lördag 5 november 2011

Lördag 5 nov.ERROR

Lördag 05  oktober   2011. Hoppas denna dag  kan bli bättre  än gårdagen . Som det verkar var det ett önsketänkande . Carpe diem

2 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, Sonja och alla andra vänner här.
    Ja det verkar som om datorn fortfarande tar kommandot, men vi får hoppas att allt blir som det ska igen.
    Jag vill tacka alla er som tänkt på mig sedan jag blev attackerad av pojkarna. Känns bättre idag, litet blåslagen och stel, men jag är en erfarenhet rikare nu.

    Ja idag är det en dag till eftertanke och stillhet. Min vana trogen börjar jag dagen med att läsa din dagbok Gösta, har tänt ljus här, kaffet smakar bra och färska kubbar sätter piff t o m på kaffet. Till kvällen blir det att tillsammans med barn och barnbarn träffas vid kyrkogården och tända ljus och pynta på gravarna vi har där.

    Idag är det ju Melodikrysset med, jag hoppas, att du Gösta med dina kryssarvänner kan lösa det utan problem.
    Jag hoppas att ni alla här får en lugn och fin dag, ta hand om varandra och tänd ett ljus för dem som inte längre finns bland oss.

    Idag får vi här i tankarna sträcka ut en hand till varandra, stärka varandra och hoppas på att vi tillsammans kan ge den styrka vi alla behöver.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Gårdagens gråa täcke ligger konstant kvar över nejden idag också. Så värmeljus och stearinljus är det som gäller för för att höja stämningen och mysigheten inomhus.
    Hoppas du och Sonja kan mysa till det lite ni också och att, för att citera Chriistina, vi alla tillsammans kan ge varandra all styrka vi behöver, idag och alla dagar framgent. Hur gårdagen var det vet vi, hur morgondagen blir det vet vi inget om, därför gäller det att ta vara på den här dagen och ta hand om varandra och bry oss om varandra. Mina tankar finns hos er alla!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera