tisdag 2 mars 2010

Magupproret

Tisdag 2 mars 2010 kl.04.13  Det har varit ett väldigt spring på toaletten i natt. Magknip som slutade i många uppkastningar som pågått hela natten. Varje försök till att lägga ned huvudet har orsakat nya rusningar till toa. Just nu är det lite lugnt men det bubblar och kör hela tiden. Vid det här laget borde det inte finnas mycket att få upp. Jag tror att det beror på att alla spänningar har släppt i kroppen så nu kommer mycket som hållits tillbaka. Det kan ju vara en magflunsa också. Så i kombination blir det ett så pass våldsamt utbrott. Det släpper väl så småningom. Jag ska försöka med lite osockrat te och en skorpa för att det inte ska bli totalt tomt utan det kan finnas något att ta av. Hoppas att det släpper under dagen så jag kan luta ikull mig lite och kanske få blunda och möta john blund. Det här är då en av de nätter jag inte vill ha igen. Det börjar också tränga in vilken upplevelse jag verkligen har haft denna helg. Jag kommer nog sent att glömma den stora glädjen jag har blivit given. Carpe diem

5 kommentarer:

  1. Din stackare!! maginfluensa är vidrigt och det är lustigt att det oftast alltid kommer nattetid.. märkligt.
    Krya på dig och hoppas du får sova senare idag!

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Tycker så synd om dig, magsjuka är bland det värsta jag vet. Den härjar runt om i Västerås med! Det brukar gå över efter något dygn, men du har ju sämre motståndskraft, så jag hoppas verkligen att du snart mår bättre.
    Hoppas du kan få sova litet under dagen och drömma om helgen med din dotter! Du har upplevt mycket på känsloplanet nu och det tillsammans med magproblemen, det är litet för mycket.
    Ta vara på dig idag, Gösta, tänker på dig och skickar med en stor bamsekram!
    Carpe diem!
    Christina

    SvaraRadera
  3. Gomorron Gösta,lider med dej magsjuka e ju nått man vill slippa.Hoppas den försvinner lika snabbt som den kom. Känns så gott o tänka på din helg efter alla år ses ni igen lycka till o krya på dej många tankar o kramar Rufsan

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Är väl förmodligen en släng av magsjuka eller att alla spänningar släppt efter besöket av din dotter.Här har vinterkräksjukan härjat.För min egna del har jag sluppit undan än så länge.En avslagen cocacola brukar vara bra att stilla magen med,även osockrat te.Vätska behövs.
    Det hände mig en sak i slutet på förra veckan.Behöver inte gå ut för att slå sig jag för min del satt vid datorn och skrev vände mig om för att ta ett papper på mitt matbord.
    kontorsstolen gled undan och jag föll, slog i huvudet på bordsbenet.Är fortfarande mörbultad.
    Men bulan i huvudet gick ner med kylklamp som min man snabbt la på.Men är väldigt öm både i kroppen och huvudet.Aldrig mer en stol med hjul som inte är låsbara.Olyckor kan även hända inomhus, och gör väl så.
    Hoppas att du kan njuta av dagen,när du fått lite vila.Här strålar solen i dag hoppas att ingen mer snö är på gång.Nu räcker det med snö och kyla.Ha det så gott tänker på dig.Kram och hälsning Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Vad jobbigt du haft och har det. Det kan mycket väl vara att spänningarna släpper nu när det gått någon dag. Jag undrar om det kan vara en biverkan av att du fått implantatet. Det kanske är en kombination av alltihop. Försök få i dig vätska så du inte torkar ut, men det vet du väl. Hoppas att du kryar på dig.
    Här är det en fin dag. Det är underbart att slippa snön för någon dag.

    Till Doris säger jag "Skaffa en låsbar stol. Det finns sådana som har en spak på sidan och som låser alla hjulen på en gång". Det blev en ordentlig smäll som du fick.

    Skickar många många mjuka kramar till dig Gösta och en förhoppning att magen lugnar ner sig Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera