torsdag 24 november 2011

Omklädning

                                                                      Dagboksnotering 23 november 2011. En dag med några få avbrott. Fotvården var här och tog hand om fötterna Samt lindade de svullna benen. Ett otyg som kommit tillbaka. Passar på och tackar för de virkade stjärnornas beskrivning. Nu är kraften slut. Carpe diem                                                        Klockan är 00.09

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta ! En morgonhälsning till dig och Sonja .Tråkigt att du fått problem med benen igen,jag hoppas att det ska bli bättre för dig,för det måste vara obehagligt.
    I dag ska jag i väg på ny provtagning samt kolla upp mitt insulin.Får ofta insulinkänningar på natten och det är oroligt.Men som tur är vaknar jag och då är det druvsocker och nattsmörgås och mjölk som gäller.
    Tankarna har gått till dig under min sjukdomstid du har inte varit glömd.
    Hoppas att allt ordnar sig för dig under tiden Sonja är borta,så det inte bli några missar från hemsjukvården,utan du får bra tillsyn.
    Jag har tappat allt förtroende för sjukvården.Det är inte bara mig det drabbat utan många många fler.
    Hoppas att politikerna tar sitt ansvar, eller dom ska fortsätta blunda för problemen.
    Ha nu en så bra dag som möjligt!
    Kramar och hälsningar till dig och Sonja samt övriga i dagboksfamiljen. Doris

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Skönt att du fått fötterna omsedda och benen omlindade igen. Men det är ju trist att bensvullnaden kommit tillbaka, får hoppas den försvinner igen med hjälp av lindningen.
    Idag blir det uppsättning av adventsljusstake och och adventsstjärna, i övrigt är inget annat planerat, enbart lugn och ro.
    Önskar Doris lycka till på kontrollbesöket idag och att allt ser bra ut.
    Hoppas på en fortsatt bra dag i lugn och ro till dig Gösta och Sonja och naturligtvis till alla andra också.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta Sonja och alla ni andra här....
    Inför stundande advent: Vet ni att, 1934 till-verkades elljusstaken(den första) efter julgransljus, samma år uppfanns också den första adventskalendern. Och historiskt sett: så innbär adventstiden vila, från allt utejobb.
    Vilket uppvaknande igår Gösta, jag hade blivit riktigt rädd. Och när Sonja kommer tillbaka från sitt sjukhusbeök, tänk på återseendets glädje och snart är dina ben fina igen efter omsorg och omslag. Ha det bra alla nu inför advent...och att få tända det första adventsljuset
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej, Gösta, Sonja och alla andra här i bloggen!
    Så bra att du Gösta fått omvårdnad om dina fötter, men tråkigt att höra att dina ben svullnar igen! Hoppas innerligt, att lindorna hjälper dig!

    Doris, jag tänker på dig idag och hoppas att ditt kontrollbesök visar att allt är bra.

    Du Maggis gav mig en del ny info som jag inte visste, man lär sig hela tiden.

    Idag har det varit soligt, men litet blåsigi här och 8 gr varmnt. Jag deltog i en grupp av människor där vi diskuterade exdistensiella frågor, det finns mycket att ta upp och prata om, så det blev givande.

    Senare var jag och lyssnade på en duo, piano och fiol - som spelade välkända och för mig obekanta melodier av Beatles. Vi fick höra litet berättas om deras framgång och levnad, samt även det tragiska mordet på en av medlemmarna. Vi bjöds på kaffe, hembakt bröd och där fanns också en tänd och pyntad julgran! Då fick man en känsla av att julen kommer med stormsteg.

    Jag hoppas att ni alla haft en bra dag, kanske litet solsken också, skickar med litet adventsförväntan och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  5. Hej igen...Den "goaste" av alla, Orsabon och dalmasen Kalle Moreus blir årets julvärd. Det finns väl ingen bättre som passar så bra som han, en riktig jultomte....
    Kram/Maggis

    SvaraRadera