söndag 22 januari 2012

Dagboken

                    Dagboken 21 januari 2012. Dagen känns rätt så hopplös så det blir rätt så meningslöst att skriva . Tappar sugen helt och känner en hopplöshet totalt därför så konstiga dagböcker. Ni får ha överseende med hur den blir. Carpe diem                           Klockan är 00.18

7 kommentarer:

  1. Hej Gösta, Sonja och alla andra vänner här!
    Jag förstår hur du känner det Gösta, men vi alla förstår. Jag är bara tacksam att du skriver några få ord, det betyder mycket.

    Jag blir inte riktigt klok på hur din dator beter sig, hur det ser ut? någonting är ju fel, men det måste ju finnas ett sätt att rätta till det! Finns det ingen support för datorer du kan ringa till? Jag är helt novis när min dator krånglar, men jag kan alltid ringa en support på Tele 2 där jag är ansluten. Kanske du måste lämna in datorn för genomgång?

    Jag hoppas, Gösta att du snart får hjälp med att rätta till felet! Vet ju inte hur dina nätter är, om du får sova och att du slipper värken och kan vakna utsövd.

    Idag blir det mycket sport på TV, kanske går en promenad sedan. vädret verkar bli bra idag, inga minusgrader iaf.

    Håller alla tummar för att du snart skall få ordning på datorn, att vi kan fortsätta skriva till varandra.
    Önskar alla en bra dag, ta hand om varandra och skänk ett litet leende till dem du möter!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Jag återkommer igen till dig Gösta! Jag måste be dig om ursäkt, skriver ju mest om datakrånglet!

    Du har det verkligen jobbigt, förstår att du tappar sugen och känner hopplöshet! Försök att inte ge upp, du är en otrolig människa, har så mycket att ge till oss andra, men jag önskar vi kunde hjälpa dig, men hur?

    Jag önskar dig ändå en dag, där du försöker koppla av med Sonja, drick gott kaffe, njut av hembakt bröd och ta hand om dig. förhoppningsvis löser sig data problemet för dig.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta....Vissa dagar så bara tappar man sugen helt. Har man dessutom som du sjukdom och nu datorkrångel att tampas med så känns det ännu värre. Du ska veta att januari är en tung månad för många, men vi får försöka tänka på våren och ljuset som snart är här och då kan det kännas lite lättare.
    Vi är så många som tänker på dig och jag hoppas du känner lite av den värme vi sänder ut.
    Men det är bra att du skriver som du känner, hopplöshet just nu, det lättar att anförtro sig. Man kan aldrig låtsas något man inte är. Men hoppas dagen blir lättare idag och att datorkrånglet ger med sig, med eller utan hjälp.

    Här har det snöat ordentligt inatt och nu blir det snöskottning. Temperaturen ligger runt 0:an.
    Kramar och varma tankar till alla här i dagboken
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta o Sonja !
    Förstår att du känner hopplöshet i bland och tycker att det är jobbigt och att du inte känner för att skriva.Men vi är så tacksamma om det finns en hälsning från dig och Sonja.
    Det är inte en alltid en massa ord som behövs, men bara vi vet att du är med oss.I bland känns hopplösheten även hos många av oss men så ta man nya tag och det känns bättre nu när vi går mot vår och ljusare tider.

    Du har din sjukdom att kämpa med och det måste vara tungt,men du är en fin och tålig person som gett oss så mycket.
    Här är det strålande sol och vi har fått en hel del snö,gläds med barnen som är ute med sina pulkor för dom är det skönt att det blivit snö.
    För övrigt i dag får det bli en promenad i det fina vädret lite TV också, kanske det är någon som kommer på besök, barn eller barnbarn med sina små.
    Nu hoppas jag att du och Sonja får en så bra dag som möjligt samt övriga här det önskar jag av hela mitt hjärta.Ha det så gott Kramar och hälsningar från Doris.

    SvaraRadera
  5. Hej på er alla och tack för era hälsningar. Nu kan jag använda google för dagboksnoteringarna men det är scrollningen som inte går utan firefox.Men det kanske ger sig den biten också.Tack för supporten. Sonja hälsar också.

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Tack för dina rader idag. Jag förstår din känsla av hopplöshet och meningslöshet. Det är inga konstiga dagboksnoteringar, det är ju din beskrivning av hur du känner det och har det. Och det är ju också så, att känslorna går både upp och ner, vissa dagar är det mer ner än andra och det måste få vara så. Också du är ju "bara" människa, fast du är en ovanligt stark och modig människa med stor empati och omsorg om andra mitt i vad du själv kämpar med.
    Skönt att funkar med google nu och scrollningen funkar säkerligen den också vad det lider. För min del funkar det med scrollningen när jag ska läsa kommentarerna trots att jag använder Explorer. Men datorer är lite nyckfulla.
    Gösta - jag önskar att du hittat något meningsfullt denna dag och att din hopplöshetskänsla gömt sig lite under dagen.Vi är så glada och tacksamma för att få en liten hälsning från dig varje morgon, det behövs inte en massa ord, det är tanken som räknas.
    Var rädd om dig och din Sonja, vi är många som tänker på er båda och på "dotra".
    Många varma kramar till er och till övriga läsare här i familjen från Iris

    SvaraRadera
  7. Gokväll Gösta...Det var roligt att se din kommentar idag. Hälsa tillbaka till din Sonja, hoppas hon mår bra. Idag plogade de vägarna och då blir det ishalt. Finns inget att fästa skorna i så jag vurpade. Inte så farligt, tog emot med händerna så jag känner inget. Har snöat hela dagen, barnen har så roligt..

    Har haft gäster på middag idag, enkel husmanskost men gott, pannbiff med lök o potatis och julens kvarvarande kakor o kaffe. En ny promenad framåt kvällen men med broddar på.
    Ikväll blir det Wallander, lite ruskig men så fina skådespelare Krister Henriksson o Lena Endre´ bl.a
    Fortsatt trevlig kväll alla
    Kram/Maggis

    SvaraRadera