söndag 20 november 2011

Nyaste dagboksnytt

                                                                                 Dagboksbladet för den 20 november 2011. Hela dagen har gått utan några händelser av speciell natur. Börjar natta ner för att samla nya krafter. Sonja har redan tagit itu med ett nytt arbete för att fylla dagarna med. Carpe diem                       Klockan är 23.28

7 kommentarer:

  1. Jag sitter i de tunga efterdyningarna
    av Lasse Brandebys bortgång
    Genom Kurt Olsson-figuren har han gett mej och så många, skratt och glädje
    Nu ska han rita på sitt blädderblock för Gud i hans himmel och kanske berätta lite om hur världen BORDE få se ut. Jag både gråter och skrattar och minns och saknar redan...
    Sven Lindh

    SvaraRadera
  2. Hej på er alla här i bloggen!
    Ja Sven det blev något av en chock när jag fick höra att
    Lasse inte längre finns med bland oss! Visste inte, att han var sjuk. Denne men hade ett stort hjärta, bjöd på sig själv och saknaden är stor efter honom. Jag minns sista Fångarna på fortet, då de plötsligt hade Lasses lilla "frågehörna" i källaren - inte längre uppe i tornet. Kanske för att han mådde dåligt? Vet inte.

    Till dig Gösta måste jag säga, Sonja verkligen har energi -en riktig flitig myra! Det är så rogivande att sitta och sticka. Jag hoppas att dagen har varit bra för er alla, även om det varit grått och mulet.

    Jag har varit tillsammans med några skolbarn och gjort julpyssel. Lärde dem hur man gör små tomtar av garn, andra saker till julgranen. tänk vad de små har lätt att lära. Minns själv som barn att man hade pysselkvällar inför julen.

    Fick en ny korsordtidning idag, så det blir nog att försöka börja med några korsord.
    Dagen har förflutit lugnt här, jag tänker på er alla här och hoppas att er dag varit bra.
    Nu ska jag ta en kopp Classic och försöka grilla hjärncellerna ett tag.
    Kramar och carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, Sonja och alla i dagboksfamiljen.
    Nu har mörkret lagt sig och fönsterbelysningarna har tänts hos mig och hos grannarna. Dagen har förflutit i lugnt tempo och mysiga kaffestunder.
    Tankarna har även hos mig gått till Lasse Brandeby och hans familj. Lasse som var en så god underhållare, glädjespridare och verkade ha ett varmt hjärta för alla.
    Jag hoppas att ni alla i den här "familjen" haft en bra dag och att Sonja pysslat om både sig själv dig Gösta! Ser att Christina haft en givande dag med julpyssel tillsammans med skolbarn, låter verkligen mysigt.
    Ha nu en god kväll och natt så ses vi här i dagboken i morgon.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta o Sonja
    Ja, Lasse Brandeby allas Kurt Olsson, vad jag förstår var han en stor människa med ett varmt hjärta. Har suttit och läst andras kommentarer om honom och fällt några tårar. Han var en äkta, varm människa som var emot orättvisor av alla slag. Var journalist från början, men gick så småningom över till sitt forum, komiken. Han hade alltid ett gott ord till alla människor, ja en sådan människa skulle man vilja vara. Detta år är det många "kändisar" som gått bort, en del i hög ålder men många unga som Lasse.
    Tänd ett ljus i mörkret. Må så gott alla
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej alla hjärtevänner än finns det hopp
    För även en klocka som står stilla visar RÄTT TID två gånger om dygnet...
    Och brinner ett ljus UPP eller NER?

    Sven Lindh

    Och nu är det bara någon timme tills tomten...förlåt Gösta kommer tassande och skriver sina underfundigheter i dagboken......däää ska vi sitta å vänta på innan vi släcker ljuset och vakar natt

    SvaraRadera
  6. Hoppsan
    Jag blev nästan orolig när jag skulle skriva i det där ordet som slunpas fram innan man skickar in sitt inlägg och jag fick upp STALIN
    Han har vi väl glömt bort lyckligtvis

    SvaraRadera
  7. Sven! Jag gillar både dina och Göstas underfundigheter i dagboken! Måste bara få le när jag sen läser att du fick upp ordet STALIN som verifieringsord för att skicka kommentar. Jag lovar, jag har glömt honom! Men jag har inte glömt dig och jag har inte glömt Gösta, Sonja, Marianne och alla andra trogna dagboksläsare och dagboksskrivare! Har för en stund sedan sett på TV, Pengarna på bordet, lite lättsam underhållning så här en måndagskväll.
    Nu är det som sagt snart fritt fram för Göstas dagsberättelse.
    Natti och kram från Iris

    SvaraRadera