söndag 6 november 2011

Ghosthelg

Söndag 06 november 2011. Det verkar fungera idag. Gårdagen gick sådär melodikrysset fungerade inte för mig så Sonja tog hela biten. Idag blir det att pröva turen på bingolotto det går ju att pröva.Dagen får väl flyta på som en söndag. Ha det bra alla där ute i rymden. Ingalill jag finns för dig också. Carpe diem                                             Klockan är 04.22

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta och alla andra vänner här. Bra, att bloggen fungerar som den ska igen, det är så frustrerande när något inte funkar som man vill, eller hur?
    Melodikrysset var knepigt, men till slut gick det, chansen att vinna är liten, så många skickar in, men eftersom jag gillar frågesport, korsord, så följer jag med.

    Ingalill, jag tänker på dig mycket nu. Förstår att du känner en total ensamhet och saknad efter din lilla kisse. Jag vet hur det känns. Jag har alltid haft hundar, de två sista var chihuahua, de blev 13 och 15 år och jag blev tvungen att låta dem komma till sin himmel, de fick njurproblem och att se dem lida, det kunde jag inte. Att mista ett trofast djur är som att mista ett barn! Nu har min dotter en chihuahua, så jag får ha kontakten med denne lille 2-års-hund så ofta jag vill. Du får försöka tänka på allt det trevliga du och din kisse har haft, Ingalill - minnena kan ingen ta ifrån en.

    Igår kväll träffades vi alla, mina barn, mågar, barnbarn och var till kyrkogården. Det blev en stor grupp som kom tillsammans, det var så stämningsfullt och vackert.

    Idag är det grått och mulet, men ändå ganska varmt, kommer antagligen att besöka en god vän på sjukhuset och ta med litet av mina kubbar, sitta och få en pratstund med henne där.

    Jag hoppas att du har tur på Bingolotto Gösta och att dagen för oss alla här blir en avkopplande och vilsam dag.
    Ta hand om varandra och jag tänker på er.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta & Sonja Idag är det den där långa söndagen igen, men den kanske inte blir så lång idag. Är hemma igen från spahelgen. Jag kan bara konstatera: Är ingen "hotellmänniska". Många älskar det, att bli ompysslad, sova i sköna hotellsängar e.t.c. Men inte jag. För mjuk säng, för tjockt täcke o för mjuka kuddar
    för varmt. Längtar hem till min sköna tempurmadrass o tempurkudde som formar sig så skönt efter kroppen. För att inte tala om spikmattan, den käraste ägodelen. Hur trött, stressad jag än känner mig så efter en halvtimme på mattan, har energin återvänt. Om natten när jag inte kan sova, hjälper den mig att slappna av så sömnen strax infinner sig. Så jag slår ett slag för den (inga spikar bara behagliga plastpiggar)
    Önskar er alla en skön söndag, fortfarande varmt och snart tränger solen igenom molnskyn
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej och god eftermiddag Gösta och Sonja!
    Hoppas ni har en någorlunda bra dag och att ni kanske just nu njuter av hembakade bullar och gott kaffe. Det är vad jag ska göra alldeles strax. Vädrat är fortfarande grått och lite småtrist, men det är ute, här inne har vi det mysigt och skönt.
    Tänker på Doris - hur går det för dig? Och på IngaLill och ja - på er alla i våran dagboksfamilj, hoppas allt är bra!
    Nu önskar jag Gösta och Sonja lycka till med Bingolotto ikväll och skickar mina varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  4. Go¨kväll Gösta o ni andra i "vår familj",

    Gösta, du är så himla go´.., alltid en tanke över till oss andra..
    Ni andra är också goá, jag blir så rörd av era värmande ord och medkänlsa. Det känns att vi blivit en familj på detta forum, tack vare "våran" Gösta
    Helgen har gått bra, vi åkte på julmässa, men ack så tomt när jag kom hem och ingen Gullefjun stod välkomnade innanför dörren, det är liksom så tyst, hela hans energi saknas ju. Jag känner mig väldigt egoistisk som "tjatar" om detta med Gulle, men, ja, jag känner så, men jag är så glad över alla fina stunder vi haft, vi var så lika han och jag, båda tjocka, lata och matfirska!! Matchade varann till fullo! Min kära "Gulle"...
    Christina, tack för din omtanke, hoppas du repat dig ngt efter överfallet. Va roligt med en liten chihuahua, dom är så gulliga att man nästan kan äta upp dem! Förstår att du myser med den lille.
    Iris - hoppas din bullar blev fina o att du fick en go-fika...
    Maggis - jag är tvärtom en hotellmänniska och avundas dig din Spahelg. Jag mår förträffligt av att sätta mig vid dukat bord, lägga mi i renbäddat, ja, att bara vara lat..Jag har haft funeringar på att åka bort en helg nu och bara få vara....
    Doris, Sven o alla ni i familjen - hoppas ni mår bra.
    Kramar från Ingalill

    SvaraRadera