onsdag 25 januari 2012

Dagboken

Dagboken 25 januari 2012. Lindning av ben och besök av Länstidningen är något av  det som hänt.För övrigt har det varit lugnt. Carpe diem                                  Klockan är 23.42

6 kommentarer:

  1. God morgon Gösta, Sonja och alla andra rara vänner här!
    Jag hoppas, att dina ben blir bättre Gösta, skönt att du fått dem omlagda. Det ska också bli intressant att läsa i tidningen sedan när reportaget kommer in. Sandra skriver alltid så bra!

    Idag blir det för min del en dag där jag inte planerat något alls. Det känns ganska skönt att bara ta det som det kommer. Det är en så fin start på dagen Gösta, att börja läsa din dagbok, den ger mig extra energi.

    Nu hoppas jag att ni alla får en bra dag, tänk på de små sakerna, som kan verka obetydliga för dig, men som kan betyda mycket för någon annan!
    Kramar och carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta..Ser fram emot att läsa i Länstidningen. Då får vi veta en del om dig, och jag är tacksam att du delar med dig till oss...Hoppas din dag varit bra hittills.

    Långpromenad idag...Vintrigt landskap och lätta snöflingor som dalade ner. Efter en stund bröt solen fram och snön gnistrade, vackert.
    Idag blev också glad av: De fina tulpanerna på köksbordet i olika pastellfärger. Besökte tulpanhuset igår, kallar det så efter de är leverantör och producent av tulpaner över hela Sverige. Man får där köpa lite kortare tulpaner till rimligt pris. Köpte tre buketter och gav bort två...Dessutom hade de en undersökning där man skulle gissa färgen på en tulpan ?? Den var rosa Kanske inte alla vet det
    Blev också glad för: I min lilla fågelkikare såg jag en ny fågel i fågelträdet idag, en gulsparv bland de andra samt en entita (efter koll i fågelboken)

    Önskar er alla en fin dag, ta vara på det lilla i tillvaron

    Stor Kram alla
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Bra att du fått dina ben omlindade, det gäler att vara rädd om alla delar av kroppen. Trevligt också att läsa att ni haft besök av Länstidningen, förmodar att det är Sandra som varit hos er. Ska bli spännande att läsa när artikeln kommer ut, men jag förutsätter att du berättar det här i dagboken.
    Jag hoppas att ni haft en bra dag, och att ni precis som jag nyss fått lite gott fika och njutat av stugvärmen. Utomhus är det rått och lite småsnöigt, så jag håller mig inomhus.
    Skickar ett varmt leende och kramar till både dig och Sonja och också till alla i dagboksfamiljen från Iris

    SvaraRadera
  4. SLAKMOTA
    (Assar Rönnlunds benämning på en motluta som nästan aldrig tog slut och tog knäcken på skidåkarna)

    Sven Lind
    Carpe Diem

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta o Sonja!
    Jag är så glad över att kunna läsa Din dagbok igen o alla kommentarerna som alla i dagboks-
    familjen skriver. Min dator har "självläkt" på
    något sätt. Det är endast tidsangivelserna som ser lite konstiga ut.
    Det ska även bli roligt att få läsa reportaget i tidningen så småningom.
    Hoppas Din hälsa är någorlunda dräglig. Det har
    blivit ett måste, för mig, att varje gång jag öppnar datorn läsa Dina välformulerade ord i dagboken!
    Kram till Dig, Sonja o Marianne samt alla andra
    i "dagboksfamiljen" från Elisabeth en medmänniska från ett lite snöigt (-2gr)Skåne.

    SvaraRadera
  6. Hej min vän, här kommer en hälsning från Edsbyn där jag just nu är hos min dotter, min make ligger på Bollnäs las och är nyopererad i ett knä, vilket har gått bra. Ska bli roligt att läsa reportage i Länstidningen. Många varma kramar och hälsningar till dig från Hjördis

    SvaraRadera