onsdag 26 maj 2010

Väntan

Onsdag 26 maj 2010 kl.04.24 Denna dag har börjat väldigt segt med en dator som tar flera minuter
innan den kommer igång. Jag blir irriterad på långsamheten. Det är inte bara datorn som är
sen. Senfärdigheten finns på andra ställen också. T.ex. när det gäller att få svar från vården.
En väntetid på en vecka kan kanske gå an men månader är lite väl länge. Den här dagen är
annars som andra att vänta och vänta. På vad? Det vet jag inte. Kanske på nya upptäckter
som kan ge bot eller att det kommer nya svar på prover eller något annat. Det känns som
att allting står stilla just nu som lugnet före stormen. Natten har varit bra i övrigt.Carpe diem

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, glad att du haft en lugn natt. Ja du en "seg" och långsam dator det känner jag väl till. Har bytt till till nyare dator nu, så nu är jag nöjd.
    Att du skall behöva vänta på provsvar och besked från doktorn, det är frustrerande, det förstår jag.
    Väntan.... det är ett ord som innebär så mycket. Jag hoppas, att du snart får ett bra besked Gösta och tills dess är ju bara... väntan. Du får försöka ta en dag i taget, kontakten med Marianne är viktig för dig nu och du skall veta, att du har så många som tänker på dig.
    Jag skickar med många kramar, hälsa Marianne också och carpe diem.
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta..Väntan på???,,,,Vad sägs om att vänta på och se fram emot den första färskpotatisen.(till bra penning)Ha en bra dag!
    Anne Åtvidaberg/Billsåsen

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Vad underbart att du har haft en lugn och skön natt.
    Om jag förstår dig rätt, så håller ditt tålamod på att tryta. Det är fruktansvärt jobbigt att inte kunna planera någonting när man inte vet hur morgondagen blir. Har du pratat igenom de nya symptomen som har dykt upp? Det verkar som om det är myrkrypningar som du drabbats av och det är fruktansvärt irriterande. Då har jag svårt att ligga still. Jag har för mig att det finns hjälpmedel mot detta, men det har du kanske fått.
    Nu börjar det röra på sig när det gäller prostatacancer. Fler kändisar börjar att träda fram och då ger dom denna sjukdom ett ansikte som det kallas.
    Kan du vara ute på tomten eller håller du dig inomhus? En fråga. När solen är framme så mår man bättre om man kan gå ut. I alla fall gör jag det. Carpe diem
    Jag skickar många mjuka kramar till dig.
    Ninni

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!

    Tyvärr är det ju ofta långa väntetider, men ibland verkar det som om man kommer in direkt. Det är ju så i sjukvården nu, en akuttid på neurologen innebär t.ex. en och en halv månads väntetid för mig efter stroken. Samtidigt som jag igår blev uppring av onkologen och fick komma in samma dag för MR och andra undersökningar.

    Hoppas din väntan ger resultat! Så länge det finns liv finns det hopp, sägs det ju. Och jag tror allt att det ligger väldigt mycket i det, trots att jag inte tycker om klyschor :)

    Sänder som vanligt en enorm varm styrkekram till dig, ta hand om dig och öppna den där burken av minnen från din dotter då och då :)

    Kramar
    Tina

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Hoppas du haft det så bra du kan idag. Här har jag väntat hela dagen på att regnet och åskan skulle upphöra, nu har det varit lugnt ett tag på väderfronten, men passar på att skicka mina hälsningar till dig och hoppas du får en lugn och skön natt. Varma kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Tänker på dig!
    Jag förstår att det måste vara väldigt frustrerande att inte få svar... jag skickar stora varma kramar till dig!
    Väntan på något som man inte har kontroll på eller kan påverka, vad det än vara må är rysligt...
    Men jag tror att du, fantastiska Gösta, som vi har fått följa här, snart trots alla motgångar och känslan om hopplöshet, kan komma tillbaka och se några positiva saker, som gör att du får krafter att kämpa och må bättre igen!
    Du är betydelsefull för oss!
    Önskar dig en bättre dag imorgon!
    Carpe diem
    Kram Åsa

    SvaraRadera