onsdag 10 mars 2010

Konkurens

Onsdag 10 mars 2010 kl.04.23 Det har alltid funnits någon form av konkurens mellan oss människor. Vi konkurerar på alla områden. Just nu konkurerade någon bort dagens dagbok. Du lyckades. Grattis. Carpe diem    Ps. Natten har varit lugn. Ds       Genom de anonyma påhoppen kommer jag inte att skriva dagbok i dag. Jag ska fundera på om jag ska fortsätta eller ej. Men jag tackar alla som stöttat mig i mitt skrivande.                                                                                                                                    

33 kommentarer:

  1. God morgon Gösta!
    SNÄLLA du sluta inte att skriva i dagboken!
    Hälsningar Carpe Dium från Margaretha i Jönköping

    SvaraRadera
  2. Gomorron
    Fortsätt skriva. Låt inte dessa dumma,hittar inte rätt ord,vinna.
    Skönt att du haft en bra natt.Det är nog adrenalinet som verkar.
    Kram
    Karin

    SvaraRadera
  3. God morgon Gösta!

    SNÄLLA SNÄLLA sluta absolut inte, att skriva dagboken. Låt inte de "idioter" som finns därute få förstöra för dig. Det är din dagbok och inget annat. Fortsätt, som du har gjort du gläder många med dina ord.

    Önskar dig en så bra dag, som möjligt trots dessa "dumheter" kan inte förstår varför vissa personer finner nöje i detta. Ser fram emot att få läsa dina tankar i morgon.

    STYRKEKRAMAR

    Ingalil

    SvaraRadera
  4. Fortsätt Gösta! Låt inte dessa andra segra du är ju en kämpe! Jag följer dig dagligen och vill inte missa din kamp o ditt mod. Många kramar Karolina i Värmland

    SvaraRadera
  5. God morgon Gösta . Om det är någon som du skriver konkurerar i din dagbok så måste människan ifråga vara otroligt konstigt funtad som ger sig på som man brukar säga "en som redan ligger" Jag hoppas du bara tar bort denna illvilliga text den människan skrivit och fortsätter med din blogg för vi är ju så många som vill att du fortsätter så länge du orkar.
    Med hjärtliga hälsningar Nisse i Skutskär

    SvaraRadera
  6. God morgon Gösta.

    Hoppas att Du orkar fortsätta med din dagbok,låt inte elakhet och dumhet få segra. Jag är en skånska som läser dagboken varje morgon. Gift med en man som opereades för prostatacancer för några år sedan.
    Många kramar Gunvor.

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Fortsätt med att skriva dina dagbok!!!
    Strunta i energitjuvarna!

    Inga i Västerås

    SvaraRadera
  8. Gösta! Låt sans och vett segra och dina fina dagboks berättelser. Låt inte dumskallarna ta över denna fina dagbok! Carpe diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  9. Håller med de andra kommentarerna. Varför ska folk förstöra för andra? Låt människor ha sina bloggar i fred och skriv trevligt i stället. Här i Tidaholm är det soligt men kallt. Hans

    SvaraRadera
  10. Godmorgon Gösta
    Att dessa människor orkar hålla på som dom gör, sitter du anonyma o njuter över att du lyckats hacka dig in o förstöra för en som är sjuk o vill skriva i sin dagbok. Personer som vill förstöra för andra mår väldigt dåligt, Samma gäller om dom skriver elakheter till någon via nätet. Så lägg ner detta o försök att göra nått annat istället för att sabba för Gösta.
    Du hjälper många Gösta så fortsätt att skriva
    Kram Barbro Carpe diem

    SvaraRadera
  11. Gösta, det är klart du ska fortsätta att skriva. Låt ingen trampa på dig, vi är många som stöttar dig.
    Kramar från Norsborg
    Liza Hansson

    SvaraRadera
  12. Hallå där Gösta! Självklart ska inte idioter förstöra för dig,fortsätt med din dagbok o visa vem som kämpar bäst.Man blir helt trött på att de finns människor som finner glädje i att sabba för andra,o allra minst de som redan e svaga.STÅ PÅ DIG,VI E MÅNGA FLER SOM E PÅ DIN SIDA. Carpe diem. Helge i Upplands Väsby.

    SvaraRadera
  13. Hej Gösta!
    Jag finner nästan inga ord för din belägenhet. Det måste vara någon som tycker att han är väldigt intelligent eftersom det han gör är att verka anonymt. Då kan han eller hon arbeta i det dolda. Finns det inget sätt att låsa dagboken så att ingen annan kommer åt den, utan att det endast ska gå att kommentera din dagbok.

    SNÄLLA GÖSTA FORTSÄTT MED DIN DAGBOK.

    Låt inte de illasinnade segra.
    Jag hoppas att du (nar du tagit dig en funderare) bestämmer dig för att fortsätta.
    Skickar många många mjuka kramar till dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  14. Det finns idioter överallt... ha det så bra det går och skriv på så länge du orkar. De som bär sig åt så där är själva rädda för det du har råkat ut för. Och för ditt mod att beskriva det. Stor kram!

