fredag 13 januari 2012

Dagboksnotis

                    Dagboken 13 januari 2012. Inga rapporter denna dag heller annat än hård vind kring knutarna. Datorn är svårhanterlig idag också därför så kortfattat. Carpe diem                                                  Klockan är 23.14

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Glad att du skriver några rader, förstår det är knöligt när datorerna krånglar. Ibland lever de sitt eget liv!
    Ja, det har blåst ordentlig här med, idag verkar det bli vackert väder.

    Idag får jag ett kärt besök, mitt barnbarn kommer över med den lille Milton (1 år), man tänker på att han är mit barnbarnsbarn, då känns det stort!

    Jag har inte mycket att skriva om idag, kämpar på med benen, medecinen och jag hoppas att du Gösta, Sonja, Marianne och alla andra här i familjen får en bra dag!
    Var rädda om varandra och glöm inte det lilla leendet!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Seeee mej i ööööögooonen äääälskling
    lääääs vad där står
    JAG ÄR DIN...

    Fanken...jag tror att trind-Lind har fått vårkänslor...redan. De brukar komma när man börjar förbereda för VAsaloppet i Mora och nu har man börjat ställa i ordning vi målet.Och så är det plus 2 grader så det är inte undra på att det pirrar till ...

    gammal man gör så gott han kan
    dansar fan så illa
    hela kroppen ruskar han
    men röfen den står stilla....

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  3. Hejsan Gösta!
    Trist att datorn fortsätter att strula,hoppas det löser sig snart för dig.
    Hårda vindar, ja det har vi här också, men faktiskt riktigt fint solsken för övrigt.
    Jag tar även den här dagen som en dag utan allt för stora insatser. Julpyntet har jag lyckats få ner med stor motvilja, nu blir det ju lite mörkare i fönstren ett tag. Men optimist får man vara, alltså så kommer det riktiga ljuset snart och som Sven skriver - sen kommer också vårkänslorna fram! Jag kan bara säga, att jag dansar också fan så illa, hjälper inte hur jag än bär mig åt.
    Hoppas nu att ni har en bra dag, att blåsten avtar och att vi alla ger varandra ett stort varmt leende och varma kramar. Hälsningar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta & Sonja samt alla andra vänner....
    Ja idag var det hård blåst men sol och några minusgrader. Trots vinden åkte vi till "stan" för lite inköp, ny almanack, albumsticks m.m. lite smågrejor.
    Håller med dig Iris, att det blir lite kalt o mörkt när julsakerna plockats ner, men idag köpte jag en vårbukett tulpaner till köksbordet, får lite föraning av våren då.
    Christina, vilken otur du hade med ditt ben, hoppas det läker fort och ta det lugnt och så får du krama ditt lilla barnbarnsbarn.
    Sven, har inget "märke" att rekommendera vad det gäller ryggsäck, men tänk på att den inte är för tunn (går bara sönder )utan ett kraftigare tyg, rymlig med inte för tung, småfack till mobil, plånbok, glasögon e.t.c., En sån köpte vi för säkert 20 år sedan och den har hängt med på alla resor. Till Asien, medelhavet, cykelsemestrar på Gotland, Åland o längs Göta Kanal samt fjällvandringar. Så den har hållt i alla väder, lika fin ännu, och finns med på kort från semestrarna. Blå och röd är den.

    Lite ljusare blir det för varje dag, det går mot VÅR
    Kram till Gösta o Sonja o alla övriga
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Maggis...tack för tips
    Jag köpte en Björn Borg ryggsäck på en rea ute på nätet
    Den var sänkt med 300 kr och kostade nu 198 cirka
    Det får duga som första säck för mej så får jag se sedan vad som behövs
    Tack för tipsen
    Jag bär ut mina tre katter på balkongen för att de ska få lite vårluft men de springer in direkt och lägger sig i värmen inne.....
    Det är nämligen vår i luften i Mora....brukar vara så när Vasaloppet närmar sig. Man börjar ställa i ordning vid målet direkt efter jul. Monterar upp läktare och gör i ordning ljudanläggningen. Sedan ska det stora mässtältet upp och det tar rätt lång tid fast man bygger det dag och natt. Det är jättestort och blir som ett riktigt hus nästan. Där serverar man sedan mat till alla åkarna samt har en massa jippon veckorna före och under loppet....Mora är sig inte likt under dessa veckor och det går inte att ta sig fram på vägarna. Dessutom är bananerna alltid slut i den enda mataffär som finns inne i centrum under VAsaloppet...ja all frukt för resten....
    Är det verkligen ingen av er som skriver i dagboken här som ska åka Vasaloppet??????

    Ha det

    Sven

    SvaraRadera
  6. Hej igen...Bra Sven, då har du gjort ett fynd
    Vet inte om sonen tänker åka Vasaloppet, han tränar i alla fall...så vi får se. Härlig stämning i Mora då..
    Önskar en trevlig lördag em och kväll till er alla
    Missa inte "Stjärnorna på slottet" ikväll 20.00 SVT, läste i tidningen att det är ett känslomässigt avsnitt med Johan Rheborg när han berättar om sina föräldrar.
    Kram/Maggis

    SvaraRadera