tisdag 29 november 2011

En vanlig dag

                                                                             Dagboksnotering 28 november 2011. Det händer alltid något runt ikring det är aldrig orörligt. Carpe diem                             Klockan är 00.22

10 kommentarer:

  1. Sven Ruckel-Rackel-mäster Lindh29 november 2011 kl. 02:03

    Jo för tusan vi bor där. Gösta, jag och gammelmormor och farbror Struve, ja han som uppfann dumstruten....den måste du ha hör talas om. Vi har bott där sedan den indelte soldaten Rasken fick torpet av Kongliga Jämtlands Dragoner(ja de som uppfann dragonsenapen)
    Så nu vet du Ihan...
    Är det månne Ihan Wachtmeister elle "bättre en fågel Ihan-den än tio i skogen..."???
    Eller Ihan-d gevär
    Det må vara hur det vill för nu mäste jag lägga in lite ved för jag har eldvakten i rucklet mellan 02-04

    Svejsan
    Sven Lindh

    SvaraRadera
  2. Oj då
    Nu såg jag att kommentaren som jag kommenterade har tagits bort....
    Ihan kallade han sig och skrev lite dumt som jag ville kommentera om att detta fina lilla torp som jag tycker är så vackert var ett "ruckel"
    Nå ja
    Han försvann i alla fall
    Sven lindh

    SvaraRadera
  3. Ett helt underbart litet hus är vad det är.

    SvaraRadera
  4. Förlåt Ihan att din kommentar blev raderad. MVH Gösta

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Som vanligt hoppas jag du haft det så bra du kan idag! Har det viftat förbi något positivt som du kunnat ta till vara? Mina tankar har varit hos dig flera gånger under dagen, som jag av och tillbringat i viloläge pga ryggen. Jag som trodde det onda skulle vara borta idag. Men nu hoppas vi på i morgon!
    Önskar dig och Sonja en lugn och harmonisk kväll och skickar mina varma kramar till er!
    Hälsar också självklart till samtliga här i våran lilla dagboksfamilj och alla får ett varmt och innerligt leende.
    Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta och allesammand här i "familjen"! Tycker så synd om dig Iris med din onda rygg, jag har haft rejält ont en gång - ryggskott - det var INTE roligt alls. Hoppas att du vilar och tar det lugnt så ska du se att i morgon känns det bättre.

    Gösta, har tänkt mycket på dig idag och hoppas att något trevligt dykt upp, så att dagen fick ett avbrott från det vanliga.

    Till Sven måste jag säga, förstår att det du skriver om är roligt, men jag fattar inte mycket av det! Kanske jag börjar få litet mindre antal hjärnceller på ålderns höst?

    Det har regnat och varit litet blåsigt idag, men runt 10 gr så det kändes nästa undrligt att se alla tända ljusstakar och stjärnor i fönstren!
    Fick en glad överraskning idag: mitt barnbarn tittade in med mitt barnbarnsbarn! Han är 1 år snart, har börjat gå och upptäckt, att dra i bordsduken ger fin effekt! Inte utan att man tycker tiden gått alltför fort.
    Jag hoppas att ni alla här har haft en skaplig dag och att mina tankar är hos er alla ska ni veta.
    Många varma leenden kommer via inlägget och ett carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta & Sonja
    Nej nu förstår jag inte alls vad Svennis menar, förmodligen är det någon kommentar som trillat bort och som gör att man inte fattar. Något om Göstas stuga på bilden, gissar jag mig till...
    Emellertid, en dag i lugnets tecken, grått o lite ruggigt ute, så ljusslingan på uteplatsen får vänta tills i morgon för upphängning...Hoppas dagen innehållit något litet glädjeämne för er, tag tillvara även på det lilla
    Varm Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera
  8. Till Iris...AjAj vad ont det gör när man har ont i ryggen. Skickar över Kryapådig-hälsningar och hoppas du kan kurera dig med värmedyna eller vetekudde, lite varmt på ryggen, så du snart är på benen igen
    Kram/Maggis

    SvaraRadera
  9. Hej
    Nej då jag har inte blivit snurrig
    Det var så att en Ihan hade kommenterat Göstas hus på bilden här i dagboken. Han skrev något som "Du kan väl inte bo i det där rucklet"
    Och då jag ju tycker att det här huset, torpet är väldigt fint så ville jag svara vad jag tycker. Men så tror jag att Gösta på något sätt lyckades radera det Ihan skrev...På så vis blev mina kommentarer snurriga. Förlåt. Men jag tycker det där huset är synnerligen charmigt och en en del av vår historia.

    sven lindh

    SvaraRadera
  10. Jag håller med dig Sven,jag tycker också stugan är så fin. Nu har vi fått reda ut det här, mysteriet med huset på fäbodvallen
    Maggis

    SvaraRadera