lördag 3 juli 2010

Bara leva

Lördag 3 juli 2010. När det är ljust nästan hela dygnet har det blivit svårt att hålla reda på tiden. De har blivit lite senare än vanligt idag men det gör inget för då har jag sovit bra. Värken har gått att styra lite lättare ett tag och det är skönt. Nu är det bara att ta till vara dagarna som kommer. Carpe diem        Klockan är 04.50

4 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta
    Skönt att du sover gott, det kan inte jag säga jag gjort, vi har 20grader varmt redan ute o man sover inte gott när det är för varmt,så man undrar hur varmt det kommer att bli idag Phu. Jag kom i håg i unga år när jag körde runt i Norrbotten på min semester o det va jätte ljust man sov ju i bilen då, det va bara att dra en filt över huvudet o sova men man vakna ju väldigt tidigt. Ha en fortsatt bra dag. Carpe diem Kram Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta! Så bra att du kunnat sova och även värken kan du hantera! Ja du, det är ljust dygnet runt och man vaknar tidigt. Det är varmt, så fläktarna går för fullt här.
    Hoppas din dag blir fin och att du kan vara ute litet.
    Ser fram emot att läsa dagboken i morgon.
    Sköt om dig och många kramar samt som vanligt carpe diem.
    Christina, v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Skönt att du kan kontrollera värken lite bättre nu och att sömnen är ganska så god.
    Hoppas du nu hittar någon skuggig plats på utsidan där du/ni kan sitta och njuta. Här är jättevarmt, så det går nästan inte att vara ute, men lite skugga och lite stilla vindfläkt kan jag uppbringa och där sitter jag och rör mig inte mer än nödvändigt.
    Ha det så gott du kan så läses vi i morgon!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och alla vänner som läser härlige Göstas dagbok.

    Idag var det så varmt att svetten flöt som om jag pissade på mej hela tiden när jag gick i ljuvliga Hemus i Mora. 30 grader varmt på den mätare som satt på klubbhusets skuggsida.
    Flugor och knott flöt bort från kroppen och de måste ha trott att de hamnat i en vårflod och inte på en människas överkropp. Jag misnakde väl 30 kilo på den timmelånga promenaden och jag var så slut att jag inte orkade ringa dej Gösta och vinka till dej från web-kameran som jag brukar.
    På balkongen som nu ligger i solen visar tempen 43 grader och till och med mina katter svettas och ligger och kurar under sägen i skuggan. Kunde man sälja skugga nu så skulle man bli miljonär. Till er alla ute i värmen där, kasta käderna och dansa runt i en Rönnerdal-vals eller nudistpolska.... Drick mycket vatten och njut så gott det går.

    Ha det gott

    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera