tisdag 9 mars 2010

Status

Tisdag 9 mars 2010 kl.04.20  Mitt tillstånd för dagen är skapligt. Det finns ändå saker som inte är riktigt bra. Min nacke vill inte hänga med riktigt utan vill gärna låta huvudet falla framåt. Det gör att övriga kroppen inte hänger med riktigt. Smärtan som blir i samband med svagheten gör så att det blir mer medicinering vilket i sin tur påverkar den övriga kroppens reaktioner. För att inte bli en klagande så tänker jag inte ta upp så mycket mer. Men den påverkan det har gör att allting annat gärna läggs åt sidan. Det finns ibland saker och ting som gör att det blir lite drägligare att möta en ny dag och det är hoppet att nya forskningsresultat ska redovisas. Ännu har det inte skett några större revolutionerande resultat. Det finns en början i USA men det tar upp till 2-5 år innan det kan användas på människor fullt ut. Hoppet finns att det ska ske snabbare. För övrigt har natten varit relativt lugn med lite nackproblem.     Carpe diem

8 kommentarer:

  1. Gomorron Gösta
    Stå på dej! Låt dej inte tramapas mer av dumma kommentarer. Fortsätt anförtro dej åt din dagbok
    Många varma kramar
    Karin

    SvaraRadera
  2. Gomorron Gösta,ha en bra dag o må så gott de går många tankar o kramar från Rufsan

    SvaraRadera
  3. Morr´n Gösta!
    Skönt med med en lugn natt återigen. Tråkigt med dina nackproblem. Du kanske skulle pröva en halskrage som hjälper dig att hålla huvudet högt (dubbelbottnat).
    Idag är det grått och tråkigt ute, men solen har ju varit framme några dagar så man får väl glädjas åt det.
    Jag skickar många många mjuka kramar.
    Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  4. God eftermiddag Gösta..Så skönt att nätterna får vara lugna för Dig..Men väldigt jobbigt att nacken har blivit så försvagad att det blir svårt att hålla upp huvudet..
    Ang. klagande Du skriver om...De är Din dagbok som Du ska skriva i hur läget är för Dig...Att vi får titta in i den är en ynnest för oss att få följa Dig..Om de stör nån att läsa om vilka helvetesdagar Du har emellanåt..vad Du har ont och hur Du känner Dig..Den eller de personer som kallar de gnäll eller klagan tycker jag ska söka sig till en annan blogg..
    Och minnas vad dom skrev och tyckte den dagen när dom själva blir sjuka...För ingen är garanterad att få gå frisk genom hela livet.
    Här är en fantastiskt fin dag ..tänk vad solen kan göra med människorna..man spricker liksom upp och nästan alla ser lite gladare ut..Här är + 3 och de är inte utan att man börjar bli lite orolig för vad allt smältvatten ska ta vägen ..Men den dan den sorgen jag har lärt mig under de 2 år som gått att inte ta ut något i förskott...Så nu njuter jag av solen..hoppas en lite solstrimma även når Dig Gösta..Kram Ulla.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Hoppas att du får en bra natt,med god sömn.Jag hoppas också att du inte ta till dig var vissa personer skriver.Om det är någon som skriver att du är gnällig tycker jag dom ska sluta att skriva.Det är din dagbok och du har rätt att skriva hur du känner dig. Du är så positiv och som jag lärt känna dig igenom din dagbok är du en fantastisk person. Tänker på dig.
    Kram Doris

    SvaraRadera
  6. God kväll Gösta!
    Dom som har negativa åsikter om vad du skriver i din dagbok, kan väl sluta läsa den,det är ju din ventil.Har själv varit allvarligt sjuk och mitt i allt elände så tyckte jag att det lättade på det psykiska att få tala om hur dåligt jag mådde,är nu frisk,tror jag. Fortsätt att skriva läser din dagbok varje dag.Hoppas att du får en god natt sömn,det ger ju lite styrka och laddar ur hjärnan lite. En stor VARM bamsekram från Margaretha i Jönköping.

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Jag hoppas att din dag varit skapligt bra. Tänker bara önska dig en god natt.
    Ser att du har bytt foto på dig, du är mer lik dig från de reportage som jag har sett dig i. Det kanske var länge sedan du bytte, men jag observerade det nu.
    Skickar många många mjuka kramar till dig och en önskan om en god natt.
    Ninni

    SvaraRadera
  8. God kväll gösta!
    Hoppas att dagen har varit någerlunda fri från smärtor.Tråkigt att nackmusklerna inte vill tjänstgöra riktigt,det måste vara väldigt tröttande.
    Sitter och väntar på karlavagnen,det är Kjel-Peder som är kusk i kväll.
    Hoppas att du får en lugn natt med bra sömn.
    Varm kram fr.Skåne.

    SvaraRadera