torsdag 4 februari 2010

En sjukdomsundran

Torsdag 4 februari 2010 kl.04.20  Mot eftermiddagen i går fick jag enorma frossbrytningar vilka har hållit i sig i stort sett hela natten. Jag försöker få extra värme genom att använda flera täcken och att dricka varmt te. Jag vet inte om det är början till en förkylning eller om det är något annat som ger frossan. I dag är det dags för dropp igen. Det börjar likna något som görs bara för att det ska vara så. Jag har inte märkt några förändringar liknande de som skulle bli efteråt. Men nägon verkan kanske det gör för det har inte märkts något på proverna varken uppåt eller nedåt. Många gånger genomförs behandlingar utan någon riktig uppföljning och det görs bara för att det är en ordination på ett visst antal. Om tre veckor så är det dags för ett nytt dropp och en ny hormonbehandling. Jag hoppas verkligen att implantatet har den bromsande verkan det ska ha och att spridningen av metastaser saktar ner. Hittills har det gett muskelförsvagningar och större omfång på kroppen vilket inte är så trivsamt. Det räckte med den storlek som redan fanns på kroppen. En liten glad nyhet också. Det har inkommit en gåva till stiftelsen på 200:- så saldot har ökat till 7955:- Tack för gåvorna de kommer till nytta. Carpe diem                        Ps. Funderar på att skicka en guldkant till Haiti. Ds.

6 kommentarer:

  1. Gomorron,hoppas att du mår bättre nu,och slipper frossan.Är det cellgiftsdropp du skall få eller?Din tanke med ett guldkorn till Haiti låter bra,ioförsej e vilket som helst av de du gör underbart.Önskar dej en bättre dag än natten ha de så gott du kan många tankar o kramar till dej.Rufsan

    SvaraRadera
  2. Gösta, ledsen att du har haft sådana frossbrytningar. Det kan vara början till en förkylning.Hoppas att allt går bra för dig idag. Dina funderingar är ju helt normala, du vill ha tydliga bevis på, att behandlingen verkar, men jag och alla andra hoppas, att behandlingen stoppar upp din sjukdom litet. Jag blir så rörd Gösta, du berättar hur du känner dig och samtidigt tänker du skicka en guldkant till Haiti! Du är en STOR människa Gösta, har omtanke om andra också. Önskar det fanns flera hjältar som du.
    Mina tankar är hos dig idag som vanligt och här får du varma bamsekramar. Carpe diem från mafina

    SvaraRadera
  3. Morr´n Gösta!
    Det är väl bara att önska att dina frossbrytningar ska avta. En förkylning i ditt tillstånd kan ju ta mycket av de krafter du har aå förhoppningsvis är det något tillfälligt. Det ska tydligen vara något som ska spöka jämt för dig.
    Behandlingarna som du får kanske fördröjer att din sjukdom accelererar något. Det är väl vad jag hoppas i alla fall.
    Nu är det väl bara att hoppas att det går bra med droppet idag. Carpe diem
    Skickar många många mjuka kramar till dig
    Ninni

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta,

    Obehagligt med frossa. När den sätter in vill man bara få värme och begriper inte varför kroppen inte vill ge mig den.

    Hoppas att droppet blir lindrande.

    Kram
    Ramona

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Jag får önskar dig lycka till i dag hoppas att det gå bra. Jag har råkat ut för en dunderförkylning. Började med frossa. Tog på mig varma kläder och satt med en pläd tänkte att jag skulle hjälpa.Men frossan höll i sig.Min dotter kom med en värmefilt och det var skönt.Men jag hade ingen hög feber men ont i huvudet och halsen.
    Hostan är jättejobbig och så har jag tappat rösten.Jobbigast när det någon ringer.Men det är bäst att vara tyst och vila rösten.
    Hoppas att det inte drabbar dig. Du har nog av det du har. Vänlig hälsning och kram tänker på dig.Doris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Hoppas frossan har gett med sig och att Du känner Dej bättre.
    Hoppas även att Du får sova gott i natt!
    En medmänniska från Skåne

    SvaraRadera