tisdag 24 januari 2012

Dagboken

Dagboken 23 januari 2012. En lugn dag utan några större missar. Det är ju de vanliga missarna utan att tel.tider  fungerar som de ska men ibland blir man uppringd och ibland inte men det är bara att bita ihop för nästa omgång. Till dess. Carpe diem                 Klockan är 00.13

8 kommentarer:

  1. Hej i arla morgonstunden, kl är bara 04.00 och jag har en sådan där besvärlig natt när jag inte kan sova. Så jag satte mig här, och Nemo sitter bredvid och tittar ut i mörkret. Vi börjar väl närma oss varann, men han vill inte gosa..,förhoppningsvis kommer det framöver.
    Jag hoppas att ni alla sover sött nu, jag får lösa lite korsord en stund. Hörs senare.
    Kram Ingalill

    SvaraRadera
  2. Morrn på er alla här!
    Ingalill: kan tala om för dig,att jag också satt uppe vid kl 4 inatt, jag lyssnade på jazz-musik i hörlurarna, hade också svårt att sova. Jag tror att Nemo njöt av tystnaden tillsammans med dig, det kommer att bli bättre Ingalill, gosandet kommer.

    Gösta: Skönt att se att nu fungerar bloggen ordentligt igen. Ja, det där med telefontider inte fungerar, att inte bli uppringd osv, det känner jag igen. Tyvärr ett nödvändigt ont.

    Idag skall jag till dsk för omläggning igen, får hoppas att jag inte behöver fortsätta ytterligare en 10-dagarsperiod med antibiotika!

    Idag hoppas jag för er alla, att dagen ger något positivt till er, kanske ett besök, ett telefonsamtal eller ett välkommet brev eller mail.
    Ta hand om varandra och du Gösta och Sonja får ta dagen lugnt, njuta av dagen med varandra.
    Jag ska ta litet frukost och en stor kopp Gevalia till att börja med.
    Varma kramar och ett carpe diem till er alla vänner här!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hejsan Gösta!
    Skönt att du hade en lugn dag igår, förutom missad tel-tid, men jag hoppas dom ringt dig idag! Om inte så får du väl "ryta till" och ta kontakt med dom. Jag blir bara så orolig att dina plåster tar slut och dom inte hinner få hem bland annat.
    Till IngaLill vill jag säga, att Nemo han kommer närmare och närmare dig för varje dag. Det är som med hunder, gamla såna kan man inte lära att sitta och katter med några år "på nacken" behöver få lite tid att "bo in sig" innan dom vill kela och spinna av välmående och trivsel, men det kommer var så säker.
    Hoppas ni alla i våran lilla familj haft en bra dag, att ni både gett och fått något litet leende och kunnat njuta av dagen. Vi har haft ett ihärdigt snöfall hela dagen och jag vill inte alls ha snö utan vår. Men bättre snön kommer nu än i april ;-)
    Till Gösta, Sonja, Marianneoch alla er andra önkar jag en fortsatt bra dag med de varmaste kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta...Tack för dina ord idag och nu börjar denna dag lida mot kvällen. Vintern har verkligen tagit sitt grepp om Sverige, åtminstone hos oss i Småland. Nästa -10 gr imorse, Huuh...
    Och fåglarna...Vi hade vårt fågelträd på baksidan innan, men förra vintern flyttade vi fram det till framsidan, i en stor jasminbuske har vi hängt upp diverse godsaker till de små... och så kan vi sitta vid köksfönstret och titta. Igår när det kommit massor av snö flög de fram o tillbaka i busken så snön ristade ner, talgoxar, gråsparvar, blåmesar m.fl och på marken av det som föll ner gick skator och koltrastar och åt. Roligt o livfullt...
    Inga-lill, ha tålamod med din Nemo, som Iris säjer så tar det tid att för honom att anpassa sig i det nya, men det kommer, var så säker
    Och Sven, har du sett att Joe Nesbos senaste "Gengångare"är ute på marknaden nu. Kollade på Bokus hemsida. Men var är du ? Saknar dig, säkert fler av oss, du hör ju till oss här på denna sida...så, snälla, hör av dig med några ord
    Önskar er alla en bra fortsättning på dagen och må så gott
    Stor Kram
    Maggis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo Maggis jag e me fast jag ligger lite lågt och bidar min tid.Läser vad ni skriver och funderar
      Nesbö ska jag köpa....skönt att ha en bok man längtar till men du får inte avslöja hur det går ifall du läser den före mej...

      carpe diem alla ni härliga människor här
      Sven

      Radera
  5. Skönt att höra,Sven...Jag avslöjar inget om Harry Hole
    Nu får du fortsätta fundera lite till.
    Ha de
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej alla rara..
    Tack Christina, Maggis och Iris för "supporten"..Ni är så goa..
    Nemo o jag har lekt idag, han är så pigg, inte alls som Gulle, som var en riktig "livsnjutare", men man ska väl inte jämföra, varje katt har sin personlighet. Hur som helst så sa ägarinnan att om vi inte passar för varandra så får jag lämna tillbaka honom, men det vill jag inte. Jag får ge mig till tåls, Rom byggdes ju inte på en dag...
    F ö har jag varit till servicehuset och ätit fiskpudding idag, göör-gott!! Lyxigt att bara kunna gå och äta och sen hem och vila middag!
    Maggis - jag gillar också Nesbo, så jag ska kolla op biblan om boken finns som Daisy(CD-skvia för synskadade)just nu läser jag "Felicia försvann" av Felicia Feldt, hon berättar om hur det var att växa upp med Anna Wahlgren som mor.
    Skrämmande, faktiskt.
    Ikväll blir det "Mot alla odds", jag beundrar dessa handikappade härliga människor för deras ork och kraft, såväl fysisk som psykisk. Jag, som har synnervsförtvining, dåliga ben o höft o rygg, jämrar mig ibland bara av att gå till affären, ca 400 m, även om jag har rullatorn. Dessa "friskusr" vandrar i oländig terräng, i vattendrag med krokodiler, en annan svimmar ju nästan av bara tanken..Beundransvärt.
    Ha nu en trevlig kväll alla rara..
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera
  7. Hej igen alla vänner här!
    Gösta, jag har en fråga: undrar om du har klart väder och kan se norrskenet ikväll? Hörde, att det skulle vara speciellt vackert nu! Har aldrig sett ett norrsken (bara på bild), men det måste vara magiskt!

    Hoppas dagen har varit bra för dig, att du har kunnat njuta av lugn och stillhet, tillsammans med Sonja, med kaffe, gott bröd m m.
    Nu ska jag möta kudden!
    Ha det bra nu alla vänner!
    Carpe diem (de sista timmarna av dagen).
    Christina V-ås

    SvaraRadera