måndag 7 november 2011

Fånga dagen

Måndag 07 november 2011. En ny arbetsvecka har börjat för många. Men det finns ändå många som inte vet vad som väntar runt hörnet? Vad som än sker blir det en förändring där det bör tas till vara alla möjligheter både positiva och negativa som kan bli något bra också. Fast ibland är det lättare att gömma sig och låta allt bara flyta förbi. Fånga dagen. Carpe diem                 Klockan är04.14

4 kommentarer:

  1. God morgon Gösta, Sonja och alla andra här i "blogg-familjen"! hoppas att ni alla har haft en bra natt och kan börja dagen med nya förutsättningar.
    Du har så rätt Gösta, när dagen börjar vet man aldrig vad som väntar en. Många är oroliga för olika saker, andra har värk och mår dåligt, andra är förväntansfulla andra förväntar sig just ingenting av dagen.
    Dagen idag - liksom alla andra - kommer aldrig igen, så det är bara att ta vara på den, göra det bästa man kan av den och när kvällen kommer, kanske man kan känna sig nöjd med att ha tagit vara på det som erbjudits en.

    Idag tänker jag på så många av er, Doris efter hennes operation, Inga-lill med saknad efter sin katt, Gösta som med alla medel kämpar på och samtidigt ger oss alla här en hjälpande hand, så stor empati. Jag kan inte nämna er alla här, men om vi alla skulle lägga ihop vad vi upplevt de sista månaderna, då skulle det fylla upp många, många dagar!
    Tankarna går även till Gert. Ingen har hört något från honom och vi får alla hoppas, att han kämpar på, han hade det så jobigt sist han hördes av.

    Nu har jag babblat klart - snart - vill bara önska er alla en bra dag - fyll den med något ni mår bra av.
    Jag ska ta en promenad hem till mitt barnbarn, gå ut med hennes lilla hund, sedan ska vi koka äppelmos tillsammans.
    Ta hand om varandra och carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta.
    Tänker på er alla.Hör av mig när jag är bättre.Det har varit en jobbig vecka,men hoppet att det skall bli bättre.
    Kramar till er alla.Må så gott ! Hälsningar Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta & Sonja
    Så snällt av dig Doris att du hörde av dig. Vi andra har varit oroliga för dig. Nu går det åt rätt håll ska du se. Krya på dig.
    Önskar alla övriga här en bra dag, idag är det höstväder, grått och lite regn i luften. Helgen som gått har varit en påminnelse om våra nära kära som gått bort. Så vackert, med alla tusen ljus på kyrkogården. Jag tycker om att gå på kyrkogården annars också, tycker det är rogivande och ett lugn infinner sig. Går och titta på gravstenarna och minns människorna bakom. Tänder ett ljus åtminstone varje helg framtill jul.
    Kramar från
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och Sonja och hela "familjen"!
    Tack Doris att du hörde av dig, förstår att du har haft det lite jobbigt, men nu kan det bara bli bättre.
    Precis som hos Maggis så har vi här ytterligare en grå dag på utsidan, men vi har ljuset och värmen i behåll på insidan och det är viktigt att känna det för oss alla.
    Hittills idag har inte hänt något speciellt, men än har dagen många timmar kvar och förhoppningsvis kan något positivt virvla förbi som jag kan försöka fånga in.
    Hoppas dagen flyter på utan större bekymmer och att korsorden är framme hos dig Gösta, så att Sonja och du kan slå era kloka huvuden ihop och lösa lite.
    Varma kramar från Iris så "ses" vi i dagboken i morgon.

    SvaraRadera