söndag 7 mars 2010

Lugnets dag

Söndag 7 mars 2010 kl.04.29  Natten har varit lugn utan några störande händelser. Att möta en ny dag är en gåva som det gäller att ta vara på. Jag hoppas att alla försöker göra det bästa av sin dag. Det finns ju en del som inte har den möjligheten att själva bestämma över sin tid. Tänk om vi som får göra det kunde se efter om det vore något vi kunde göra för att underlätta en enda dag för dessa. Om vi släppte alla våra måsten och tittade lite längre än vanligt kanske vi kunde uträtta ett litet mirakel för någon någonstans. Om vi slutade att hitta fel och brister, som det verkar vara vad vi söker,skulle allt runt oss bli helt annorlunda. Alla pekpinnar ,som vi använder för ofta, skulle brytas sönder och det blev roligare. Tänk att låta minst en dag få vara en lugn dag utan några krav. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. Gösta, god morgon på dig! Så skönt att du har haft en lugn natt och vaknat till en ny dag. Du skriver så klokt och har så rätt! Jag tänker själv varje morgon, vilken härlig känsla att möta en ny, orörd dag varje morgon. Jag är tacksam för vad man har, många har det svårt och mina tankar är som dina. Tänk att kunna göra något för någon annan! Man får så mycket tillbaka, glädje, hoppfullhet m m.
    Man vet ju inte hur länge man får ha det så här, så mitt motto är också: carpe diem!
    Hoppas, du får en vilsam och lugn dag, Gösta.
    Ser fram mot att läsa din dagbok i morgon bitti.
    Din dagbok sätter guldkant på min dag!
    Varma kramar, Christina, västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    En bra natt har du haft och det gläder mig för det är jättejobbigt att inte kunna sova. Jag har också haft en bra natt och nu sitter jag och tittar på Vasaloppet och är full av beundran för dessa "blåbär" som ställer upp. Det ligger mycket träning bakom. Själv nöjer jag mig med att titta på dom som sliter så.
    Hoppas att din dag blir lugn och skön.
    Sänder många många mjuka kramar till dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Hoppas att du kan njuta av dagen och kolla på Vasaloppet. Här har det inte varit så kallt i natt och nu är det bara -3.Skönt för då tar det på snön.Jag ska ta det lugnt kolla på TV samt göra klart mitt klippalbum.Bra att har något att pyssla med.Gott att du haft en bra natt.
    kram och hälsning Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Ser att du haft tung natt.Vad skönt att du får ha din dotter hos dig.Det unnar jag dig verkligen.Jag hoppas att du klänger dig fast vid livet ett tag till.Det har blivit en livsstil att gå in och läsa din "Blogg".Man ser livet på ett annat sätt,man tar nog vara på dagarna,och försöker njuta av varje dag.Jag önskar dig en lugnare natt, och många timmar till med din dotter.Många varma Kramar Margit iPiteå.CarmeDiem.

    SvaraRadera