måndag 17 maj 2010

Ny vecka

Måndag 17 maj 2010 kl.04.22 Ny vecka och nya utmaningar. Det är bra när man kan se fram emot något som kan bli en utmaning eller ett slutavgörande. Ibland finns det inget av dessa saker att ta fäste på och då blir tiden långsam. Vi måste ha något att sträva mot annars blir det för långsamt i vardagen. Det blir svårt med koncentrationen och det blir allmänt rörigt. För det finns inget att göra. Vid sådana tillfällen är det bra att ha en hobby att syssla med för tankarna skingras bort från det tråkiga det blir annat att tänka på. Att ha en hobby kan lätta upp tankeverksamheten mer än man tror man har något för händer hela tiden. Det sämsta som kan hända om man inte har något är ju att allt verkar hopplöst. Det blir som ett tomt gap och reaktionen dalar till noll. Det blir en tråkig tillvaro och de dåliga tankarna får möjlighet att slå rot. Jag tar nog till någon av mina hobbies för att ta bort tomheten just nu. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. Gösta, god morgon! Ja du, tiden går fort och det är redan ny vecka. Att ha hobbies det är alltid trevligt att ta till när tiden blir lång. Vad har du för olika hobbies Gösta?
    Jag har släktforskning som tar litet tid, men är så intressant.
    Jag hoppas att du får en fin dag, här skiner solen och det verkar bli en fin dag.
    Skickar med många varma kramar och ta väl vara på dig.
    Carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej alla: På webben finns det en ny artikel.Det är som vanligt adressen: Länstidningen Östersund/Berg. Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta! Hoppas du haft en någorlunda bra dag idag, och att du orkat ägna dig åt någon av dina hobbies. Tänk vad härligt att trädgården är fixad, att du har blommor planterade i sina krukur och urnor, nu behöver dom bara lite vatten emellanåt och blir till en fröjd för både öga och själ!
    Läste artikeln i Länstidningen och jag tycker du är så fantastisk som delar med dig i tidningen om vad som händer och sker i ditt liv och Sandra är en duktig reporter som på ett fint sätt förmedlar dina ord och tankar.
    Hoppas nu du fäster blicken och tanken framåt mot nästa besök som du får av Marianne med familj och också de besök och små pratstunder som jag förmodar du får av Sandra också.
    Varma hälsningar och kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Tittar in för att ge dig en stor varm kram från Lillhärdal, mina tankar finnsofta hos dig.....

    SvaraRadera