måndag 22 mars 2010

Att vänja sig

Måndag 22 mars 2010 kl.04.17  Vad det är lätt att vänja sig vid situationer. Att få ett nytt liv att bry sig om på äldre dagar har varit lätt. Nu gäller det att ta till vara på de möjligheter som ges i framtiden för situationen kan lika lätt tas ifrån en. Det skulle vara roligt att en dag kunna läsa att ett flertal barn har fått tillbaka en saknad förälder. Det skulle också vara lika roligt att se fler föräldrar få möte med sina barn. Dels för att om möjligt kunna få den kontakt som varit bruten bara för en sak som egentligen inte var orsaken. Jag tror att om vi föräldrar rannsakar vårt inre så ser vi hur stor saknaden är av den lilla handen som hölls så hårt för att inte tappas bort någonstans i vimlet. Vimlet är så stort i dag så det är väldigt lätt att tappa bort någon eller något och som det blir svårt att hitta igen. Men ges möjligheten så fånga den och låt den inte försvinna igen för det kanske inte ges fler chanser till upptäckt. Carpe diem

7 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta
    Tänk om ALLA i samma situation kunde läsa dessa ord du skriver
    Jag är så lycklig för er skull!
    Mari

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Ja, jag kan bara hålla med Mari och allt det du skriver Gösta är så sant! Många gånger kan det vara något missförstånd t ex som förorsakar en splittring, men..... Man kan aldrig få tillbaka den tid som man saknat om man inte tar tag i saken! Jag är så glad för er skull, du kan se fram mot många glada stunder med din dotter, måg och barnen!
    Här får du många varma kramar från Västerås och Christina.
    Carpe diem!

    SvaraRadera
  3. gomorron Gösta,läser dina kloka ord du är en mycket märklig man på ett underbart sätt.Du kunde lika gärna ha varit en bitter grinig man,men inte du är en riktig människa,du delar med dej av din visdom.Sprider glädje,tack för att du e som du e.Hoppas din dag blir lika trevlig som du e själv många tankar o kramar Helena

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Nu blir det en tid av omställning för dig, men du vet ju nu var du har din dotter. Nu får du se fram mot påsken då ni får mötas igen.
    Här är det en strålande dag och jag hoppas att även din dag blir bra på alla sätt.
    Skickar många många mjuka kramar till dig.
    Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta,jag vet precis hur du har de med din dotter.Jag har i helgen fått umgås med min son som jag återfann för två år sen,efter 40 år,de e som du säger,de e ALDRIG försent att återvinna den man av olika anledningar tappat kontakten med.De e så underbart att på äldre dar hitta varandra.Ha de så bra Gösta,jag gläds med dig.Carpe diem. Hälsningar Helge från Upplands Väsby.

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta !Glad över att du har fått kontakt med din dotter och hoppas att ni ska få många trevliga stunder tillsammans.Jag kände till min pappa men kontakten var inte så bra,men glad över att vi dom sista åren fick god kontakt.Han var så ung när jag föddes och bildade sedan ny familj med sex barn till ,det var kanske inte så lätt.Han visste att vi hade det bra,men man saknade ändå sin far och särskilt när vår mor inte fanns i livet. Blev saknaden oerhört stor. Ta till vara varje stund och njut tillsammans.
    Kram Doris

    SvaraRadera
  7. Hoppas du haft en så bra dag som möjligt idag!
    Varma tankar och kramar till dig från småländska Iris! Hoppas du sover gott nu!

    SvaraRadera