lördag 6 mars 2010

Sabotörerna

Lördag 6 mars 2010 kl.04.14  Natten har varit rätt så lugn. Det har visat sig att några försöker styra vad som skrivs av kommentatorerna. Jag kan inte se någon annan väg än denna att skriv kommentarer som vanligt och låt inte dessa förstöra för dig och mig genom att vi ger upp. Jag försöker att ta bort anonyma och dessa tillrättavisare så fort jag kan för jag anser att det är min rätt och min blogg. I bland hinner jag inte plocka bort dom men dom kan inte göra varken dig som skriver eller mig något annat än en aning om hur dåligt dom mår. Genom att fortsätta skriva som vanligt så har vi segern på vår sida. Dom ska inte få övertaget. Så Doris och ni andra fortsätt skriva era kommentarer för ni har rätt till det. Vi tar upp kampen för vår rätt. Carpe diem            Ps. I går kom det in ytterliggare 500:- i gåvor till stiftelsen och saldot kom upp till 8200:- Tack för era gåvor de kommer till glädje för många Ds.

10 kommentarer:

  1. Hej Gösta!
    Vilken fantastisk inspiration du är för människor som har det svårt. Du lär människor att fokusera på det positiva i livet, och ta vara på de dina och vackra stunderna vi alla upplever oftare än vi tror.
    Jag tror på att ta vara på livet. Att njuta och leva fullt ut!
    Du är en färgklick! Stå på dig för din rätt att uttrycka dig om dina känslor, för du gör så mycket gott!

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Ja, jag håller helt med Åsa här ovan! Du är en färgklick i vardagen. Du skall veta att jag ofta kommer i situationer, där det diskuteras om livet, samhället, politiken m m och då går mina tankar till dig och dina kloka ord!
    Naturligtvis kommer vi att fortsätta skriva i dagboken! De som kommer med "pekpinnar" mår troligen dåligt själva. Nog om detta.
    Här har vi 20 gr kallt i dag men det blir sol, skall ta mig en promenad litet senare. Hoppas snösmältningen inte kommer för snabbt (när den kommer igång), vi räds för översvämningar!
    Ha en bra dag, Gösta, hoppas du får ytterligare en god natts sömn!
    Varma kramar och carpe diem!
    Christina i kylslaget Västerås

    SvaraRadera
  3. Godmorgon Gösta Vill bara önska dig en skön, lugn o smärtfri helg. Vi har strålande solsken idag med. Lite kyligt ute men ändå härligt. Fick höra nu på morgonen att vattenrören går sönder lite
    varstans i stan o översvämningarna kommer som ett brev på posten. Ha nu en fortsatt skön dag. Kram Barbro
    Carpe diem

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! I går hälsade jag på min bror som har cancer. Han mår ganska bra. S är vid gott mod och får skräddarsydd behandling på Akademiska. Hur slutresultatet blir vet ingen. Bara att hoppas!!
    Inga i Västerås.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Vad skönt att läsa att du har lite lugnare nätter. Jag hoppas att du får lite sammanhängande sömn också, så slipper du kanske att bli så trött på dagen.
    Här är det strålande sol med -7 grader. Tänk att man kan längta så efter sol och värme. Denna vinter har varit hård och jag önskar att det är slut på allt snöande nu.
    Det är konstigt med en del människor, bara för att dom är anonyma så tror dom att det går att vräka ur sig vad som helst. Har ju läst om andra som bloggar och några har slutat för det har blivit rena förföljelsen. Antingen är dom genomelaka eller så har dom inte bättre förstånd. Nej, nu ska vi inte ägna mer tid åt dom för det är ju det dom vill antar jag.
    Jag skickar många många mjuka kramar till dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Du har blivit en mycket god vän igenom din dagbok.Där du öppen hjärtligt skrivit om din sjukdom,dagliga problem glädjeämnen i livet möte med dina kära m.m.
    Där jag och fler med mig som skrivit kommentarer i din blogg har känt att vi kan berätta om oss själva och små dagliga ting.
    Men så kommer det någon som tycker att det här hör inte hemma i din blogg.Vet inte vem det var riktat till men jag tog åt mig.
    Tycker du Gösta att det inte hör hemma här så tror jag att du är kapabel att säga i från.
    För du är ärlig öppen och en person med ett hjärta av guld.Verkligen tacksam över att fått stifta din bekantskap igenom din dagbok.Du ger så mycket.Tack för var du skriver. Jag kommer att läsa din dagbok i fortsättningen och kommer också att skriva kommentar så länge du vill. En stor kram och vänlig hälsning Doris

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta stå på dig med din blogg, du har sån härlig och positiv inställning och är säkert till tröst för många som är i samma situation som du. Många varma kramar från ett strålande Lillhärdal...

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta du är en modig stark man som orkar se på sanningen och tala så öppet.Du har fått mig att bli nyfiken i datavärlden.Ja hörde dig på karlavagnen sen blev ja nyfiken på din dagbok så nu läser jag den varje morgon. MVH monica

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta!Jag hoppas att du skriver din dagbok så länge du orkar. Kramar från Lilian

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!
    Jag har läst din "Blogg"sedan jag lyssnat på Karlavagnen-första gången i septeber.Jag tycker du är fantastisk, som kan dela med dig av ditt liv.Jag hoppas du inte bryr dig om de människor med illvilja som bara sårar och gör dig ledsen. TÄNK PÅ ALLA ,som du gläder med din dagbok och framförallt de människor som befinner sig i samma situasion som du.Fortsätt skriva för alla vi som uppskattar det du gör.Jag och min man gav inte varanda någon julklapp i julas.Våran julklapp blev en slant till din FOND.Jag imponeras av att DU orkar tänka på medmänniskor , när livet är en kamp och en önskan hela tiden att få e n dag till,en dag till.... Jag HOPPAS ATT DET BLIR FLER SOM GLÄDER DIG med en slant till din FOND.Den gläder många ensamma människor,särskilt i juletid. Många varma hälsningar och kramar från Margit i Piteå

    SvaraRadera