tisdag 6 juli 2010

Domningarna

Tisdag 6 juli 2010. Så då var det dags. Kraften och känseln i höger hand är nästan helt borta. Det går knappast att styra fingrarna för att skriva. En obehaglig känsla. Försöker med olika rörelser få någon sorts känsel ut i fingrarna. Det är nästan så paniken börjar smyga sig på mig. Ska det bli värre eller tänker det släppa? Dagen får utvisa det. Annars har natten varit lugn och inga störande moment har skett. Carpe diem        Klockan är 04.17

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Vad det gör mig ont att läsa, att din högra hand blivit sämre! Jag förstår att paniken ligger nära, Gösta. Kan du få kontakt med din läkare och höra om det finns något de kan göra? Halskragen du använder kanske kräver litet längre tids användning för att påverka känseln? Det är så mycket jag vill säga för att ge dig tröst, men vet inte vad.
    Du har dina närmaste hos dig och det känns tryggt för dig. Du är så stark och beundransvärd och alla vi som följer din dagbok känner med dig. Du får oss att verkligen ta vara på den tid vi alla har och värdesätta den. Hoppas, att dagen blir fin för både dig och dina närmaste. Ta hand om varandra och en speciell hälsning till dem, som finns hos dig nu.
    Många varma kramar och ett carpe diem.
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. Instämmer med föregående talare.
    Kan du inte få sjukgymnastik. Hade liknande besvär efter en wiplash.
    Kram från Karin

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Nu har jag inte varken läst din blogg eller själv skrivit i den på flera månader. Det betyder inget, men just nu kände jag ett enormt behov av att skriva till dig. Jag har förlorat 2 närstående personer innom loppet av 2 veckor. Det följs alltid tre säger historien! Nu vill jag inte, orkar inte tänka tanken. Men så här är livet! Det är så grymt och tungt ibland, men det är så livet är. Jag vill trösta och hjälpa så gott jag kan, men jag räcker aldrig till. Du är en kämpe och en stark människa som jag beundrar, på grund utav att du kan delge andra människor dina tankar. Det som alla andra OCKSÅ SKULLE VILJA MEN INTE VÅGAR. kRAM Gösta från Kristin.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Tråkigt med din högerhand,hoppas att du kan få hjälp så att det bli bättre.Jag har problem med min dator därför har jag inte skrivit på ett tag.Men i går var jag och in skaffade en ny dator. så nu ska det bli lite bättre hoppas jag.Men du är inte glömd.Ha det så gott med ditt besök.Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Täcker på Dej/Er och hoppas på det bästa!
    Kram Elisabeth en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera