måndag 29 mars 2010

Liten notering

Måndag 29 mars 2010 kl.04.41 När det inte går att göra något av de tankar som finns blir jag i alla fall rätt så rastlös. Vad är det egentligen jag skulle behöva göra för att det ska bli något resultat? Jag skulle troligen vara tvungen att gå igenom allt väldigt noga för att se så det inte blev något helt galet. Det har jag gjort i dag och resultatet är vad som skrivits. Jag har haft en lugn natt och har sovit rätt så bra. Fast det har varit några små avbrott för medicinering. Förhoppningsvis kommer dagen att försvinna utan några större minnen efter sig. Skulle det bli några får jag hoppas att dom är väldigt positiva. Carpe diem

12 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Du skall veta, att det har blivit en vana för mig nu att börja dagen med att läsa din dagbok! Glad, att du har haft en lugn natt och fått vila. Det du skriver i dagboken har hjälpt mig många gånger och jag har insett, att jag har fått tänka om i många situationer.
    Du känner dig rastlös skriver du och det kan vara så, att du inte kan påverka vad som sker, du får försöka koppla av och bara glädjas åt påsken som kommer med besök och gemenskap.
    Just nu har jag själv en lugn dag framför mig och har inte mycket att skriva om.
    Var rädd om dig Gösta och du får många kramar från Västerås.
    Carpe diem! Christina

    SvaraRadera
  2. Du kan ju måla påskägg

    SvaraRadera
  3. Anonym kan ju måla påskägg själv så behöver han/hon inte vara niderlig den stunden då.Har läst din dagbok Gösta hela tiden men aldrig skrivit men har sett olika kommentarer , många ja dom flesta mycket varma och fina men så finns det ju "såna här" som tycks vara så duktiga och samtidigt så rysligt känslokalla, men allt man sår får man skörda. Jag önskar dej en glad god skön påsk med allt vad där tillhör med framför allt trevlig gemenskap med dina nära och kära. Kramar och ljusa tankar finns hos dej från Solveig

    SvaraRadera
  4. Bara en känslomässigt störd person kan ge en sådan kommentar i din blogg Gösta! De missar det viktigaste i livet och mår bara bra, om de får dela ut elakheter till sina medmänniskor.....troligen en mycket ensam människa! En skön påsk med släkt o vänner i nära gemenskap är det stora i livet och överglänser allt annat!
    Många varma hälsningar Charlotta

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!

    Elaka individer kommer alltid, att finnas.Oftast mår dom väldigt dåligt, tar ut sin ilska på det som ligger närmast till hands.

    Önskar dig en trevlig påsk med din dotter och måg.

    Sköt om dig!

    STYRKEKRAMAR

    Ingalil

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta..jag kom av mig efter att ha läst den evige anonyma kommentatören..Men förr eller senare så får alla sin beskärda del..ju förr dess bättre i det här fallet..denna olyckliga människa som bara orkar att göra surt för andra.
    Nåja..hoppas dagen har varit bra för Dig så bra som de kan vara..
    Här har varit grått men så nu när jag skriver till Dig så kommer de en liten solstrimma in genom fönstret..
    Ha de så bra kram Ulla..

    SvaraRadera
  7. Vill önska dej Gösta en riktigt Glad Påsk,även de dina. Ha de bra,så gott de går.Kramar...Britta

    SvaraRadera
  8. Hej alla !
    Vad det så farligt och elakt att tipsa om att måla påskägg?Det kanske var lite humor idet?
    Ibland spär ni som kommenterar på så det blir Stackars dej så dumma dom är.Hoppas inte Gösta tar illa upp av detta.Det var verkligen inte min avsikt. Jag heter Maggan.

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta
    Hoppas du kan se att knopparna blivit större på träden att svanarna flyger på den blå himmelen..
    Så ljust det är nu ikväll. Hoppas du får sova skönt inatt. jag tänker på dej. Maggan i Halmstad.

    SvaraRadera
  10. Ser fram emot att läsa din blogg som vanligt i morgon bitti. Hoppas du får en god natt! Kram.

    SvaraRadera
  11. hej min goa gubbe
    det är inte lätt att se posetivt på tillvaron i din situation, men vilken livsgnista du har det ger du till andra. många gnäller över småsaker men ditt perspektiv är ett helt annat.
    Jag skickar många påsk kramar till dig
    Brittan

    SvaraRadera
  12. God morgon både dotter och Far!
    Jag önskar att ni får en riktigt gooo, varm och glad påsk tillsammans! :-)
    Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att ni hinner ta igen en del av det ni har förlorat under den tiden ni inte hade kontakt med varandra. Vilken lycka att ni fann varandra nu!
    Med två varma hjärtan, vilja och en önskan kommer man långt!
    De "elakingar och bittra" människor som ibland har "sårat" dig hoppas jag inte på något sätt påverkar och gör dagen "bitter" för dig!Det är så LÅG nivå... så jag hoppas att du orkar att se igenom dessa inlägg...
    Låt deras inlägg ligga kvar ... det bevisar hur vissa människor tar vara på livet och vad de får tillfredsställelse av... att göra livet surt för andra...
    DU är en fantastisk människa! Tack för ALLT och att du vill delge oss dina tankar och upplevelser i den svåra situationen som du/ni befinner er i!! Det betyder mycket för oss alla som följer dig och din kamp.
    Jag har upplevt sorg, både med sjukdom och annat...
    Min pappa dog i en tumörsjukdom och min bror orkade inte leva vidare efter detta...
    Jag tror att de inte hade "klarat" ut sitt, sins emellan, INNAN min papppas bortgång...
    Tack för att du/ni har öppnat denna blogg för oss alla!
    Bamsekram till er båda
    Åsa
    Ps.
    Jag har följt din blogg ända sedan du var med i Karlavagnen första gången. Men jag har bara skrivet här ett fåtal gånger innan.Egoistiskt tänkt kanske att bara "få" visdomen ord från dig... och inte gett något tillbaka... Tänker på er varje dag!!!!

    SvaraRadera