torsdag 10 november 2011

Tiden återbördad

Torsdag 10 november  2011. Åter normaltid igen. Carpe diem                       Klockan är. 04.30                                                                                                          

4 kommentarer:

  1. God morgon Gösta/Sonja. Ja, nu har vi fått vänja oss vid att tiden nu är normal-tid eller vintertid som många säger också. Förmodligen var det många som glömt, att sätta tillbaka klockan!

    Idag är det verkligen mörkt ute, här hemma har jag några ljus tända, dricker mitt kaffe och läser din blogg - allt är som det ska.

    Jag funderar litet vad som hänt med vårt klimat, förra året så här dags hade vi snö, nu är det 8 gr ute och så milt. Kanske vi inte får en "riktig" vinter i år, ja det får vi väl se antar jag.

    Jag önskar er alla en bra dag, gör det bästa av den, ta hand om varandra - just denna dag kommer aldrig tillbaka.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och Sonja!
    Åter igen en dag med väldigt tjock dimma, börjar snart undra om det finns något annat än dimma och måste ju ut för att se att grannarnas hus står kvar, för dom syns inte när jag tittar ut. Men dom är kvar, vilken lycka!
    SMHI säger att det ska lätta fram över eftermiddagen, så vi hoppas på det.
    Snart lite lunch och sen en liten tupplur på det, inte helt fel.
    Jag hoppas ni har det så bra ni kan även denna dag och att det dyker upp något positivt att fånga upp.
    Många tankar går till er och varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Inte roligt att läsa om snölängtan! Den ställer bara till det här nere på västkusten.Och kallt är här så det räcker.3 plusgrader.Fullmåne och stjärnklart.Ena dagen dis och mörker och idag solsken. men det klart, är det er önskan så hoppas jag att ni får snö.Hälsningar Britta.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta & Sonja och alla andra vänner här....
    Idag har det varit fint väder igen, härligt med sol så länge det varar, får insupa D-vitaminer. Men ikväll är vi lite irriterade. Strul med TV:n fel på Vislandasändaren,återkommer titt som tätt(Jag är annars inte den som klagar)men har man bänkat sig framför TV:n så....Antingen beror det på högtryck(nu i november ???) eller så är någon uppe i sändaren och byter vajrar och då blir det störningar. Hmm...det digitala är alltför känsligt. Men det finns värre saker att haka upp sig på Hoppas ni ändå haft en skaplig dag och att ni får en bra TV-kväll i alla fall
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera