fredag 4 november 2011

Träff

Fredagsträff 04 november  klockan  är 07.03 .Denna dag skulle bli något speciell men det verkar som att datorn tagit över .  Carpe diem

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta!
    Idag blev det så där konstigt som förut en gång. Bara första raden kom med.
    Du kanske kan rätta till det?
    Jag kommer tillbaka här igen senare!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta
    Ja, det blev nog något fel på bloggen
    Vill önska er alla en trevlig helg
    Nu åker vi på en weekendresa med spa , hotellövernattning och lite god mat
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej alla här i bloggen! Ja du Gösta, du skrev att dagen skulle bli speciell, men du hade nog inte tänkt att datorn skulle leva sitt eget liv just idag!
    Hoppas att natten varit bra för dig och att dagen ändå blir bra.
    Jag tänker så mycket på er alla här, på Inga-lill med saknaden av sin kära katt, Doris med sin operation, ja, jag kan inte räkna upp alla, men jag kan säga, att ni alla betyder mycket för mig.
    Jag kanske skall bidra med något som hände mig igår och som jag inte önskar någon att få uppleva.
    Jag var på väg till min väninna för att hämta henne till vår promenad med andra kring Mälaren. På gångvägen hem till henne mötte jag två grabbar i 20-årsåldern. De passerade mig, varefter jag fick en knuff så jag föll omkull och de hoppade på mig! Frågade efter cigaretter, pengar. Jag kämpade, sparkade emot, men som liggande på marken gick det inte bra. De lyckades hitta ett kuvert med 200 kr i min innerficka, det tog de förstås. Glad att de inte tog mobilen! Sedan sprang de. Det fanns inte en människa i närheten heller.
    Jag kom upp, men har ganska ont i ländryggen (bättre nu). Ringde polisen och anmälde, men en sak är klar, dessa grabbar är långt borta nu.
    Man känner sig kränkt, blåslagen och förstår inte hur man kan göra så här.
    Det blev ingen promenad som ni förstår.
    Ett råd till er, ha aldrig med handväska, ha pengar i fickan, gå inte ensam när det börjar mörkna!
    Nu har jag klagat färdigt, idag blir det att pyssla lite inomhus.
    Önskar er alla en bra dag, ta hand om varandra och så får vi hoppas att Gösta´s dator gör det Gösta vill.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Tråkigt att det blir så kort inlägg i bloggen, men datorer gör inte alltid som man vill. Det är tråkigt att höra vad Christina har råkat ut för. Sådant ska inte behöva hända, men tyvärr är samhället sådant. Hoppas att man får tag på grabbarna och de får sitt straff. Tyvärr så tycker jag att man har för milda straff i Sverige. Ta t ex den mannen som hade knivskuret en annan. Nu ska han få mildare straff för att han var så berusad. Jag tycker det är fel. Ändra lagstiftningen så att det blir hårdare straff i sådana fall. Enligt lagen ska det egentligen inte bli mildare straff, men ändå blir det. Det här fallet ska tydligen vara som ett prejudikat. Jag hoppas att Christina snart blir bra och att alla andra som skriver här ska bli bättre och bli friska. Christina, jag hoppas verkligen att du klarar av det här psykist också. Jag har aldrig varit med om något sådan, men jag kan förstå att det är påfrestande. Ha det bra och må gott. Hälsningar från ett mulet Tidaholm. Hans

    SvaraRadera
  5. Christina, så tråkigt att behöva råka ut för detta. Både min mamma och min moster har råkat ut för liknande. Hos min mamma ringde det två kvinnor på dörren där den ena bad att få dricka vatten, samtidigt som den andra tog hennes plånbok ur väskan (800 kr) Min moster tog ut pengar på automat. 10.000 som hon skulle ha till särskilt ändamål. Det var folktomt där och schwich så sprang någon förbi och tog hennes väska med pengar, kontokort i och allt.Inte lätt när man är över 80 och veta hur man skall bete sig efteråt spärra konton e.t.c
    Och så denna rädsla som följer efter, det blir som ett psykiskt trauma. Så som äldre får man vara extra försiktig.Hoppas det går bra med dig, Christina
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Tur att du återtagit kontrollen över datorn, så att dina nyskrivna ord finns här nu! Hoppas natten varit ok utan alltför mycket besvär för dig.
    Vilken bedrövlig historia Christina råkat ut för, man blir både ledsen och arg. Men tyvärr verkar en del i samhället hamnat lite snett och tror dom är tuffa som vågar ge sig på andra. Undrar vad det är som styr dessa ungdomar?
    Idag har vi ett helt jämngrått skynke utanför våra fönster och det är definitivt inte inbjudande att sticka ut näsan. Så nu får det bli lite tända ljus, köpt fikabröd och kanske ett korsord eller en bok för några timmar.
    Önskar dig Gösta, Sonja och Marianne en trevlig helg och självklart också alla aldra här i dagboken.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  7. Go´kväll Gösta och alla i "familjen",

    Stackars dig Christina, va otäckt! Det är så hårt och rått i samhället, att man inte ens kan gå en promenad i lugn och ro är bedrövligt. Men, det blir mer och mer ungdomsbrottslingar, och politikerna står handfallna inför detta och vet ej hur dom ska hantera situationen som uppstått under senare år i Sverige...
    Ikväll har min syster varit hos mig, hon hade mig sig systerdotterns katt och ville att den skulle få sova över hos mig. Tanken var god, men jag måste få sörja min älskade Gullefjun i lugn och ro. Så nu sitter jag här ensam och längtar efter Fjunet, det är så tomt.
    Imorgon ska vi åka på en hantverksmässa och se ta en fika på närliggande café, det blir gott att göra något.
    Christina - jag hoppas att du kan koppla av och sova utan mardrömmar..tänker på dig.
    Gösta, du får ha en god natt tillsammans med Sonja och ni alla andra får också sussa gott.
    Kram från Ingalill

    SvaraRadera