fredag 11 november 2011

11.11.11

Fredag 11 november 2011. Nu är det 11.11.11 ett datum att ta vara på. Carpe diem                  Klockan är 03.55

4 kommentarer:

  1. God morgon Gösta, Sonja och alla andra i "familjen"! Ja idag är det som du skriver Gästa ett datum med många ettor i! Blir ett kul personnummer, för de barn som föds i Sverige idag.

    Det är tidig morgon här, allt är tyst och stilla, bara 3 gr ute och fortfarande mörkt. Min vana trogen läser jag din blogg först tillsammans med frukost och några tända ljus. Vad vore en morgon utan din blogg Gösta?

    Måste berätta för er, att igår eftermiddag fick jag uppleva något fantastiskt! Som vanligt var jag ute på min lilla promenad, mötte en äldre kvinna, mycket ledsen. Hennes hund hade "försvunnit" från affären, där hon kopplat den för ett kort ögonblick. Tillsammans med ett antal andra boende i närheten började vi gå runt och söka efter den. Efter 1 timme ungefär hittade vi den lilla hunden - en pudel - nertryckt i en papperskorg med lock! Den gnällde så ynkligt!Glädjen blev ömsesidig för oss alla, men frågan man ställer sig? Hur kan någon bära sig så här fruktansvärt åt mot ett litet djur?
    Vi har ju sedan tidigare sett i tidningarna här, att någon slänger ut hundgodis med småspik i för att skada djuren. Man blir så arg över detta.

    Har inga planer för dagen, men jag hoppas att ni alla här får en lugn och skön dag, ta dagen som den kommer och gör det bästa av den.
    Ta hand om varandra, glöm inte att ge ett leende till dem du möter.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta, Sonja och alla övr i "vår familj"..

    Ja, 11-11-11, blir nog en dag då man kommer ihåg vad som hände, vad man gjorde just då, och speciellt kl 11.11! Nu har ju dagen bara börjat så vi vet ju inte vad den kommer att ge oss. Förhoppningsvis ngt trevligt, kanske ngt extra gott till 11-kaffet..Du Gösta och Sonja njuter förstås av Sonjas berömda bullar..
    Jag blir både ledsen och arg när jag läser Christinas berättelse om tanten med pudeln, jag kan för mitt liv inte förstå vad för sorts personer som gör detta..mot en liten oskyldig vovve. Och slänga ut hundgodis med spik i, hur i jösse namn kan man bara komma på en sån sak, det blir värre och värre i Sverige..
    Jag saknar min "Gullefjun" varje dag, det är så tomt, ödsligt och kallt utan min Gulle, men med tiden blir det väl bättre, men han var ju mitt allt. Tänker i alla fall på många roliga stunder med honom, t ex att han varje morgon skulle gosa sig i sängen, jag gick upp och satte på kaffet och gjorde toalettbestyr medan han låg i sängen och "pratade" och väntade på att jag skulle komma tillbaka i sängvärmen, och sen låg vi ytterligae 20 minuter och gosade..Ja min "lille" Gulle...
    Nu hoppas och önskar jag att ni alla får en trevlig och härlig dag, denna dag 11.11.11 och glöm nu inte 11-kaffet...
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta & Sonja
    Hoppas att dagen idag har börjat bra för er alla. Ja, idag är det den 11/11-2011. Fick ett mail idag: Ta de 2 sista siffrorna i årtalet du föddes, lägg till din nuvarande ålder, alla slutar på 111. Och år 2011 så har oktober 5 söndagar, 5 måndagar och 5 lördagar, detta händer bara vart 823 år. Så detta år är ett magiskt år. Läste i tidning idag: En flicka som fyller 11 år idag 11/11-2011 och hon föddes kl 11 och har 2 ettor i sitt personnummer.
    Idag skulle min mamma fyllt 91 år, så jag skall lägga en röd ros på hennes grav.Och Christina: Man förstår inte hur människor kan bli sådana, djurplågare och ingen respekt för sina medmänniskor. Någothar gått snett i deras liv.Jag som inte ens kan slå ihjäl en liten fluga...
    Åter en solig dag har i Småland att vara tacksam för. Önskar er alla en lyckosam dag 11/11-11
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och Sonja!
    Idag är ju siffran 11;s dag, men i vår familj har vi det fattigt med just den siffran. Men vi har en familjemedlem som har dag 11 som födelsedag.
    Dagen innebär i alla fall även hos mig en riktigt fin höstdag med härlig sol på himlen, en sol som vi inte sett på många många dagar. Det är något att glädjas åt. Jag fortsätter också min leende-kampanj och känner att jag får många fina leenden tillbaka, kanske mänskligheten kan mjukna lite om man alltid försöka bjuda på ett leende till alla man möter.
    Jag hoppas att Sonja och du får en bra dag, denna magiska 11-11-11-dag. Och självklart önskar jag det samma till alla i den här virtuella familjen som vi tillhör.
    Ha en fortsatt bra dag och varma kramar från Iris

    SvaraRadera