tisdag 16 mars 2010

Besök

Tisdagen den 16 mars kl:05:40 Besök
Gösta via språkröret:
Ännu en dag och en natt här på sjukhuset, utan alltför mycket uppståndelse.
Träffade en trevlig läkare vid ronden, som tyckte att jag gott kunde prova att gå runt lite.Och jag var ju inte sen att ta honom på orden. Iväg så fort jag bara kunde till ett mobiltillåtet område, kopplade upp mig mot internet. Man måste ju passa på då tillfällen ges. Läste snabbt igenom min blogg och kommentarerna. Måste ju se vad språkröret tar sig för, vem vet, hon kanske säger en sak till mig och skriver något helt annat? (Tror mig ha sett spjuvern där bakom en kort stund, något ska väl ha gått i arv...)
Framemot kvällen passade jag även på att prova på luften utomhus, men det var lite väl kallt, så någon längre tur blev det inte.
Dagboken imorgon, kommer nog att ha återgått till en mer normal form. Jag och Marianne kommer att ha närmare till varandra, då hon kommer hit upp. Och hon har dessutom hotat med att stanna några dagar.
Förhoppningsvis, om allt går enligt plan, så är jag åter i mitt kära hem i eftermiddag.
Carpe Diem!

13 kommentarer:

  1. Gomorron Gösta,gott att läsa att du e vid gott mod.Du får ha de så gott du kan o ha en bra dag kanske med hemgång .Att läsa dina rader va en bra start på dagen hälsa dottern.Många tankar o kramar Helena

    SvaraRadera
  2. God morgon till bägge "spjuvrarna"..Underbart att läsa hur bra allt kan bli..Och vilket bra "hot" för en gångs skull..Ta hand om varann nu och jag gläds med Dig Gösta att få komma hem igen även om de är fantastiskt att när vi inte mår bra så finns en mycke bra sjukvård tillhands i detta underbara land vi bor i..
    Stor stor varm kram till Er bägge..Ulla..

    SvaraRadera
  3. Hej på Er båda ! Vilket trevligt hot för dig.Måste vara underbart att Marianne kommer upp och blir kvar några dagar.Ni kommer säkert att ha trevliga dagar tillsammans och mycket att prata om.
    Du verkar vara vid gott mod och det är glädjande. Så i morgon är du kanske hemma och skriver i din dagbok.
    Rapport har vi fått varje dag och det har din dotter skött bra.Det har varit lugnande annars hade det varit oroligt om vi inte hört något från dig.
    Nu önskar jag dig välkommen hem och hoppas att du får många trevliga stunder tillsammans med din dotter. Kram på er båda. Doris

    SvaraRadera
  4. Morrn Gösta och Marianne! Vad glad jag blev över att läsa dagboken idag! Jag förstår din längtan att komma tillbaka hem och dessutom - din dotter kommer med ett bra "hot" - tänk att hon stannar några dagar! Det kommer att göra dig gott, Gösta!
    Du är en så stark person, ger inte upp och ni båda "spjuvrar" kommer att ta vara på tiden!
    Hoppas att allt går bra, så att du snart är hemma igen!
    Jag skickar många varma kramar till er båda och idag verkligen - carpe diem!
    Christina i Västerås

    SvaraRadera
  5. Gösta och Marianne!
    Skickar en hel famn med krispiga vårtulpaner i alla regnbågens färger. Ord är nästan överflödiga när man läser dagens förhoppningsfulla dagbok. All lycka till Er båda. Carpe Diem.
    Inger

    SvaraRadera
  6. Hej Ni båda!
    Jag vill bara hålla med övriga inlägg. Tänk så
    underbart det kan bli.
    Trots allt jobbigt så känner jag en underbar livsglädje och kärlek omkring er båda som inte är alla förunnat. Det är väl det som kallas livskvalitet. Fortsätt att fånga dagen.
    Här i norduppland strålar solen och våren är på väg ännu en gång. Kram till Er båda./Maud

    SvaraRadera
  7. God morgon.
    Kändes bra att höra att det kanske blir hemgång
    idag.Marianne skall ha en eloge,för sin insatts nu och vidare.
    Din dotter har nog ärvt mer av dig än din spjuverhet,Kram,kram till er båda
    Inga fr. Skåne.

    SvaraRadera
  8. Morr´n på er båda!
    Jag håller med övriga kommentatorer. Det är väl en fröjd för er om du Gösta får komma hem från sjukhuset idag. Det är i alla fall bättre hemma än borta. Nu har väl din medicinering ställts in så att du förhoppningsvis får det lite lugnare.
    Skickar många många mjuka kramar till er både. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  9. Hej på er.Jag kan bara hålla med dom föregående som skrivit.Jag tänker på er. Kramar Lilian

    SvaraRadera
  10. Hej på er!

    Det var ett tag sedan jag var inne här och läste och ännu längre sedan jag kommenterade. Vad skönt att du har Marianne, Gösta och vise versa förstås. Hoppas att du får komma hem idag och att du får må bra och att solen skiner och värmer er.

    Många kramar till er båda
    från Gunilla A

    SvaraRadera
  11. Hej på er båda! Låter bra att du får fara hem i dag,å ännu bätter att din kära Marianne kommer. Kram till er båda.

    SvaraRadera
  12. Hej goa mäniskor ! Har inte skrivit förut men idag kunde jag inte låtabli ,fick tårar i ögonen
    av glädje när ja läste bloggen. Har följt dig sedan "Karlavagnen" Tänk vad livet har i beredskap,Hoppas nu att ni får glädje av varandra LÄNGE mvh Gulli

    SvaraRadera
  13. Skönt med besök väl? Kram på dej

    SvaraRadera