onsdag 9 november 2011

Medicinunderhåll

Onsdag 09 november 2011. Ursäkta den sena timmen. Andningen är hela tiden ett problem och därför inträffar situationer som denna ibland. Att hela tiden repetera det som är ständigt närvarande vill jag inte. Det samma är det med värken. Den ska hela tiden underhållas med tabletter för att plåstren ska ta effektivt. Nu var det färdigklagat så Carpe diem                           Klockan är 06.04

3 kommentarer:

  1. Morrn Gösta - inte ska du ursäkta den sena timmen! Hur många tror du är uppe och skriver så tidigt som du! Jag förstår, att du kämpar med både andning och värk, men vill inte belasta oss med hur det är egentligen. Det är inte att klaga Gösta, detta är vad du får utstå, tyvärr.

    Människor som inte har upplevt det du och många andra har här kan nog inte förstå. Man måste drabbas själv först, det är vad jag tänker ibland.

    Idag vaknar jag till en rosafärgad himmel, huset m ittemot skiftar i rosa, det är en magisk syn efter dessa mörka morgnar. Jag kan se en del av soluppgången, det är 2 gr ute och vi lär få en klar dag idag.

    Idag skall jag göra något som jag inte provat på tidigare. Vi är en grupp på 8 personer som bor i närheten av varandra. Idag ska vi tillsammans gå en promenad, de som har hund tar den med - jag tänker "låna" dotterns chihuahua. Jag tror det kommer att bli en skön promenad, mycket prat och skratt, vi går i vår egen takt.

    Jag hoppas att du Gösta tillsammans med Sonja har en kommande solig dag framför er. Naturen där uppe måste vara fantastisk!
    Till alla här vill jag säga, försök att ta dagen som den kommer, försök göra det bästa av den, glöm inte att ett leende betyder så mycket!
    Ta hand om varandra och carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Du är en fantastisk kämpe och har en styrka som är få förunnad! Trots dina besvär så vill du inte klaga och berätta, tvärt om så skänker du oss alla andra tröst genom att varje dag skriva i din dagbok. Du är en stor förebild för oss alla, önskar att det fanns fler sådana som du, men dom kan nog lätt räknas på ena handens fingrar om det ens finns så många.
    Vi har som vanligt ingen sol utan bara dis och dimma och duggregn. Men genom att skänka de människor vi eventuellt möter under dagen ett leende så hoppas jag att vi får ett leende tillbaka.
    Nu skänker jag dig och Sonja ett vänligt och ömt leende och hoppas ni får en lugn och så bra dag som möjligt, liksom jag skänker alla andra läsare här mitt leende och en önskan om en bra dag.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta &Sonja
    Jag önskar så att dagen inneburit lite positivt för er. Idag har det varit ett ljuvligt väder, så i eftermiddag prövade vi vår eldkorg för första gången och grillade 2 korvar var över den öppna elden. Mysigt och trevligt...Och vilken solnedgång lite senare, en rödorange som lyste upp himmelen, går inte att bekriva hur vackert det var.
    Gösta, jag har skickat ett mail till idag med en liten förklaring till en kommentar..Hoppas att du läser den......
    Och Iris...ett leende till en medmänniska kan göra underverk
    Önskar er alla andra här på bloggen en trevlig kväll
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera