lördag 24 juli 2010

Att stötta någon

Lördag 24 juli 2010. Tack Doris för att du finns. Hoppas att du kan fortsätta att vara en stötta till dessa barn. Det kan tyckas svårt just nu men din stöttning är mer värdefull nu än tidigare försök att hålla ut. Alla ni som stöttar någon gör en god insats. Fortsätt att göra den även om det ser mörkt ut för det ger resultat tids nog. Tack alla ni för er tid. Det var en kall morgon att vakna till i dag bara en och en halv plusgrad. Lite väl tidigt för hösten ännu. Det blir ännu en dag med att bara vara. Det känns väldigt skönt att kunna göra det utan krav av något slag. Natten har varit lugn. Carpe diem         Klockan är 04.13

4 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Ja du det var kyligar här nere också, skönt egentligen efter den värme vi haft. 11 gr nu på morgonen. Ja, jag håller med dig att Doris verkligen stöttar dessa ungdomar i deras svåra sorg. Det finns människor - som du själv t ex - som finns där för andra att hjälpa och ge en uppmuntran!
    Hoppas att du får en sådan där dag som jag kallar "göra-ingenting-dag". Det är så skönt och jag hoppas att du får litet varmare väder med.
    Många kramar och tack för att du finns Gösta! Din dagbok hjälpte mig mycket när jag nyss fått veta, att min kusin i USA avled i cancer och skall begravas idag. Jag är med dem i mina tankar istället.
    Carpe diem!
    Christina i Västerås

    SvaraRadera
  2. Godmorgon Gösta
    Ja du Gösta nu är det min tur igen att stötta min syster o måg har ju vetat att han mått dåligt en längre tid, men nu på hans födelsedag då såg man att det va nått mer allvarligt 2 dar senare ligger han på sjukhus o då får man höra att han har cancer i hela kroppen, varför ser inte läkarna detta dom andra 50 gånger han legat inne o sagt att han har sån värk i kroppen. nog om det,
    idag är det 18gr redan fast ändå lite kylslaget,såg nu på min morgon promenad att en igelkott lagt av, måste få bort den så inte fåglarna får fnatt på den,
    skall snart oxå hämta min lilla goa svärdotter på centralen hon kommer från sin morfar o mormor i Luleå har haft lite semester från min son :)
    Sen hem till min andra son o se hur han har det, Ha en fortsatt bra dag Gösta o ni andra, Carpe diem Kram Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Hoppas du har det bra med att bara vara och inte ha något planerat! Det var väldigt vad kallt ni hade i morse, men förhoppningsvis är det lite varmare nu. Här ösregnar det och har gjort så hela natten och hittills hela dagen. Men det är ändå cirka 20 gr varmt ute.
    Att stötta en medmänniska som behöver stöd är bland det bästa man kan göra! Du vet det, du är en sån människa som stöttar och som inger andra mycket hopp. Tack Gösta för det!
    Ha det så bra det går resten avdagen så läses vi i morgon.
    Varma kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  4. God kväll Gösta och Ni andra bloggare..och lite extra håller jag tummarna för Dig Doris idag..
    Som Gösta skriver Du gör ett mycke fint jobb med att finnas för dessa ungdomar.."Bränn" inte ut Dig bara Doris ..de är lätt att glömma sig själv när man befinner sig i bland allt elände och orättvisa i världen...Var rädd om Dig...
    Jag hoppas Gösta att Du haft en fin ..bara vara dag...här har det regnat från och till sen eftermiddagen ...underbara regndroppar som är så välkomna för både människor,djur och naturen..
    Jag har som ett minizoo i trädgården ..först kom en igelkott..efter några dagar en till..och iförrgår kom en till....Barnbarnet Elin har döpt dom till Anton,Alma och Emil ..de säger väl allt hur dom beter sig...Nu är klockan snart nio på kvällen ..då brukar dom komma och leta efter matskålarna ..De är fantastiskt att få ha den här turen att få ha så många djur omkring sig..
    Ha de så bra de bara går ..I morgon är de söndag och jag hoppas att jag får vakna till ett fint regnande på rutan..och jag hoppas att natten inte blir för kall hos Dig..
    Stor stor kram Ulla...

    SvaraRadera