    SvaraRadera
  15. Hej Gösta.Hoppas verkligen att du inte slutar skriva i din dagbok,pga,att någon vill sabotera för dig.(Kanske någon som är avundsjuk.)Nej att få ta del av din dagbok,har gett så mycket. Vi är många som ser fram emot att läsa din dagbok imorgon Hälsningar o kram från en medmänniska. Kristina

    SvaraRadera
  16. Gösta, jag håller med alla andra! Snälla fortsätt skriva din dagbok. För mig är det det första jag läser på morgonen.
    Det finns elaka och ondsinta människor runt omkring oss, men de visar bara sin ointelligens genom att hoppa på dig!
    Vi alla är bakom dig och försöker stötta.
    Jag har inte varit inne och skrivit på några dagar, har liksom fått vinterkräksjukan! Inget roligt alls, men det är bättre nu!
    Skickar massor med varma kramae till dig, Gösta.
    Carpe diem!

    SvaraRadera
  17. HejGösta!Det är bara sjuka människor som gör så mot dig.Dom behöver vård.Hoppas att du inte låter dom vinna.Hoppas att du orkar skriva ändå.Många många kramar från Lilian

    SvaraRadera
  18. Gösta fortsätt och skriv bryr dig inte.Vi är så många som tycker om att läsa och skriva till dig.
    Strunt i dom här personerna.Glädjedödare finns alltid.Dom måste mår väldigt dåligt.Det första jag gör på morgonen är att läsa din dagbok.Jag kanske inte skriver varje dag,men tankarna är ofta hos dig.En stor kram Doris. Vi hörs i morgon!

    SvaraRadera
  19. Maria i Yngsjö sa...
    Hej Gösta!
    Förstår om du inte orkar fortsätta skriva men jag hoppas att du orkar låta "sans och vett" segra! Du är en kämpe!

    KRAM KRAM

    SvaraRadera
  20. Hej Gösta!
    Har följt dig länge men bara kommenterat någon enstaka gång. Radera alla anonyma dumma kommentarer. Glöm dom, dom är inte värda att slösa energi på! Hoppas du orkar fortsätta med din dagbok. Vi är så många som läser och beundrar dig.
    Varma hälsningar Barbro i Halland.

    SvaraRadera
  21. Hej Gösta! Läser din dagbok varje dag, men aldrig varit inne och kommenterat förut. Hört dig på Karlavagnen. Tycker du är beundransvärd! Låt inte dumma människor vinna över dig! Vi är ju många som tänker på Dig så hoppas vi får fortsätta ta del av dina tankar. Konstigt vad dumma människor det finns. Är de avundsjuka på att andra människor uppskattas el. vad? Brukar läsa andra bloggar, t.ex. Marcus Birro o hans frus. De får tydligen också många dumma kommentarer. Undrar som sagt vad påhopparna menar med att inte låta dig o andra bloggare uttrycka er som ni vill. Dessa dumma människor behöver ju inte läsa vad ni skriver om de inte vill! Hoppas du fortsätter att låta oss ta del av dina tankar. Hälsningar från Värmland

    SvaraRadera
  22. Synd om Gösta. Han är ju tydligen ensam om denna sjukdom som vi andra har. Det gäller att gnälla så blir man en kämpe.

    SvaraRadera
  23. Till dig du anonyme. Du har lika stor rätt att tala om hur du upplever din sjukdom och du kan tala om vem du är så blir det lättare. Jag har valt att berätta hur det känns och vilka behandlingar som gäller. Jag talar också om hur ont det gör.I stället för att slå ner på någon som du gör så tycker jag att du skriver ner de motigheter du har fått med din sjukdom.Sedan är det upp till människorna själva att avgöra om dom vill läsa. Men om det är som det verkar i ditt fall så vill du både ha kakan och samtidigt kasta den.Om det är så stötande tycker jag att du kan läsa någon annans eller skriva själv. Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  24. Hej Gösta!
    Jag brukar läsa din dagbok på morgonen,men idag blev det till eftermiddagskaffet o det höll jag på att sätta i halsen.Vad är det för människor som kan finna nöje i att skada o göra livet surt för andra????
    Snälla Gösta låt inte dessa trampa på dig.
    Hoppas att du orkar stå på dig,vi är många som stöttar dig och vill dig väl.
    Hoppas få läsa dig i morgon igen,önskar dig en skön och smärtfri kväll samt en god sömn i natt
    Många varma kramar fr.Skåne.

    SvaraRadera
  25. Gösta..Hade ont i huvudet när jag tittade in i Din Dagbok...och inte blev de bättre efter vad jag läser..OTROLIGT HUR MEDMÄNNISKOR KAN GÖRA...
    Så har ännu en blogg "sabbats" av galningar..
    Jag har för mig att man kan spåra en sån totalt sinnesrubbad människa..Jag är inte så "haj" på sånt men ta hjälp av någon som kan..för nu tycker jag och många andra att de räcker..de här klassas under begreppet förföljelse av person...
    Och Du GALNA MÄNNISKA...STICK OCH BRINN .. som ungdomen säger...
    Sök hjälp det finns t o m egen akutmottagning för de som Du lider av...
    Och SNÄLLA GÖSTA..Du är en fantastisk KÄMPE låt mig få läsa Din Dagbok i morgon oxå...
    Stor stor kram Ulla

    SvaraRadera
  26. Hej Gösta!

