tisdag 16 februari 2010

I väntan på besöket

Tisdag 16 februari 2010 kl.04.14  Efter att ha försökt vara mer vaken under dagen så har natten varit ganska lugn. I går var TV4 här och gjorde en uppföljningsintervju på den som var i höstas. På fredag är det exakt ett år sedan som jag fick den slutgiltiga diagnosen och det var för att belysa detta också som reportaget gjordes. Jag har ju inte blivit bättre men det har heller inte gått så fort som läkarna trodde. Jag hoppas få vara med ett tag till men det är ju så med sjukdomen att sätter den fart så går det mycket fort. Jag får ta dag för dag och se det som en gåva och ett tecken på att få mer kontakt med min dotter. Hon och hennes man kommer på besök sista helgen i februari vilket jag ser fram emot med stor glädje. Det är ju det att jag skulle behöva vara lite smalare om midjan så jag inte ser så stor ut. Den här rondören är framkallad av hormonbehandlingen och det är ingen trevlig biverkan. Kläderna krymper så fort i tvätten. Jag ser verkligen fram mot det veckoslut som blir rena finalen. Carpe diem             Ps. Anonyma kommentarer tas bort. Ds.

11 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Jag är glad att höra, att du har haft en lugn natt. Jag märker en glädje och förväntan i din dagbok - även en portion humor! Kläder "krymper", ja det vet jag väl om. Men vad gör det? Du kämpar emot en sjukdom som är mycket allvarlig, men du ger inte upp! Du är så stark, Gösta! När din dotter och hennes man kommer i slutet av månaden, då kommer du att må bra, känna, att det går att skjuta det definitiva långt fram åt i tiden. Alla vi som följer dig här, vill att du skall vara med oss länge, länge än! Ta dagen som den kommer och du skall veta, att du finns i så mångas tankar.
    Jag är litet "fyrkantig" i ögonen nu på morgonen, mycket TV-tittande i natt.
    Hoppas, att du kan ta en liten vilopaus då och då under dagen och jag ser fram emot att läsa din dagbok i morgon bitti igen!
    Många varma kramar från Christina i Västerås.
    Carpe diem!

    SvaraRadera
  2. Gomorron Gösta. Härligt att du haft en lugn natt.
    Din humor och optimism i det du sktiver idag gör mej glad. Ditt sätt att leva och fånga dagen är bra, det possitiva tänkandet måste man ha när man har något att kämpa mot. Jag har kol och syrgasbehanling.
    När kommer intervjun? Vill gärna se den.
    Nu har du att se fram emot besöket av din dotter
    Många go'a kramar
    Karin

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Vad ljuvligt för dig att natten har varit ganska lugn. Jättebra att dina försök att rätta till dygnet gav resultat.
    Roligt att se att du har din humor kvar. Kläderna krymper, vilken bra ursäkt.
    Hoppas att ni får en riktigt bra helg när din dotter och måg kommer upp. Ni har väl mycket att prata om och kanske även att reda ut eftersom situationen blev som den blev.
    Idag är det grått och -3,5 grad. Våren dröjer.
    Skickar många många mjuka kramar till dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta Jag lägger ut länkadressen till din intervju på tv4. Kram Barbro Carpe diem

    http//www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/ostersund?videold=1.1509476

    SvaraRadera
  5. Jag fick detta tipset av Gösta gå med i Månadslotteriet överskottet gör till Bröstcancer- Prostatacancerfonden. Sök på google Månadslotteriet så hittar ni länken.
    Barbro Carpe diem alla.

    SvaraRadera
  6. oj jag vet hur svårt det är med byxor när man magrar eller lägger ut. Till slut kom jag på att min pappa kunde ha joggingbyxor mjuka med resår. De brukar finnas på torg för 150kr. Snygga blå grå utan såna där ränder om du inte gillar det. Ett litet tips när dina vanliga kinos eller jeans inte funkar. Be nån köpa åt dej xxl. Förlåt om jag lägger mej i. Kram Maggan

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta,gott att läsa att du har humorn kvar trots allt du tvingas gå igenom.De närmar sej mötet mellan dej o din dotter,de blir säkert jättebra,förstår att du ser fram mot det.Hoppas din natt blir bra o smärtfri så du får sova riktit gott.Ha de så gott.Många tankar från Helena

    SvaraRadera
  8. Just när jag läste igenom ditt blogginlägg för dagen hörde jag inslaget på lokala nyheterna på tvn i bakgrunden.. Gladdes verkligen med dig när du pratade om att du snart ska få återse din dotter!

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta ! var trevligt för dig att din dotter och måg kommer på besök.Hoppas du få vara utvilad så du kan njuta av besöket för ni har säkert mycket att prata om.Tror inte att din dotter bryr sig att du har gått upp i vikt, hon vet ju om din sjukdom och att vissa mediciner ger biverkningar så att kläderna krymper.Men visst känns det när man har ökat i vikt.Jag gick ner i vikt efter operationen men ökat lite igen.Men jag hoppas på våren och att jag ska orkar ta lite längre promenader.Nu har jag hållit mig mycket inomhus.Vårt badhus har varit stängt ett tag för ombyggnad men ska väl snart vara klart. Det ska bli skönt så jag kan simma igen.Hur små turer det än är så piggar det upp.
    Bara jag får vara frisk.Har i dag varit på ny undersökning och hoppas på det bästa.Alltid oroligt innan man fått svaret.Gösta jag önskar dig en god kväll samt att din natt ska bli bra så att du kan sova riktigt gott.Nu ska jag gå in och titta på Tv play.var inne igår och kollade men det var något fel.Hoppas att det är bättre i dag.Kram och varma hälsningar från Doris.

    SvaraRadera
  10. Hej Bertil....
    Såg ditt inslag i TV 4 och det berörde mig verkligen......hoppas att den kommande natten också blir lugn....skickar dig många många styrkekramar från Lillhärdal, Härjedalen

    SvaraRadera
  11. Rättelse: Lotteriet heter DATUMLOTTERIET. Hälsningar Gösta

    SvaraRadera