lördag 12 november 2011

Knockouten

Lördag 12 november 2011. Ny dag nya upptäckter av olika slag. Kanske rena knockoutslagen. Ha en god dag på er alla. Carpe diem                                             Klockan är 03.59

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, Sonja och alla andra här i bloggen!
    Gösta, denna morgon fick jag ett riktigt knockout-slag i magen när jag läste din blogg! Vill iaf tolka texten till något positivt!

    Ja idag är det ett oskrivet blad som vi har framför oss, här är det ett dimmigt sådant. Ser inte huset mittemot och det är 0 grader ute, ruggigt.

    Idag blir det att försöka med Melodikrysset och jag önskar dig Gösta och dina kryssarvänner lycka till med det. Idag blir det en hel del idrott på TV för min del, har inga andra planer för dagen.

    Önskar er alla här en trevlig dag, ta hand om varandra och glöm inte det lilla leendet!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta & Sonja och alla övriga här....Neej, Gösta inga knockoutslag önskar vi oss idag.
    Solen lyser envetet här, det är så skönt.Sen kommer vintern utan så mycket sol, så vi får passa på att njuta. Vet inte hur det är i Jämtland, kanske inte lika fint som här nere i "södern". Hoppas det lyckades med krysset, ihop med Sven kanske. Ha en fin dag....önskar jag med ett leende
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta och Sonja!
    Här har inte blivitnågra knockouter idag, har inte sett så långt som en armlängd bort från kroppen. Fattar inte så mycket dimma vi haft sista tiden, men vitt som mjölk är det där ute.
    Nu syns ett svagt ljus från grannhuset några meter bort, men det är allt.
    Men vi har haft ljust och varmt och gott på insidan, och det är ju det som räknas sådana här dagar.
    Hoppas ni alla haft en bra, trevlig dag och utan allt för mycket bekymmer och besvär. Och jag hoppas knockouterna uteblivit även hos dig Gösta och att Sonjas bullar smakade lika bra som vanligt.
    Ha nu en fortsatt bra dag/kväll och via etern kommer mina varmaste kramar. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta, Sonja och alla övriga!

    Snuvan har knockat ner mig igen, men så hände något positivt. Det ringde på dörren, och utanför stod grannpojken från Irak med ett godisfat till oss. Härligt med positiva överraskningar även om godiset ser lite mystiskt ut liknande ull, så kanske det är sockervadd... Men bara tanken att någon tänker på sin nästa gör att det nog smakar gott, och hjälper till att knocka ner bacilluskerna.
    Hjärtehälsningar från Christina i Mora

    SvaraRadera