söndag 21 februari 2010

Njutningar

Söndag 21 februari 2010 kl.04.14  Vad skönt att kunna få sova några timmar utan störningar. Gårdagen blev skön med brasa och att inte behöva tänka på någonting. Jag har nog förlikat mig totalt med hur läget är och kan därför koppla av på ett helt annat sätt. Energin jag erhåller på natten gör jag mig inte av med på energitjuvande tankar. Att på sätt och vis känna den friheten är helt underbar. Jag skulle bara ha kraft och ork till att kunna göra några fjällresor och kunna få njuta av vidderna och blicka ut över den gedigna naturen det innebär att vara uppe på fjälltopparna. Att kunna under den tid jag har få uppleva hur underbar naturen egentligen är. Jag kan riktigt känna friskheten i luften och hur skönt det är att inte vara bunden till någonting. Det finns nog inga andra upplevelser än att vistas ute i det fria och kunna göra sina små eldar för kaffekoket och förhoppningsvis kunna njuta det tillsammans med någon. Det är min dröm för dagen. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Vad härligt, att du har fått sova och vilat ut i natt! Verkligen skönt att du fick en lugn och avkopplande dag igår! Jag gjorde som jag skrev igår, stannade inne, läste en bok och kopplade av. Tänkte på dig då där du förmodligen njöt av brasan du tänt.
    Vilka fantastiska vyer du målar upp och beskriver i dagboken idag! Jag har aldrig varit så långt norrut och fått uppleva det du skriver om, men det låter härligt! Gösta, det är inte alla som klarar av att beskriva naturen, fjällen och den friska luften där om du gör. På ett sätt har jag upplevt det genom att läsa dina ord.
    Nu hoppas jag, att du får en skön dag i dag också.
    Här skickar jag många varma kramar från ett kallt Västerås - -14 gr nu!
    Carpe diem skriver Christina, västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Jag blir så glad när du skriver att du har haft en bra natt och fått sova utan störningar.
    Vi hade också en skön dag och kväll med brasa, det blir ju en så härlig värme också. Jag tittade på OS och skidtävlingen, vilken sensation av grabbarna, Jag var alldeles förstörd innan dom kommit i mål.. Tänk ett guld och ett brons. En av norrmännen var ju så spydig mot Marcus och sa att honom skulle dom knäcka på den klassiska biten, Vem var det som blev knäckt, jo samme norrman. Som man brukar säga: synden straffar sig själv. Nu är jag inte snäll, men det var inte norrmannen heller.I vilket fall var det en stor upplevelse.
    Jag har aldrig sett så mycket snö som vi har nu. Slutar det inte snart så finns det ingen plats för snön och då kommer vi att bli helt insnöade.
    Fortsätt att uppleva din dröm om fäboden och fjällen som gör dig så glad. Det är ett fantastiskt sceneri som du målar upp.
    Skickar många många mjuka kramar till dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jag följer gärna din blogg då jag har mycket att lära mig av dig. Jag är öppen som du men har allt som ofta svårt att njuta av stunden. Tack för att du finns! Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!Hur har du det i snöovädret.Jag har varit ute o gått som vanlig ordning. Det är 18gr. o blåser.Många kramar från mig

    SvaraRadera