söndag 14 mars 2010

Tankar denna morgon

Söndag 14 mars 2010 kl:05:04 Mina tankar denna morgon.

Ja, Pappa nu är det ju så att du lämnat bloggen tillfälligt i min vård och då vet man aldrig vad som händer, så här kommer mina tankar och funderingar.

Livet ter sig underligt ibland och tar sig omvägar runt i Sveriges rike. Åren går och var och en lever sitt liv. Men så stannar världen upp en kort stund, så att man kan fånga ljuset och fånga dagen. Min värld stannade till en stund och det var när jag fick den rejäla, varma kramen, som jag inte visste att jag saknat, förrän jag fick den.

Och Pappa, du vet vad vi lovat varandra och kommit överens om.

Vi pratades vid sent igår kväll och då var han vid gott mod.
Hälsar så gott till er alla!
Det värmer, ger kraft och styrka att få läsa alla uppmuntrande kommentarer. Han lovar att göra sitt bästa för att återta vårdnaden om sin blogg och fylla våra dagar med sina tankar, kloka ord och funderingar, inom en snar framtid.

Carpe Diem!

/Marianne

16 kommentarer:

  1. Morrn Marianne och Gösta!
    Tack snälla Marianne för att du är ställföreträdare för Gösta! Det känns litet lugnare nu, när du skriver, att han är vid gott mod! Du beskriver också livet så bra, det stämmer som du säger, ibland tar man allt för givet. Man stannar inte upp och tänker efter vad man har. Den där varma kramen, den säger allt! Jag är så glad att du och Gösta fått en fin kontakt igen och är rädda om den!
    Nu får du hälsa Gösta från os alla och att vi hoppas snart få "se" honom i bloggen igen! Du själv skall ta väl vara på dig med och tack för att ni finns!
    Carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Godmorgon Marianne Och Gösta jag kan bara hålla med Christina, är så glad för er bådas skull att ni funnit varandra. En stor kram till er båda hälsa Pappa. Carpe diem Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  3. God morgon Marianne och Gösta! Tack för att vi får fortsätta följa Er. Läser bloggen var morgon men skriver sällan. Många varma hälsningar till Er båda från Gunvor i Skåne.

    SvaraRadera
  4. Morr´n Marianne o Gösta!
    Vad bra att du tagit över bloggen för en tid. Det kom verkligen som en chock för mig att läsa att han har blivit så dålig, men han har ju haft problem med hjärtat tidigare. Man önskar ju att han fick inrikta sig på sin cancer, men det blir väl en påfrestning för hjärtat också.
    Tack för att du låter oss vara med.
    Jag skickar många många mjuka kramar till Gösta och dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  5. Jag glädjs med dig Gösta att Marianne tar över tillfälligt.Fä
    örsök att vila och tämk på alla positiva ord som skrivite i din blogg Glöm allt annat det är inget att hämga upp sig på.Så se vi fram emot våren och förnyade krafter! Tack Gösta för alla fina tankar du delgett oss!
    Carpe diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  6. Jag är glad tt marianne hjälper dig och handhaver bloggen! Låt ingen elak människa förstöra din dag! Ta igen dig och insup lite solstrålar så ska du se att du får krafter tillbaka. Vi vill gärna behålla dig länge länge till!
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  7. God förmiddag!
    Inte utan att man får en tår i ögat när man läser er blogg! Vilken tur att ni funnit varandra! Jag önskar att jag varit i dina "skor"! Att få den där varma kramen av sin far! Är i samma situation som dig!Din far är fantastisk,att kunna berätta och orka delge oss andra i sin kamp, och fonden han har skapat är ju också en fantastisk sak!
    Ha det så gott båda två!
    Mari

    SvaraRadera
  8. Marianne..Du finns i mina tankar ...Kram Ulla..
    Och hälsa pappa med som han brukar "säga" med en BAMSEKRAM...

    SvaraRadera
  9. Hej Marianne ! Tack för att du skriver och berätta hur det är med Gösta.Det är så glädjande att ni funnit varandra. Jag känner särskilt mycket
    därför jag upplevt i stort sett samma sak.Hoppas att ni ska få en bra tid tillsammans och njuta av lyckan.En stor och varm kram och hälsningar till er båda.Doris

    SvaraRadera
  10. Jag blir också rörd! Skickar styrkekramar till er båda.
    Monica,Hälsingland

    SvaraRadera
  11. Hej Marianne!

    Jag har er i mina tankar och hoppas att allt ska gå bra.Det känns skönt att Gösta är under kontroll.
    Du är fantastisk som tar över och skriver i dagboken,det är en glädje för oss som fölger Gösta i hans kamp.
    Önskar er all lycka,många varma kramar till er båda.Inga från Skåne.

    SvaraRadera
  12. Hej Marianne, det är roligt att läsa om när barnen har och tar möjligheten att hjälpa sina föräldrar. Det gör du alldeles utmärkt. Hälsa pappa din.

    SvaraRadera
  13. Hej Gösta o Marianne! Ni är så otroliga båda två,så det går inte beskriva.Ha det så bra o hälsa gösta.Kramar från Lilian i Stugun.

    SvaraRadera
  14. Hej Marianne!

    Allt, som jag vill säga är redan sagt.

    STYRKEKRAMAR
    till dig och pappa.

    Ingalil

    SvaraRadera
  15. Hej Gösta och Marianne!
    Läser denna sida ofta och det högg till i hjärtat ordentligt när jag läste att han blivit så dålig. Önskar er båda all kraft ni behöver.En läsare sedan 25 juli 2009 KRAM Märta

    SvaraRadera
  16. Hej Marianne!
    Tack för att du ger oss info om din pappa. Hoppas han kryar på sig så att han snart får komma hem igen.
    Många varma tankar och kramar till både dig och Gösta från Småländska Iris.

    SvaraRadera