    Ge dom foten! Det finns ömkansvärda krakar ute i cyberspace, men låt dom flaxa runt och pladdra sitt strunt.
    Du ska fortsätta göra det som du gör fantastiskt bra, utfodrar oss med härliga och ibland tragiska texter, men vi vill finnas här hos dig!
    Kram
    Ramona

    SvaraRadera
  27. Stå på dig Gösta och fortsätt skriva!!! Vi är många människor här som följer din blogg och önskar dig allt gott! Låt inte någon dumskalle förstöra detta!
    Kram från Dalkullan.

    SvaraRadera
  28. Kära Gösta
    Jag tror det är så att man får kritik när man sticker ut.Avundsjuka tror jag det är. Men om du visste vad du lärt oss om din sjukdom och hanterande av den.Det sägs att får man 99 röster av empati och en röst som är negativ.. ja då fokuserar man på den enda.. Dumt va?
    Men jag förstår om du inte vill utsätta dej för
    negativ energier.Tack för detta året vi fått dela dina tankar. Maggan i Halmstad.

    SvaraRadera
  29. God sen kväll Gösta..Ord som jag tänkte skriva är redan skrivna.Idioter finns överallt tyvärr.Men I morgon är en ny dag då ses vi igen.Men jag förstår inte vad Maggan skriver
    i kommentaren.Men jag kanske är lite dum i huvudet!
    Vad då sticker ut och tack för detta året.
    Glöm de!!!!!!!!!!
    De bästa hälsningar från Greger i Gnesta.

    SvaraRadera
  30. Hej Gösta du tappre kämpe.Hur är människor beskaffade som kan förpesta en redan sjuk person och lägga mer börda på Göstas axlar?
    Hur kan du anonyme person göra så här utan att tänka på att snart är du upphunnen?
    Någon föreslog i kommmentaren att de går att spåra och de gör de.Med rätt kontakt så är de inga problem.Därför Gösta även om de är obehagligt att ha kvar så spar ett iallafall för de kommer att behövas.
    Och till något positivt som kom ut av "DÅRENS" tilltag så har du väl fått bevis på hur värdefull du är för oss andra.
    För mig är du en stor stor KÄMPE.
    En varm tanke går till dig i sena kvällen från Birgitta.

    SvaraRadera
  31. Hej Gösta,håller med dom andra som kommenterat ge inte upp din blogg vi e så många som vill följa dej genom din dagbok.Om nån har nått emot de du skriver får dom väll låta bli o läsa.Nej Gösta skriv vidare om du känner att du vill o orkar.Ha de bra många tankar o kramar från Helena

    SvaraRadera
  32. Hej Gösta!
    Här kommer några rader från ”Småländskan” (om du minns). Är för en dryg vecka sedan hemkommen från ett långt besök hos dottern i London. Har inte orkat skriva då jag varit lite dålig efter hemkomsten. Har försökt ”läsa ifatt” din dagbok, artiklarna i Länstidningen, chatten med tidningsläsarna och har följt dina besvär och behandlingar och också med stor glädje läst om kontakten med din dotter och måg och deras besök hos dig! Vilken enorm glädje och med vilken värme och empati du beskrivit allt. Skickade också en slant förra veckan till stiftelsen, då jag såg att inkomsterna hade stagnerat lite. Hoppas det bara är tillfälligt och att ni läsare sätter in en liten slant igen, många bäckar små blir ju en stor å.
    Men idag kände jag att jag måste försöka orka skriva några rader, då jag såg att någon lyckats ta bort dagens dagbok för dig. Jag blev oerhört ledsen. Vem gör något så fruktansvärt? Måste vara en sjuk person. Jag är inte så tekniskt kunnig, men jag vet att man kan spåra vem och/eller varifrån dataintrång sker, ex-vis när någon hackar sig in i någon annans ”territorium”. Kolla med som som äger servern där din dagbok finns lagrad och dit du har behörighet. Dom kan med största sannolikhet hjälpa dig att kolla upp från vilken ”datoradress” man tagit sig in på ditt ”territorium” och tagit bort dagens dagbok. Alla datorer i världen har sin egen unika datoradress nämligen har jag fått lära mig.
    Att hacka sig in hos någon annans datorterritorium är samma sak som att göra inbrott hos någon och är lika straffbart som inbrott. Åtminstone om jag fått saker rätt förklarat för mig.
    Människor som förstör för andra ska sättas åt och ska inte slippa undan!
    Hoppas verkligen Gösta att du orkar fortsätta skriva din dagbok, den är suverän, du är suverän och du är ett oerhört stöd och ger stort hopp och tröst till så många människor!
    Ha det riktigt gott så hörs vi framöver! Många varma kramar till Dig från Småländskan Iris!

    SvaraRadera
  33. INSTÄMMER MED ALLA ANDRA; SLUTA FÖR ALL DEL INTE SKRIVA!

    IRÉNE

    SvaraRadera