fredag 26 februari 2010

Om gårdagen

Fredag 26 februari 2010 kl.04.16  Efter en dag med långdragna behandlingar var det skönt att få komma hem och bara koppla av. Natten blev väldigt blöt beroende på hormonimplantatet så sömnen blev något störd. Morgonen känns tung på något vis som om det är oroligt på fronten. Inför morgondagen ska det förberedas så lite av oro kommer väl för det också. Det har blivit lite mycket nu på sista tiden så jag har väl inte hunnit med att ta in allt. Behandlingarna drog ut på tiden i går det som brukar ta 20-25 minuter tog två och en halv timme så lite frustrerad blev jag. Men nu är det bara att fortsätta med vad som komma ska. I dag ska jag se till så att det blir lite mat inhandlat till helgen och sedan är det bara att ta det lugnt. Jag kan fördriva tiden med OS och sovstunderna så det blir nog inga problem att få tiden att gå. Carpe diem

3 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Det var olyckligt, att behandlingen tog så lång tid för dig, förstår att du måste ha varit helt slut. Det är bra, om du kan vila litet extra idag och samla litet kraft inför helgen.
    Du är säkerligen spänd inför besöket av din dotter och måg, men antagligen är de också litet spända. Det kommer att bli trevligt för er, det är jag säker på.
    Hoppas, du får en bra dag idag, här har det kommit snö, regn och det är inte skönt ute alls.
    Du får många varma kramar, Gösta. Carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Morr´n Gösta!
    Hände det något särskilt vid behandlingen eftersom det tog så lång tid? Det är ju synd att det skulle hända just inför denna helg. Har du någon som handlar åt dig idag eftersom du mår så dåligt?
    Ja, nu närmar sig den stor dagen och jag kan tänka mig att du är både lite nervös men samtidigt mycket förväntansfull. Måtte det bli ett möte som blir mycket positivt för er båda.
    Jag önskar att du får en bra dag och att du kan hämta igen lite krafter. Carpe diem
    Skickar många många mjuka kramar till dig.
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Gösta..Jag önskar Dig av hela mitt hjärta att dagarna som kommer tillsammans med Din Dotter blir de bästa av dagar som finns..
    Jag lånar några ord som mitt lilla barnbarn (9 år) sa efter att hon fått träffa sin pappa efter 5 år i somras ...Då var då och nu är nu..blev svaret när jag frågade hur de kändes efter att få träffat sin pappa..Ibland önskar jag att vi vore lika kloka som barn är.
    Stor kram till Er bägge....Ulla...

    SvaraRadera