torsdag 6 maj 2010

Fortsatta tankar om bilden

Torsdag 6 maj 2010 kl.04.26 Natten har varit varierande. Bilderna på spridningen har fått mig att fundera på vad som blir angripet härnäst? Blir det i något organ eller tar det bara slut? Jag får nog ett svar men då är jag antagligen inte medveten om det. Det känns inte trevligt att låta tankarna fara iväg på ett så okontrollerat sätt för det tar bara ner humöret och det kommer att påverka hela allmänntillståndet. Men det är svårt att vända skutan. Livet måste få fortsätta ett tag till. För så länge det går att stilla värken och ha något att se fram emot kan det inte gå fel. Jag såg på tv-n igår en intervju om prostatacancer där frågan kom upp vad som behövdes för forskningen? Svaret blev att cancerfonden behövde 10 miljoner som start och som var målet. Jag tänkte direkt på att om det ordnades en gala så skulle det troligen inbringa flerdubbelt. Varför är det så svårt att ordna en gala för prostatacancerforskningen? Hoppas att det sker någon gång. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Du har så rätt,de e galor hit o dit,men varför ingen gala för prostatacanser,de skulle lätt bli 10 miljoner,o mer.De e ju iallafall en sjukdom som drabbar män lika mycke som bröstcanser drabbar kvinnor.Ha de så bra du bara kan nu Gösta,så ser vi fram mot sommaren och att du kan vara ute i luften lite mer.Carpe diem.Hälsningar Helge i Uppl.Väsby.

    SvaraRadera
  2. Morr´n Gösta!
    Det finns just nu en kamp för prostatacancer och det är mustaschkampen. Robert Aschberg o Gert Fylking var här och spelade pingis för den kampen, men det är klart att en stor gala på TV skulle ju dra mycket mer pengar och dessutom skulle det gå mycket fortare att få in de medel som behövs.
    Jag önskar att du kan vara ganska så smärtfri med hjälp av dina mediciner. Carpe diem
    Skickar många många mjuka kramar till dig.
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Gösta!
    Vi är många som tänker på dig. Jag hoppas att du får allt stöd och hjälp som du behöver så att du kan fortsätta att se och njuta av alla små lyckor som finns i din närhet. Ditt otroligt inspirerande engagemang för prostatacancern kommer förr eller senare att bära frukt.
    Kram Maud

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Har som vanligt tänkt mycket på dig under dagen. Funderar också på att ingen ordnar någon gala för forskning kring prostatacancer. Har läst om ett vaccin, men innan det kommer som allmänt läkemedel har det nog gått lång tid. En gala som inbringar miljontals kronor skulle ju ex-vis kunna snabba på utvecklingen av det vaccinet. På samma sätt skulle det puschas för obligatoriskt PSA-prov precis som det är för kvinnor med mammografi och cellprov. TV4 anordnar ju hur många olika galor som helst, och man kan då undra - varför inte en gala till förmån för prostatacancer? Kanske en fråga för TV4:s Tittarombudsman? Något att fundera på!!
    Nåväl, hoppas nu du får en ganska så smärtfri natt och du får här ett fång varma god-natt-kramar från Iris!

    SvaraRadera