torsdag 20 maj 2010

Uppgivet

Torsdag 20 maj 2010 kl.04.19 Kära dagbok natten har varit lugn och inget har stört sömnen. Fast jag sovit så har hjärnan varit igång. Den hittar så många lösningar på alla vardagliga problem hur lätt som helst. Att få se alla lösningar på problemen gör det väldigt lätt att bota allt. Men tyvär så upptäcker jag att allt inte gjorts för att lösa problemen för det var bara drömmens värld. Det gäller nu att se till så att besvikelsen inte får makten för det. Nu vore det lätt att ge upp. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. Gösta, glad att läsa att du haft en lugn natt! Tänk om alla prolem kunde lösas lika lätt som i drömmarna, då skulle många av oss nått mycket långt. Nu är verkligheten en annan och vi får göra det bästa av allt vi har. Ge inte upp, Gösta!! Starkare person än dig känner jag inte och många av oss önskar vi hade din styrka!
    Hoppas, att du får njuta av dagen och slippa värken! Du har Marianne - en fantastisk dotter - hennes besök och samtalen ni har är en glädje även för oss andra att få tillfälle att ta del av!
    Sköt om dig idag och CARPE DIEM önskar Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta!

    Kan förstå din uppgivenhet, men du är så betydelsefull! Hoppas att du har förstått hur viktig och värdefull du är för din dotter! givetvis är hon viktig för dig också.

    Hoppas dagen blir bra för dig!

    Mari

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!

    Tänker mycket på dig. Förstår att du har det tungt. Hoppas att du får allt möjligt stöd och hjälp av dina sjukvårdskontakter, så att du ändå kan njuta lite av våren som är på väg.
    Jag hoppas också att våra tankar kan nå dig
    och värma dig i hjärtat.

    Kram Maud

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Jag hoppas av hela mitt hjärta att Du får ork o kraft till att kämpa vidare!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera