tisdag 3 januari 2012

Dagboksnotis 02-12

                                                                 Dagboken 02 januari 2012. Dag två har passerat och inga nya noteringar från behandlande sida. Allt går efter det vanliga mönstret inget sker i planerad tid. Det verkar som att det sker när det sker. Carpe diem                                   Klockan är 00.17

9 kommentarer:

  1. Morrn gösta och Sonja och alla andra här i familjen.
    Ja du, det verkar som det mesta gått i stå, har flera bekanta som upplever samma sak. En av dem fick nästan med aggressivitet kräva av sjukvården att få besked efter en behandling och vad som skall komma sedan!

    Hoppas att du och Sonja, gör det bästa av dagen, tar det lugnt och bara njuter av varandras sällskap!
    Min dag börjar alltid med att läsa din dagbok och alla som skriver i den, får dagen att fyllas med trygghet och glädje, gemensamhet.
    Du skulle ha skrivit en bok Gösta, det skulle bli en bestseller!
    Här är det regnigt och snöfritt, men halkan är svår, den slipper vi inte!
    Idag får vi allesammans se fram mot våren, den kommer så sakteligt, ta hand om varandra och glöm inte leendet då och då.
    Kram!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta & Sonja
    Fungerar inte hemsjukvården som den ska ? Kanske kan Marianne höra med kommunen varför...Tycker det ska fungera regelbundet.
    Inga-Lill...Din nostalgitripp igår...
    Jag växte också upp med denna underbara 60-talsmusik i min tonårstid.Då var livet enklare för en tonåring, livet lekte, alla fick arbete. Idag är det svårt med den stora ungdomsarbetslösheten. Minns Tio-I-Topp, Radio Nord(lyssnade på Elvis första ggn, förstod att det skulle bli något stort av honom) Kersti Adams Ray, Claes Burling, Clabbe, Cliff Rickard, Paul Anka m.m.
    Och Bildjournalen, min ungdoms tidning. Alltid undrat varför inte mamma sparat något ex, och så ser jag att en hel bok nu är utgiven om Bildjournalen.Den skall jag genast köpa..
    Önskar alla er bra dag och ta vara på den
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej på er alla!

    I går pratade man om att ungdomar missbrukar smärtplåstret Fentanyl. De tuggar det eller röker och det är livsfara att göra det. Man förstår inte vad folk tänker på eller så tänker dem inte alls. Gösta, är det Fentanyl du använder som smärtlindring? Jag vet att du för några veckor sedan hade problem med att få smärtplåster. Hoppas att du nu har tillräckligt med sådant så att du klarar dig ett tag med det. Jag tycker att du och Sonja är helt fantastiska. Hsns i Tidaholm

    SvaraRadera
  4. Hej igen!

    Det blev lite fel med namnet. Det ska vara Hans i Tidaholm. Ibland har man för bråttom.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Det här med sjukvårdens sätt att fungera, eller rättare sagt inte fungerar, skriver jag under på. Det är så trist att behöva uppleva att det som planerats inte blir utfört när det är bestämt. Har många bevis i min omgivning på det jag också.
    Nostalgitrippen som vi bjöds på igår väckte också mina ungdomsminnen och jag njöt av minnena från den tiden, tack för att hjärnan fick ett litet trevligt uppvaknande från förr.
    Hoppas Gösta och Sonja att ni har en bra dag, liksom alla andra goa vänner här i bloggen och så får vi hoppas att den nya stormen inte blir alltför häftig utan att vi får behålla framför allt elströmmen. Än så länge är det lugnt hos oss, men man varnar ju både på radio och i tidningarna, fast vi väntar väl och ser om det blir något av det hela.
    Ha det gott nu och varma kramar till er alla från Iris.

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta och Sonja !
    Hoppas att allt är väl med er så väl det kan vara.
    Jag är jätteförkyld huvudvärk snuva och ögon som rinner,men det är övergående som väl är även om det håller på några dagar.
    Regn och blåst i vanlig ordning,men får vara tacksam att det inte kommit ner i snö.
    Är det någon som hört från Gert undrar så hur det är med honom, om han finns med oss ännu.Jag var på besök hos dig och Sonja natten till i går det var mycket trevligt,har smakat på Sonjas goda bullar.Satt på soffan i köket och drack kaffe en dröm som var så verklig och som jag kom i håg när jag vaknade.Badade också i en sjö som fanns i närheten,där var också några andra personer med.Kallt som bara den var det.
    Så nu har jag varit på besök.Kanske kommer jag tillbaka och njuter av samvaron i drömmen.
    Har nu en fortsatt trevlig dag och ni får en hälsning från ett blåsigt och grått Småland.
    Kramar till er båda och övriga här i den skrivande familjen. Doris

    SvaraRadera
  7. Hej igen....
    Doris: Jag har mailat Gert massor av gånger, ser att mailen gått fram men får inget svar, så man anar det värsta..Han svarade alltid så snabbt förr....

    Jag hade också en dröm för en tid sedan om Gösta som jag nämnde, han var sprudlande glad, , skrattet i ögonen.Vi var på en tillställning av något slag och efter ville han fortsätta med dansen.

    Det måste innebära att vi tänker mycket på honom och har kommit att betyda mycket för oss...
    Må så gott alla bloggvänner här
    Kram/Maggis

    SvaraRadera
  8. Maggis, jag har också mailat till Gert ett antal gånger, mailen kommer fram, men har inte fått svar. Låter oroväckande, han var ju dålig förut.. Vi får hoppas, att han kanske har datorproblem.
    Här är det oväder på G, ökande vindar och snöblandat regn, varning klass 1 sägs det.
    Kram till er alla1
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  9. Vill också berätta att jag via min syster Anna och hennes mail (har ingen egen mail) försökt få kontakt med Gert, men tyvärr har det inte kommit några svar på länge. Jag vet inte hur hon kan kolla om mailen kommit fram eller om hon kan, men några svar har inte kommit. Känns inte bra.
    En fråga till Sven och Gösta; Hade ni någon personlig kontakt med Gert tidigare (via telefon menar jag)?
    /Iris

    SvaraRadera