söndag 28 februari 2010

Äntligen mötet

Söndag 28 februari 2010 kl.04.19  Äntligen möts vi efter 46 år. Jag hade mycket fjärilar innan hon kom. När tiden var inne och bilen kom in på gården kändes allt enormt bra. En lång tids sökande var till ända. Det går inte att beskriva känslan jag fick när vi möttes den var enorm. Hela eftermiddagen och kvällen gick väldigt fort men det blev gemensam måltid och en lång stund av att titta på olika foton. Att efter så lång tid få träffas över en helg och plocka i minnet gör ju inte att vi hunnit ikapp vår tid. Det kommer att ta många dagar för det. En sak har vi kommit fram till. Vi ska inte gräva i orsakerna till att det blev så här men en del är helt och hållet mitt fel och det är att jag tog inte mitt ansvar som ung. Det som jag och Marianne ska göra nu är att försöka göra det bästa av den tid vi kan få tillsammans och för mig att lära känna henne och hennes man. Den här helgen var den bästa guldkant som någon kunnat ge mig och det gäller att förvalta den väl. I dag blir det att umgås och hitta mer  som är gemensamt för oss. Carpe diem          Ps. Sänder en tanke till dig Tina och hoppas på bättring Ds.

8 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Vad glad jag är nu när jag läst i dagboken! Jag tänkte mycket på er i går! Du fick den guldkant på dagen som du är så väl värd! Nu hoppas jag, att fortsättningen blir lika ljus för er och att ni kan hålla kontakten. För din dotter att träffa sin pappa efter så lång tid, det är stort!
    Jag skickar dig många varma kramar och allt gott!
    Christina, västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Det måste vara helt fantastiskt för er båda eller för er tre att få mötas efter denna långa tid. Du har ingenting att ångra nu att du inte gjorde i tid. Oavsett orsaken till att ni inte träffats på så många år är ju ointressant just nu. Nu har ni ju fått träffats och du har något att minnas. Tänk vad livet kan ta olika vägar.
    I går gick mina tankar oavbrutet till er och hur det skulle gå vid mötet, man vet ju inte hur det blir vid ett återförenande även om det är far och dotter. Nu har ju din högsta önskan slagit in och du kan med glädje tänka på denna helg. När det blir jobbigt för dig så kan du ta fram minnet av detta möte.
    Jag skickar dig många många mjuka kramar. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Lycka till o ha en fin söndag med dottern Kram Ewa

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta
    Jag är så glad för din skull, att du får uppleva denna glädje tillsammans med din kära dotter och man. Lev i nuet och gläds tillsammans.!
    Kram från Elsa i Falun

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Jag är så glad för att du nu har träffat din dotter och måg. Måste vara en helt underbar känsla.Jag kan sätta mig in i en del av detta.Själv hade jag inte så tät kontakt med min far under min uppväxt,p.a att min mamma gick bort när jag var så liten och pappa skaffade en ny familj.Men när jag blev äldre fick jag en del tid med honom.Men tyvärr gick han bort alldeles för tidigt.Ta tillvara den tid ni kan få tillsammans njut av varje stund.
    Ha det så gott kram Doris

    SvaraRadera
  6. Tårar i ögonen när jag läser om ditt möte med dotter & måg, jag är så innerligt glad för er skull, ta vara på tiden och gläds åt varje stund ni får tillsammans.....

    Vill här ge er några tänkvärda rader, det är en sång som som jag och min make sjunger och spelar, vi spelar ibland på vårdhem och åt olika föreninger då brukar vi alltid sluta med de här raderna:

    "Glöm inte bort dina vänner,
    ge dem en hand då och då,
    visa dem och vad du känner,
    låt vänskapen alltid bestå,
    du vet vad du har men ej vad
    du får i kommande dar kanske
    ensam du står, så glöm inte
    bort dina vänner, låt vänskapen
    alltid bestå"

    Varma kramar till från Hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera
  7. Till alla: Veckans artikel i länstidningen kommer i morgon och kan läsas på webben: Länstidningen Östersund/Berg. Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  8. hej Gösta
    jag blev så glad, när jag läste ditt brev nu på em. att du har haft ett fint möte med din dotter,vad som har hänt i dåtid är borta, nu gäller, nu tid.Lev och ta vara på varandra och rätta till allt emellan er. Hoppas att allt går fint. I morgon är en ny dag som än så länge är blank.Slår två björnramar runt dej och så får du en stor kram,klorna har jag klippt.
    Margaretha från Jönköping

    SvaraRadera