni är hemma - då vet man att inget obehagligt har hänt hemma hos dig, man är glad för allt positivt.

    Doris gjorde mig verkligen avundsjuk idag, bruna bönor och fläsk, kan inte äta bruna bönor, min galla säger stopp direkt. Doris du får äta för mig med!

    Vi har mulet idag, har fått en del snö och det skulle komma litet mer idag - alla barn är glada!
    Idag ska jag träffa distriktssköterskan för omläggning av benen igen, börjar bli tjatigt nu, men det läker bra, så snart behöver jag inte bara TITTA på badkaret, nu kan jag snart ta ett skönt, varmt bad!

    Skall även gå och köpa en liten blomsterupsättning för att ha med mig imorgon när jag skall uppvakta en 70-åring.

    Jag ser fram emot att läsa reportaget i tidningen Gösta, hoppas du talar om när det kommer in.

    Nu skickar jag med ett varmt leende till er alla här, ta vara på dagen.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej min vän, tittar in för att se hur ni har det. Har varit uppe med tuppen, dottern åkt till högskolan i Gävle där hon läser idrott, själv väntar jag på att få höra av min man för att få veta om han får åka hem i dag. Här i Edsbyn är det grått och lite snöfall.
    Varma kramar och tankar till dig och Sonja // Hjördis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    De små enkla orden om att ni är hemma värmer! Tänk vad några få ord kan säga och betyda. TACK!
    Jag kan förstå att orden ibland tryter, men det gör inget, det gör så för oss alla emellanåt. Det finns ett ordspråk som säger: Ett ord/en handling säger mer än tusen ord. Dina ord och handlingen att skriva ner dom till oss ger oss din värme tusen gånger om. Tack än en gång för att du orkar hålla din dagbok uppdaterad varje varje dag!
    Hoppas ni har det så gott ni bara kan och tar vara på varandra och ger varandra varma leenden.
    Jag skickar till er och till alla goda vänner här i dagboken varma kramar och leenden även denna dag. Hälsningar från Iris

    SvaraRadera
  5. God eftermiddag alla fina människor här...
    Gösta...Ett ord kan säja mer än tusen..att få ett innehåll av bara några få ord, det är konsten som du behärskar.

    Men, fredag igen....Vart tar dagarna vägen? Ibland känns det som man vill stoppa tiden, är det bara jag som känner så ? Eller någon mer...

    Trodde att tiden skulle kännas annorlunda när man slutat jobba, men så känns det inte, nästan tvärtom, att tiden nu går ännu fortare. Tyckte man skulle få hur mycket tid som helst, men tiden är egentligen densamma...Skillnaden är att man nu känner sig utvilad och mer harmonisk på ett sätt, gör saker i sin egen takt. När man jobbade var man oftast trött och slutkörd när man var ledig....Nog om detta nu..

    Några till sms-förkortningar så här inför fredagskvällen: Sjuk=7k, Kul=Ql, Puss & Kram=pok
    Också=oxå, Eller=lr, Själv=sj, Mycket=mkt

    Bra på ett sätt för ungdomar som chattar och sms:ar mycket att ha förkortningar. Hoppas ändå att skolan är den plats där barnen lär sig vårda svenska språket och att använda det på rätt sätt i andra sammanhang i samhället.

    Ha en bra fredagkväll alla ni...Sven, du oxå
    Idag har jag f.ö gått uppför en SLAKMOTA, vilken uppförbacke, tag aldrig slut, kändes det som....
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hejsan alla rara...
    Håller med övr om att ett ord kan säga mer än tusen, Göstas rader säger mkt.
    F ö håller jag också med Maggis om att tiden går för fort, det är liksom bara måndag-fredag.
    Jag förstår inte hur man hann med allt när man jobbade,: tvätt, städ, bärlockning och syltkokning, bakade matbröd + bullar, laga bastant middag efter jobbet varje dag, ja listan kan göras hur lång som helst..Och ändå hann man vara social, och orkade t o m gå ut och dansa..ja, jag fattar ej..
    F ö så är Nemo mycket reserverad ännu, vill varken gosa eller lyftas upp, jag försöker med lock och pock, men tyvärr lyckas jag inte charma honom, suck...
    Ikväll bllr det "På spåret" och Skavlan, två program som jag gillar skarpt, och till det, nybryggt Zoega, nybakt toscakaka och nybakta kokoskakor, det ni!!:)) Önskar att ni alla kunde göra mig sällskap, tänk va trevligt vi skulle ha det, alla här är ju så goa...
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera
  7. Mums vad det låter gott, Inga-Lill
    Och jag fattar heller inte hur man hann med allt förr, man skjuter väl upp saker mer nu. Och På Spåret och Skavlan för mig också, =Älsklingsprogram Hälsa Nemo,snart ska du se att han blir lite kelig
    Kram/Maggis

    SvaraRadera
  8. krimskrams
    och krusiduller
    hade samlats i hörnet
    hullerombuller
    så när jag skulle damma
    sa trasan djävlar-anamma
    för en av dammtussarna råkade va´hennes mamma

    8ven Lindh ur Poesi för dammtrasor

    carpe diem alla ni på sidan

    Ingalill....jag får inte heller ta upp mina katter och sätta dem i famnen för då går de sin väg...men om jag sätter mej och håller på med något annat så kommer de och ska ligga mitt över allt....katter är så egna och du ska se att om du sätter dej skönt i fåtöljen med en ljudbok och en kppp Mezzo så kommer Nemo att hoppa upp.....så småningom...
    Kram alla ni

    SvaraRadera