måndag 5 juli 2010

Gamla tider

Måndag 5 juli 2010. Vilken känsla att vara involverad med en familj och få umgås på detta sätt. Det är nästan svårt att beskriva för det är så underbart. Att kunna ägna en hel dag åt varandra utan krav på något extra. Nu går veckan vidare med olika saker på schemat. Det blir utflykter till mina barndomsställen för att dotra och måg ska få se platser där jag vuxit upp. Det blir ju andra sysslor också som tvätt som kommit på efterkälken och lite annat. Natten har varit lugn och varm med en nästan tropisk hetta. Carpe diem       Klockan är 04.25

4 kommentarer:

  1. Gösta, en riktigt god morgon på dig! Glädje också att se att du gjort ett tillägg i rubriken till dagboken!
    Det är verkligen underbart att läsa dina tankar idag. Du har liv och rörelse omkring dig, små utflykter tillsammans med dotter och måg. Jag kan bara säga, ta riktigt väl hand om varandra coh verkligen ett carpe diem!
    Många kramar Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta med familj!
    Vad ljuvligt att läsa din nya rubrik på loggen! :-) Blir varm i mitt hjärta. Jag hoppas på under... önskar att ni får en lång tid och många ljuvliga dagar tillsammans! Vi andra har så mycket att lära oss av er... att verkligen ta vara på varje dag eftersom man aldrig vet hur morgondagen blir. Tack för att du/ni delar med det till oss!
    Njut och Carpe Diem
    Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  3. WOW Gösta! Att få uppleva den ynnesten du gör just nu är ju för många av oss "vardagsmat" (som man borde vara ännu mer tacksam över än man är...), så jag fattar verkligen din tacksamhet och att du njuter av tillvaron just nu. Hoppas innerligt att du kan få slippa värsta smärtan så du riktigt kan få njuta och glädjas åt att få umgås med dina nära och kära. Ha en toppenfin vecka Gösta.
    hälsar vännen Anders i Sävsjö

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta,

    Ibland behöver man inte beskriva i ord, det räcker med ett adjektiv som "underbar" för att förstå.

    Kram
    Ramona

    SvaraRadera