torsdag 4 mars 2010

Stiftelsen

Torsdag 4 mars 2010 kl.04.20  Natten har varit lugn och det har lyckats bli några sovtimmar. Jag känner att det har blivit mer harmoni i mig själv och det gör att jag kan ägna mer tid åt stiftelsen. Sedan januari har det inte hänt så mycket men det har gått ut lite guldkanter i alla fall. Det finns så många ensamma och sjuka som inte har någon uppmärksamhet alls. Att försöka ge dem en liten påminnelse om att dom verkligen finns känns som en uppgift för mig och därför finns stiftelsen. Förra månaden gick det ut bara 555:- i guldkanter så saldot är nu 7200:- .Jag försöker med små medel ge en guldkant för att det inte ska bli tomt så fort. Men det vore trevligt med fler gåvor av människor som vill stödja denna sak. Meningen är också att det ska inte bara vara lokala guldkanter utan det ska kunna gälla hela landet i den mån som medlen räcker. Det har varit många katastrofer som har behövt medel för att lindra och därför har jag inte sagt så mycket om stiftelsen. Gåvor kan sättas in på de kontonummer som är angivna uppe i högra hörnet. Carpe diem

6 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Tack goa dig för din tanke häromdagen, det värmde! Du är en stor förebild och sprider värme och energi omkring dig! Skönt att du haft en lugn natt och fått sova lite i alla fall. Bra också att magen lugnade sig, du behöver ju säkert varenda liten kalori som du lyckas få i dig - det kan säkert ha berott på alla känslor och spänningar du haft innan ni väl fick träffats. Jag har inte sovit mer än en timme inatt, så jag tänkte försöka lägga mig en stund nu. Tänk vad cellgifterna ställer till med, samtidigt som dom ska rädda livet på en, så känns det som om det är just dom som tar livet ifrån en. Men jag säger som du carpe diem :) Vi kämpar på!

    Bamsestor varm styrkekram
    Tina

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta !gott att din natt varit bra och att du känner dig harmonisk.Måste vara helt underbart att du har kontakt med din dotter och att allt slog väl ut.Det gamla får man lägga bakom sig och ta till vara varje stund och njuta.
    Min mamma var tjugo år när hon gick bort och pappa tjugotvå.Klart att han bildade ny familj och att tiden räckte väl inte till så mycket för mig och min bror.Men vi hade det bra.Pappa och jag gick igenom allt detta,han tyckte att han svikit oss.Men vår kontakt blev tätare och bättre när jag blev vuxen och kunde då lättare förstår hans situation.Så njut av tiden.
    Ha det så gott i dag,glad att du känner dig bättre till mods. Kram och hälsning Doris.

    PS Till Ninni den gamla stolen är borta och ska inköpa en låsbar stol. Jag hade en sådan stol på mitt jobb.Inga mer avåkningar här.Ska lyda ditt råd. Kram Ds

    SvaraRadera
  3. Morrn Gösta! Det gör mig så gott att läsa at du känner dig harmonisk nu även om du inte fått sova så mycket i natt! Du har ett stort, varmt hjärta Gösta och du är värd allt gott. Hoppas, att du nu kan ha bra kontakt med din dotter och att du kan fortsätta i den sköna harmoni du är i nu.
    Jag lovar, att i fortsättningen lämna mitt lilla bidrag till stiftelsen, har inte haft ekonomi till det förut, men nu skall det bli av!
    Ta väl hand om dig idag, försök att äta igen det du missat och här skickar jag med en stor, varm bamsekram!
    Carpe diem!
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Jag är jätteglad över att du mår så pass bra som du gör. Du har ju funnit en stor gladje i att ha återfunnit din dotter och det gör väl sitt till. Läste reportaget i LT och det är väl inte så konstigt att ni tappade kontakten med varandra.
    Här skiner solen från en molnfri himmel och det är bara några grader kallt. Skönt med omväxling.
    Jag skickar många många mjuka kramar till dig. Carpe diem

    SvaraRadera
  5. God förmiddag Gösta skönt att se att Du verkar må bättre i magen.
    Men så trött jag blir att läsa kommentarer som inte hör hemma här överhuvudtaget.
    De är på sandlådenivå.
    Orden som man säger kan aldrig tas tillbaka men innan man skickar iväg en kommentar så kan man förhandsgranska de man skrivit.Bara ett tips!!!!
    Ha de så bra Gösta och var rädd om Dig.Urban.

    SvaraRadera
  6. Ibland blir det lätt fel; det är torsdag 4 mars i dag.

    Hans

    SvaraRadera