lördag 15 maj 2010

Olikheter

Lördag 15 maj 2010 kl.04.21 Hur man än vrider och vänder på vissa situationer så sker ingen förändring. Der är som att allt ska bli kvar precis som det alltid varit. Det är nog ett tecken på att åldern håller på att ta ut sin rätt. Alla förändringar är ett onödigt ont. På olika platser där det sker förändringar har det blivit så svårt att hitta de vanligaste, som stått på samma ställe så länge man kan minnas, sakerna så man ger nästan upp. Detta sker ju i butikerna men det kan vara likadant med livet också. Allt som sker är inte av ondo. Forskningen behöver förändring för att kunna hitta nya rön av olika slag. Utan så skulle allt vara kvar på den gamla tiden. Framåt måste vi sträva även om det tar emot att acceptera förändringar. Carpe diem    Ps. Natten har varit lugn. Ds

7 kommentarer:

  1. Hej Gösta! Du har haft en lugn natt, skönt att höra! Som vanligt skriver du så många kloka ord och du skall veta, hur väl jag känner igen mig! Man är van vid det gamla , när förändringar sker, tar det ett tag att hinna med. Något positivt är dock, all forskning som pågår, där människor med skarpa hjärnor arbetar för att nå positiva resultat. Vi får sätta all vår tro och lit till dem och hoppas, att snart kommer det en lösning.
    Jag hoppas, att du får en lugn dag idag och att du slipper smärta. Du är till stor hjälp och tröst för många och du är en så stark person, Gösta.
    Skickar med varma kramar och ett carpe diem!
    Christina i regningt Västerås

    SvaraRadera
  2. Ofta leder förändring till något positivt. Säger jag som alltid har varit mot förändringar, men det tror jag är en rädsla. Man vet vad man har, men inte vad man får :) Ha det så bra som det går, Gösta. Du skriver så mycket kloka ord. Kramar //Carina

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Det är ju jätteskönt för dig när du får ha lugna nätter. Det är svårt att vara sjuk och inte kunna sova om natten, allt blir mycket svårare då och får så enorma proportioner (kanske större än det verkligen är).
    Det är ju jättebra med den här mustaschkampen som har dragits igång. Det går nog framåt med forskningen på denna hemska sjukdom, om än det tar tid, men det måste tydligen till att någon som är känd drar igång någonting, Vi får tacka Robert o Gert för deras engagemang.
    Idag har vädret kommit med sol och värme. Annat var det igår. Störtregn och blixt o dunder. Det tycker jag inte om.
    Skickar många många mjuka kramar till dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag tror att med förändringar utvecklas vi. Skulle allt vara som det alltid har varit skulle vi stå och stampa på samma fläck. Vad skulle vi vara utan utveckling, enskilt som i ett samhällsperspektiv?
    Hoppas att allt utvecklas till det bättre för dig Gösta och att du får må så bra som möjligt!
    Git

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Skönt att din natt varit lugn. Jag har varit på sjukbesök på förmiddagen.Sedan bjöd jag mitt barnbarn med sambo på middag.Har även varit och lämnat av lite kläder som skall gå vidare till Vitryssland.Hoppas att det ska komma till användning.
    Nu känns det att våren är på gång,här har varit +19 idag,men det känns som det skulle bli åska.
    Nu får ni ha en fortsatt bra kväll det önskar jag er båda. Kram och hälsningar./Doris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta! Tack för kloka ord idag precis alla andra dagar. Förändringar är såväl på gott som på ont, men utan några förändringar alls skulle det nog bli lite trist i längden.
    Hoppas dagen varit så bra den bara kunnat vara och jag hoppas du får en lugn och skön natts sömn.
    Från ett disigt Småland skickar jag mina varma tankar och kramar. Ser fram mot ytterligare kloka ord i morgondagens dagbok.
    Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  7. Hur orkar du med denna dagliga dagbok?
    Eller är det kanske den som håller dig uppe...
    Kram/Margareta

    SvaraRadera