fredag 19 mars 2010

Tom dag

Fredag 19 mars 2010 kl.04.34 Vad tänker du göra i dag? Jag tänker inte göra någonting för jag kan inte komma på något. Så kan det låta många gånger vid frukosten i en familj. Det är svårt att hitta på något att göra när man helt plötsligt får en helt tom och oplanerad dag framför sig. Har man tillgång till bil är ju en tur med den ut i naturen till en plats som man inte varit på ett alternativ. Där kan det finnas nya upptäckter som ingen tänkt på. Har man naturen alldeles inpå sig finns det alltid möjlighet att till fots utforska platsen man bor på för nya saker kan dyka upp. Eller gör som jag tänker göra. Jag ska tillsammans med min dotter göra samhället osäkert genom vårt besök på affären för inköp till helgen. Sedan kommer dagen att flyta förbi utan några ansträngningar från någon av oss. Vi tänker helt enkelt inte göra något speciellt utan bara njuta. Carpe diem

12 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Vad skönt det låter, att du har en alldeles tom dag framför dig! Jag brukar tänka mig en sådan dag som ett tomt, vitt papper och när kvällen kommer brukar det alltid finnas en massa saker nedskrivna på det papperet.
    Alla behöver en sådan dag till vila, avslappning och bara vara.
    Jag hoppas, att du och din dotter får det trevligt och kan koppla av.
    Här är det blåsigt och regningt och innesittarväder egentligen.
    Skickar med många varma kramar till er båda två.
    Carpe diem.
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. God morgon! Låter som om du har en otroligt bra dag framför dej. Med dotter och lite socialt på affären. Hoppas även att dagen blir så där vår fin, som den bara kan vara hemma i jämtland. Önskar er en underbar dag. Kram Ulrika.

    SvaraRadera
  3. Gomorron Gösta det är skönt med en tom dag ibland,man kan ju fylla den med vad man vill om man vill.Njut av dagen i ditt goa sällskap,alltså bara njut o ha de gott på er båda två tankar o kramar från Helena

    SvaraRadera
  4. Lycka till nu när ni skall ner och göra samhället osäkert.Och att ni sen får en jättefin,"göra ingenting dag tillsammans".Det låter härligt. Är så glad att ni har varandra Hälsningar o kram till er båda från en medmänniska Kristina. Idag carpie diem.

    SvaraRadera
  5. Det är så gött o höre att du har sällskap av dottern Kram Ewa

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta o Marianne önskar er en underbar dag, Många kramar till er båda.
    Barbro Carpe diem

    SvaraRadera
  7. Jag önskar att jag fick träffa dig Gösta. Din dotter är väldigt lyckligt lottad som har dig till far. Jag följer din blogg varje dag och önskar så mycket att jag kunde göra din dag bättre. Du finns i mångas tankar.

    Kramar från Emilie i Stugun

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta o Marianne! skönt att ha en dag som inte är inplanerat nåt. Det får bli som det blir.Kramar från Lilian i Stugun.

    SvaraRadera
  9. God kväll...Hoppas dagen blev något utöver de vanliga för Er...och att de blev något gott till middagen.Bara tanken att Du har sällskap vid matbordet gör mig lycklig.
    Och de "slank" väl ner lite godis oxå hoppas jag.
    Ha en trevlig kväll.. kanske i brasans sken....
    Stor kram Ulla....

    SvaraRadera
  10. God Afton ! Låter härligt att bara åka ut och shoppa lite och sedan njuta av dagen. Hoppas att det bli en bra dag.Jag har haft fullt upp nu i två dagar.Men nu ska jag bara njuta av helgen.
    Skönt att slippa alla måsten.Jag önskar er en skön kväll! Ha det så gott. På bloggseende i morgon.Kram på er båda.Doris

    SvaraRadera
  11. Hej Gösta,

    Vill bara önska dig en avslappnad kväll, och enn skön helg.
    Kram
    Ramona

    SvaraRadera
  12. j@nne i höllviken19 mars 2010 kl. 20:51

    hej. läste du hade haft problem med hjärtat!
    skönt det löste sig. hoppas ni får en fin helg.
    vi har snöfritt nu. det blir att kratta löv i helgen här! fånga dagen.

    SvaraRadera